Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1288
Maribo, 30+
Engelsk navn
Cheese, firm, Maribo, 30 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1119 kJ 1003
Energi, kcal 267 kcal 1003
total-N 4,561 g 1221
Protein, total 29,1 g 1221
Protein, deklaration 28,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 16,4 g 50 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,7 g 1003
Tørstof 50,2 g 50 1221
Vand 49,8 g 50 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 145 RE 1003
Retinol 139 µg 1003
ß-caroten 72,0 µg 1003
D-vitamin 0,180 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,180 µg 1003
E-vitamin 0,420 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,420 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,055 mg T 1274
B2-vitamin, riboflavin 0,325 mg T 1274
Niacin 6,78 NE 1003
niacin 0,100 mg T 1274
B6-vitamin 0,090 mg T 1274
Pantothensyre 0,340 mg T 1274
Biotin 1,50 µg 0,7 - 5,1 T 1274
Folat 60,0 µg 51 - 74 4 T 1211
Frit folat 1,00 µg T 1274
B12-vitamin 1,52 µg 1,38 - 1,62 3 T 1274
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1001
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1348 mg 741 - 1894 26 1221
Natrium, Na 872 mg 479 - 1226 26 1221
Kalium, K 80,8 mg 71,5 - 88,2 6 T 1274
Calcium, Ca 930 mg 550 - 1300 26 1221
Magnesium, Mg 32,3 mg 30,7 - 33,8 6 T 1274
Phosphor, P 560 mg 470 - 640 26 1221
Jern, Fe 0,190 mg 0,12 - 0,24 6 T 1274
Kobber, Cu 0,086 mg 0,07 - 0,099 5 T 94
Zink, Zn 4,50 mg 4,07 - 5,00 6 T 1274
Jod, I 13,8 µg 6,4 - 38,0 46 T 1274
Mangan, Mn 0,059 mg 0,046 - 0,081 5 T 94
Chrom, Cr 0,250 µg 1538
Selen, Se 10,0 µg 1003
Molybdæn, Mo 6,00 µg 2 T 94
Cobolt, Co 1,00 µg 1 T 1274
Nikkel, Ni 1,36 µg 1,16 0,00 - 2,90 5 T 148
Kviksølv, Hg 0,060 µg 5 T 94
Arsen, As 1,00 µg 5 T 94
Cadmium, Cd 0,010 µg 1538
Bly, Pb 0,450 µg 1538
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 3,50 mg 0,001 - 24 70 T 1274
Serotonin 0 mg T 1274
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0,050 g T 1274
Disaccharider, total 0,050 g 1003
Sukkerarter, ialt 0,050 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,560 3,61 1227
C6:0 0,360 2,32 1227
C8:0 0,230 1,48 1227
C10:0 0,510 3,29 1227
C12:0 0,640 4,13 1227
C14:0 1,81 11,7 1227
C16:0 4,85 31,3 1227
C18:0 1,66 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,230 1,48 1227
C16:1,n-7 0,360 2,32 1227
C18:1,n-9 3,64 23,5 1227
C20:1,n-11 0,190 1,23 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,340 2,19 1227
C18:3,n-3 0,120 0,77 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 10,6 68,5 1003
Sum monoumættede 4,42 28,5 1003
Sum polyumættede 0,460 2,97 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 15,5 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,120 0,77 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,340 2,19 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 54 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1600 350 1059
Leucin 2690 590 1059
Lysin 2330 510 1059
Methionin 821 180 1059
Cystin 105 23 1059
Phenylalanin 1510 330 1059
Tyrosin 1600 350 1059
Threonin 1000 220 1059
Tryptofan 401 88 1059
Valin 1960 430 1059
Arginin 912 200 1059
Histidin 821 180 1059
Alanin 912 200 1059
Asparaginsyre 2050 450 1059
Glutaminsyre 5700 1250 1059
Glycin 593 130 1059
Prolin 3060 670 1059
Serin 1640 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby