DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1299
Mozzarella, 30+
Engelsk navn
Cheese, semihard, Mozzarella, 30 % fidm.
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1163 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1163 kJ 1003
Energi (kcal) 279 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 279 kcal 1003
Protein 28,9 g 1221
Protein fra Aminosyrer 25,5 g 1003
Protein, deklaration 28,3 g 1221
Kulhydrat difference 1,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,6 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 17,7 g 47 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,50 g 20 1003
Aske 2,7 g 1003
Tørstof 50,3 g 47 1221
Vand 49,7 g 47 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 163 RE 1003
Retinol 150 µg 1003
beta-Caroten 78,0 µg 1003
D-vitamin 0,190 µg 1003
D3-vitamin 0,190 µg 1003
E-vitamin 0,450 α-TE
alfa-Tokoferol 0,450 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0550 mg T 1274.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,325 mg T 1274.0
Niacinækvivalent 6,74 NE 1003
Niacin 0,1000 mg T 1274.0
B6-vitamin 0,0900 mg T 1274.0
Pantotensyre 0,340 mg T 1274.0
Biotin 1,50 µg 0,7 - 5,1 T 1274.0
Folat 60,0 µg 51 - 74 4 T 1211.0
Frit folat 1,000 µg T 1274.0
B12-vitamin 1,52 µg 1,38 - 1,62 3 T 1274.0
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1001
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 601 mg 538 - 770 20 1221
Kalium 80,8 mg 71,5 - 88,2 6 T 1274.0
Calcium 740 mg 590 - 990 16 1221
Magnesium 32,3 mg 30,7 - 33,8 6 T 1274.0
Jern 0,190 mg 0,12 - 0,24 6 T 1274.0
Kobber 0,0860 mg 0,07 - 0,099 5 T 94.0
Zink 4,50 mg 4,07 - 5 6 T 1274.0
Mangan 0,0590 mg 0,046 - 0,081 5 T 94.0
Krom 0,250 µg 1538
Molybdæn 6,00 µg 2 T 94.0
Cobolt 1,000 µg 1 T 1274.0
Selen 10,00 µg 1003
Fosfor 440 mg 330 - 580 16 1221
Chlorid 929 mg 832 - 1190 20 1221
Jod 13,8 µg 6,4 - 38 46 T 1274.0
Nikkel 1,36 µg 1,16 0,0 - 2,9 5 T 148.0
Kviksølv 0,0600 µg 5 T 94.0
Arsen 1,000 µg 5 T 94.0
Cadmium 0,01000 µg 1538
Bly 0,450 µg 1538
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose g 17 T 1259.0
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,600 3,58 1227
C6:0 0,380 2,27 1227
C8:0 0,250 1,49 1227
C10:0 0,550 3,28 1227
C12:0 0,690 4,12 1227
C14:0 1,961 11,7 1227
C16:0 5,242 31,3 1227
C18:0 1,791 10,7 1227
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,250 1,49 1227
C16:1,n-7 0,380 2,27 1227
C18:1,n-9 3,932 23,5 1227
C20:1,n-11 0,200 1,19 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,370 2,21 1227
C18:3,n-3 0,130 0,777 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 11,464 68,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,762 28,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,500 2,99 1003
Sum fedtsyrer 16,726 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,130 0,777 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,370 2,21 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 58 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 4,530 1221
Isoleucin 1590 350 1059
Leucin 2670 590 1059
Lysin 2310 510 1059
Methionin 815 180 1059
Cystin 104 23 1059
Phenylalanin 1500 330 1059
Tyrosin 1590 350 1059
Threonin 997 220 1059
Tryptofan 399 88 1059
Valin 1950 430 1059
Arginin 906 200 1059
Histidin 815 180 1059
Alanin 906 200 1059
Asparaginsyre 2040 450 1059
Glutaminsyre 5660 1250 1059
Glycin 589 130 1059
Prolin 3040 670 1059
Serin 1630 360 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 3,50 mg 0,001 - 24 70 T 1274.0
Serotonin 0 mg T 1274.0
Cholin 15,4 mg 1 2187
Sum biogene aminer 3,50 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby