DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1291
A38, acidophilus tykmælk
Engelsk navn
Milk, acidophilus cultured
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
FCF 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 283 kJ 1003
Energi, kcal 67 kcal 1003
Nitrogen, total 0,765 g 0,765 0,64 - 0,89 2 2092
Protein, videnskabelig 4,9 g 4,8807 4,08 - 5,67 2 2092
Protein, deklaration 4,8 g 4,78125 4 - 5,56 2 2092
Kulhydrat, difference 4,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 4,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 3,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 3,5 g 3,45 3,3 - 3,6 2 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 0,855 0,79 - 0,92 2 2092
Tørstof 13,7 g 13,65 13 - 14,3 2 2092
Vand 86,3 g 86,35 85,7 - 87 2 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 23,3 RE 1003
Retinol 22,0 µg 22 20 - 24 2 2092
D-vitamin 0,1000 µg 1003
D3-vitamin 0,1000 µg 1003
E-vitamin 0,0750 α-TE
alfa-tokoferol 0,0750 mg 0,075 0,05 - 0,1 2 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0400 mg 0,04 0,04 - 0,04 2 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,215 mg 0,215 0,2 - 0,23 2 2092
Niacinækvivalent 1,23 NE 1003
Niacin 0,105 mg 0,105 0,1 - 0,11 2 2092
B6-vitamin 0,0405 mg 0,034 - 0,047 4 1046, 2092
Pantothensyre 0,305 mg 0,305 0,3 - 0,31 2 2092
Biotin 1,10 µg 1,1 1 - 1,2 2 2092
Folat 6,20 µg 6 1803
B12-vitamin 0,295 µg 0,295 0,2 - 0,39 2 2092
C-vitamin 0,300 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,300 mg 0 - 0,5 26 1235
beta-caroten 15,0 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,0850 mg 0,085 0,08 - 0,09 2 2092
Natrium, Na 35,5 mg 35,5 34 - 37 2 2092
Kalium, K 153 mg 132 - 178 11 1232, 2092
Calcium, Ca 126 mg 105 - 171 26 1232, 2092
Magnesium, Mg 12,3 mg 9,6 - 15 26 2092, 1232
Fosfor, P 100,0 mg 80 - 122 26 2092, 1232
Jern, Fe 0,0260 mg 0,026 0,025 - 0,027 2 2092
Kobber, Cu 0,0145 mg 0,0145 0,014 - 0,015 2 2092
Zink, Zn 0,540 mg 0,54 0,45 - 0,63 2 2092
Jod, I 9,05 µg 9,05 8,7 - 9,4 2 2092
Mangan, Mn 0,00700 mg 0,007 0,003 - 0,011 2 2092
Chrom, Cr 0,0900 µg 0,09 0 - 0,18 2 2092
Selen, Se 2,85 µg 2,85 2,2 - 3,5 2 2092
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1001
Nikkel, Ni 0,385 µg 0,385 0 - 0,77 2 2092
Cadmium, Cd 0,00200 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,0890 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,910 g 0,66 - 1,16 21 1224
D-mælkesyre 0,0500 g 0,02 - 0,22 21 1224
Mælkesyre, total 0,960 g 0,77 - 1,16 21 1224
Citronsyre 0,0300 g 0,01 - 0,07 21 1224
Organiske syrer, tot. 0,990 g 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 0 2 2092
Galaktose 0 g 0 2 2092
Glukose 0 g 23 2092, 1224
Monosaccharider, total 0 g 1003
Laktose 3,52 g 2,85 - 4,23 23 2092, 1224
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 0 2 2092
Disaccharider, total 3,52 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, total 3,52 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,122 3,74 2092
C6:0 0,094 2,89 2092
C8:0 0,050 1,53 2092
C10:0 0,122 3,74 2092
C12:0 0,133 4,08 2092
C14:0 0,372 11,4 2092
C15:0 0,039 1,19 2092
C16:0 0,983 30,1 2092
C18:0 0,389 11,9 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,033 1,02 2092
C16:1,n-7 0,050 1,53 2092
C18:1,n-9 0,572 17,5 2092
C18:1,n-7 0,022 0,681 2092
C18:1,trans 0,117 3,57 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,056 1,7 2092
C18:2,conjugerede 0,017 0,511 2092
C18:3,n-3 (ALA) 0,022 0,681 2092
C18:2,trans 0,028 0,851 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,039 1,19 2092
Sum mættede 2,305 70,6 1003
Sum monoumættede 0,678 20,7 1003
Sum polyumættede 0,094 2,89 1003
Transfedtsyrer, total 0,144 4,42 1003
Fedtsyrer, total 3,260 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,022 0,681 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,056 1,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 13 mg 2 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 260 340 1059
Leucin 505 660 1059
Lysin 436 570 1059
Methionin 122 160 1059
Cystin 31 41 1059
Phenylalanin 237 310 1059
Tyrosin 237 310 1059
Threonin 214 280 1059
Tryptofan 67 88 1059
Valin 344 450 1059
Arginin 161 210 1059
Histidin 130 170 1059
Alanin 161 210 1059
Asparaginsyre 390 510 1059
Glutaminsyre 933 1220 1059
Glycin 107 140 1059
Prolin 474 620 1059
Serin 252 330 1059

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby