Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1291
A38, acidophilus tykmælk
Engelsk navn
Milk, acidophilus cultured
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 283 kJ 1003
Energi, kcal 68 kcal 1003
total-N 0,765 g 0,765 0,64 - 0,89 2 2092
Protein, total 4,9 g 4,9 4,083 - 5,678 2 2092
Protein, deklaration 4,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 3,5 g 3,5 3,3 - 3,6 2 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 0,9 0,79 - 0,92 2 2092
Tørstof 13,7 g 13,7 13,0 - 14,3 2 2092
Vand 86,3 g 86,3 85,700 - 87,000 2 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 23,3 RE 1003
Retinol 22,0 µg 22,0 20 - 24 2 2092
ß-caroten 15,0 µg 1003
D-vitamin 0,100 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,100 µg 1003
E-vitamin 0,075 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,075 mg 0,075 0,05 - 0,10 2 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,040 mg 0,040 0,04 - 0,04 2 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,215 mg 0,215 0,20 - 0,23 2 2092
Niacin 1,22 NE 1003
niacin 0,105 mg 0,105 0,10 - 0,11 2 2092
B6-vitamin 0,041 mg 0,034 - 0,047 4 1046, 2092
Pantothensyre 0,305 mg 0,305 0,30 - 0,31 2 2092
Biotin 1,10 µg 1,10 1,0 - 1,2 2 2092
Folat 6,20 µg 6 1803
B12-vitamin 0,295 µg 0,295 0,20 - 0,39 2 2092
C-vitamin 0,300 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,300 mg 0 - 0,5 26 1235
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,085 mg 0,085 0,08 - 0,09 2 2092
Natrium, Na 35,5 mg 35,5 34 - 37 2 2092
Kalium, K 153 mg 132 - 178 11 1232, 2092
Calcium, Ca 126 mg 105 - 171 26 1232, 2092
Magnesium, Mg 12,3 mg 9,6 - 15,0 26 1232, 2092
Phosphor, P 100,0 mg 80 - 122 26 1232, 2092
Jern, Fe 0,026 mg 0,026 0,025 - 0,027 2 2092
Kobber, Cu 0,015 mg 0,015 0,014 - 0,015 2 2092
Zink, Zn 0,540 mg 0,540 0,45 - 0,63 2 2092
Jod, I 9,05 µg 9,05 8,7 - 9,4 2 2092
Mangan, Mn 0,007 mg 0,007 0,003 - 0,011 2 2092
Chrom, Cr 0,090 µg 0,090 0,00 - 0,18 2 2092
Selen, Se 2,85 µg 2,85 2,2 - 3,5 2 2092
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1001
Nikkel, Ni 0,385 µg 0,385 0,00 - 0,77 2 2092
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,910 g 0,66 - 1,16 21 1224
D-mælkesyre 0,050 g 0,02 - 0,22 21 1224
Mælkesyre, total 0,960 g 0,77 - 1,16 21 1224
Citronsyre 0,030 g 0,01 - 0,07 21 1224
Organiske syrer, tot. 0,990 g 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 0 2 2092
Galaktose 0 g 0 2 2092
Glucose 0 g 23 1224, 2092
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 3,52 g 2,85 - 4,23 23 1224, 2092
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 0 2 2092
Disaccharider, total 3,52 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 3,52 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,110 3,75 2092
C6:0 0,085 2,90 2092
C8:0 0,045 1,53 2092
C10:0 0,110 3,75 2092
C12:0 0,120 4,09 2092
C14:0 0,335 11,4 2092
C15:0 0,035 1,19 2092
C16:0 0,885 30,2 2092
C18:0 0,350 11,9 2092
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,030 1,02 2092
C16:1,n-7 0,045 1,53 2092
C18:1,n-9 0,515 17,5 2092
C18:1,n-7 0,020 0,68 2092
C18:1,trans n-9 0,105 3,58 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,050 1,70 2092
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,015 0,51 2092
C18:3,n-3 0,020 0,68 2092
C18:2,trans, udifferentieret 0,025 0,85 2092
Andre fedtsyrer 0,035 1,19 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,08 70,7 1003
Sum monoumættede 0,610 20,8 1003
Sum polyumættede 0,085 2,90 1003
Sum transfedtsyrer 0,130 4,43 1003
Fedtsyrer, total 2,94 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,020 0,68 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,050 1,70 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 14 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 260 340 1059
Leucin 505 660 1059
Lysin 436 570 1059
Methionin 122 160 1059
Cystin 31 41 1059
Phenylalanin 237 310 1059
Tyrosin 237 310 1059
Threonin 214 280 1059
Tryptofan 67 88 1059
Valin 344 450 1059
Arginin 161 210 1059
Histidin 130 170 1059
Alanin 161 210 1059
Asparaginsyre 390 510 1059
Glutaminsyre 933 1220 1059
Glycin 107 140 1059
Prolin 474 620 1059
Serin 252 330 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby