Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 13
Bladselleri, rå
Engelsk navn
Celery, raw
Taxonomisk navn
Apium graveolens L. var. dulce
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 32 13 1015, 1879
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 98 kJ 1003
Energi, kcal 23 kcal 1003
total-N 0,119 g 0,080 - 0,192 15 1073, 1825
Protein, total 0,7 g 0,500 - 1,200 15 1073, 1825
Protein, deklaration 0,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 5,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,6 g 1,4 - 1,8 4 1825
Fedt, total 0,2 g 0,1 - 0,2 3 1073, 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 0,8 - 2,6 15 1073, 1825
Tørstof 7,5 g 5,2 - 10,900 21 1073, 1879
Vand 92,5 g 89,100 - 94,800 21 1073, 1879
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,42 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 17,0 µg 15 - 18 2 1020
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0,200 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,200 mg 0,12 - 0,24 3 1034
B1-vitamin 0,035 mg 0,027 - 0,039 3 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,075 mg 0,044 - 0,119 4 1022
Niacin 0,583 NE 1003
niacin 0,450 mg 0,40 - 0,47 2 1018
B6-vitamin 0,090 mg 0,077 - 0,097 3 1025
Pantothensyre 0,400 mg 1344
Biotin 0,100 µg 1344
Folat 28,0 µg 6 1803
Frit folat 6,00 µg 3,4 - 8,9 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 9,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 9,00 mg 7,1 - 14,2 11 1073
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 62,0 mg 22,3 - 117,0 5 1058
Kalium, K 318 mg 278 - 378 5 1058
Calcium, Ca 56,7 mg 33,1 - 81 10 1015, 1030
Magnesium, Mg 8,00 mg 5,7 - 11,5 5 1058
Phosphor, P 30,1 mg 21,4 - 37,2 6 1015
Jern, Fe 0,400 mg 0,2 - 0,7 7 1043
Kobber, Cu 0,110 mg 1344
Zink, Zn 0,100 mg 1344
Jod, I 1,10 µg 0,3 - 2,3 5 1055
Chrom, Cr 1,60 µg 1,20 0,2 - 13,8 25 1506
Selen, Se 0,046 µg 0,0 - 0,3 24 1914
Nikkel, Ni 1,75 µg 0,1 - 3,0 23 1843
Kviksølv, Hg 0,070 µg 0,000 0 - 0,5 16 1506
Arsen, As 0,700 µg 0,550 0 - 2,80 25 1506
Cadmium, Cd 1,58 µg 0,29 - 4,86 23 1843
Bly, Pb 0,900 µg 0,5 - 1,5 23 1843
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,810 g 0,700 0,5 - 1,3 10 1879
Glucose 0,940 g 0,850 0,5 - 1,5 10 1879
Monosaccharider, total 1,75 g 1003
Maltose 0 g 0 2 1879
Saccharose 0,040 g 0,000 0 - 0,4 10 1879
Disaccharider, total 0,040 g 1003
Raffinose 0 g 0 10 1879
Andre sukkerarter 0,360 g 0,300 0 - 1,2 10 1879
Sukkerarter, ialt 2,15 g 1003
Stivelse 0,100 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,001 0,60 1342
C16:0 0,032 24,2 1342
C18:0 0,003 2,42 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,001 0,60 1342
C18:1,n-9 0,027 20,0 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
C22:1,n-11 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,070 52,1 1342
C18:3,n-3 0,000 0,00 1938
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,036 26,9 1003
Sum monoumættede 0,028 20,9 1003
Sum polyumættede 0,070 52,2 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,134 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,070 52,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 29 240 1344
Leucin 51 430 1344
Lysin 15 130 1344
Methionin 13 110 1344
Cystin 4 30 1344
Phenylalanin 33 280 1344
Tyrosin 10 80 1344
Threonin 25 210 1344
Tryptofan 8 70 1344
Valin 36 300 1344
Arginin 30 250 1344
Histidin 11 90 1344
Alanin 25 210 1938
Asparaginsyre 131 1100 1938
Glutaminsyre 98 820 1938
Glycin 23 190 1938
Prolin 19 160 1938
Serin 21 180 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby