Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1299
Mozzarella, 30+
Engelsk navn
Cheese, semihard, Mozzarella, 30 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1163 kJ 1003
Energi, kcal 278 kcal 1003
total-N 4,530 g 1221
Protein, total 28,9 g 1221
Protein, deklaration 28,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 17,7 g 47 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,7 g 1003
Tørstof 50,3 g 47 1221
Vand 49,7 g 47 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 157 RE 1003
Retinol 150 µg 1003
ß-caroten 78,0 µg 1003
D-vitamin 0,190 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,190 µg 1003
E-vitamin 0,450 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,450 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,055 mg T 1274
B2-vitamin, riboflavin 0,325 mg T 1274
Niacin 6,75 NE 1003
niacin 0,100 mg T 1274
B6-vitamin 0,090 mg T 1274
Pantothensyre 0,340 mg T 1274
Biotin 1,50 µg 0,7 - 5,1 T 1274
Folat 60,0 µg 51 - 74 4 T 1211
Frit folat 1,00 µg T 1274
B12-vitamin 1,52 µg 1,38 - 1,62 3 T 1274
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1001
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 929 mg 832 - 1190 20 1221
Natrium, Na 601 mg 538 - 770 20 1221
Kalium, K 80,8 mg 71,5 - 88,2 6 T 1274
Calcium, Ca 740 mg 590 - 990 16 1221
Magnesium, Mg 32,3 mg 30,7 - 33,8 6 T 1274
Phosphor, P 440 mg 330 - 580 16 1221
Jern, Fe 0,190 mg 0,12 - 0,24 6 T 1274
Kobber, Cu 0,086 mg 0,07 - 0,099 5 T 94
Zink, Zn 4,50 mg 4,07 - 5,00 6 T 1274
Jod, I 13,8 µg 6,4 - 38,0 46 T 1274
Mangan, Mn 0,059 mg 0,046 - 0,081 5 T 94
Chrom, Cr 0,250 µg 1538
Selen, Se 10,0 µg 1003
Molybdæn, Mo 6,00 µg 2 T 94
Cobolt, Co 1,00 µg 1 T 1274
Nikkel, Ni 1,36 µg 1,16 0,00 - 2,90 5 T 148
Kviksølv, Hg 0,060 µg 5 T 94
Arsen, As 1,00 µg 5 T 94
Cadmium, Cd 0,010 µg 1538
Bly, Pb 0,450 µg 1538
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 3,50 mg 0,001 - 24 70 T 1274
Serotonin 0 mg T 1274
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0,050 g T 1274
Disaccharider, total 0,050 g 1003
Sukkerarter, ialt 0,050 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,600 3,59 1227
C6:0 0,380 2,27 1227
C8:0 0,250 1,50 1227
C10:0 0,550 3,29 1227
C12:0 0,690 4,13 1227
C14:0 1,96 11,7 1227
C16:0 5,24 31,3 1227
C18:0 1,79 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,250 1,50 1227
C16:1,n-7 0,380 2,27 1227
C18:1,n-9 3,93 23,5 1227
C20:1,n-11 0,200 1,20 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,370 2,21 1227
C18:3,n-3 0,130 0,77 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 11,5 68,5 1003
Sum monoumættede 4,76 28,5 1003
Sum polyumættede 0,500 2,99 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 16,7 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,130 0,77 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,370 2,21 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 58 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1590 350 1059
Leucin 2670 590 1059
Lysin 2310 510 1059
Methionin 815 180 1059
Cystin 104 23 1059
Phenylalanin 1500 330 1059
Tyrosin 1590 350 1059
Threonin 997 220 1059
Tryptofan 399 88 1059
Valin 1950 430 1059
Arginin 906 200 1059
Histidin 815 180 1059
Alanin 906 200 1059
Asparaginsyre 2040 450 1059
Glutaminsyre 5660 1250 1059
Glycin 589 130 1059
Prolin 3040 670 1059
Serin 1630 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby