DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1312
Bagepulver
Engelsk navn
Baking powder
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 731 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 731 kJ 1003
Energi (kcal) 172 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 172 kcal 1003
Protein 5,2 g 1344
Protein, deklaration 5,2 g 1344
Kulhydrat difference 37,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 37,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 37,8 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1003
Fedt 0,0 g 1344
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 29,50 g 1003
Aske 50,7 g 1003
Tørstof 93,7 g 1344
Vand 6,3 g 1344
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0 mg 1344
alfa-Tokotrienol 0 mg 1344
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1344
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1344
Niacinækvivalent 0,998 NE 1003
Niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0 mg 1344
Pantotensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1344
Frit folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 11800 mg 1344
Kalium 49,0 mg 1344
Calcium 11300 mg 1344
Magnesium 9,00 mg 1344
Jern 0 mg 1 1864
Zink 2,80 mg 1 1864
Selen 0 µg 1 1864
Fosfor 8430 mg 1344
Jod 0 µg 1 1864
Sum mineraler 31600 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1344
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 37,8 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1655
C6:0 0,000 0,0 1655
C8:0 0,000 0,0 1655
C10:0 0,000 0,0 1655
C12:0 0,000 0,0 1655
C14:0 0,000 0,0 1655
C15:0 0,000 0,0 1655
C16:0 0,000 0,0 1655
C17:0 0,000 0,0 1655
C18:0 0,000 0,0 1655
C20:0 0,000 0,0 1655
C22:0 0,000 0,0 1655
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1655
C15:1,n-5 0,000 0,0 1655
C16:1,n-7 0,000 0,0 1655
C17:1,n-7 0,000 0,0 1655
C18:1,n-9 0,000 0,0 1655
C20:1,n-11 0,000 0,0 1655
C22:1,n-9 0,000 0,0 1655
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0,0 1655
C18:3,n-3 0,000 0,0 1655
C20:3,n-3 0,000 0,0 1655
C20:4,n-6 0,000 0,0 1655
C20:5,n-3 0,000 0,0 1655
C22:5,n-3 0,000 0,0 1655
C22:6,n-3 0,000 0,0 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,832 1344
Tryptofan 60 72 1344
Sum essentielle Aminosyrer 59,904
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,000 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby