DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1396
Torsk, levertran
Engelsk navn
Cod liver oil
Taxonomisk navn
Gadus morhua (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 3700 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 3700 kJ 1003
Energi (kcal) 900 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 900 kcal 1003
Protein 0,0 g 1357
Protein, deklaration 0,0 g 1357
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1357
Fedt 100,0 g 100,0 100 - 100 4 1818
Alkohol 0,0 g 1357
Salt deklaration 0,00 g 1003
Aske 0,0 g 1003
Tørstof 100,0 g 100 - 99,9 1344
Vand 0,0 g 1344
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 30000 RE 1003
Retinol 30000 µg 1357
beta-Caroten 0 µg 1357
D-vitamin 250 µg 1003
D3-vitamin 250 µg 1357
E-vitamin 30,0 α-TE
alfa-Tokoferol 30,0 mg 1357
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1357
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1357
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1357
B6-vitamin 0 mg 1357
Pantotensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1357
Frit folat 0 µg 1357
B12-vitamin 0 µg 1357
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1357
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0,0200 mg 1357
Kalium 0 mg 1344
Calcium 1,15 mg 1357
Magnesium 0,0800 mg 1357
Jern 0,0740 mg 1357
Kobber 0,00700 mg 1357
Zink 0,0600 mg 1357
Mangan 0,00200 mg 1357
Selen 0,00500 µg T 1454.0
Fosfor 0 mg 1344
Jod 400 µg 310 - 486 2 1041
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1818
C6:0 0,000 0,0 1818
C8:0 0,000 0,0 1818
C10:0 0,000 0,0 1818
C12:0 0,000 0,0 1818
C14:0 3,454 3,61 1818
C16:0 12,330 12,8 1818
C17:0 0,000 0,0 1818
C18:0 2,556 2,67 1818
C20:0 0,191 0,199 1818
C22:0 0,283 0,295 1818
C24:0 0,250 0,261 1818
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,151 0,157 1818
C16:1,n-7 9,532 9,97 1818
C18:1,n-7 0,000 0,0 1818
C18:1,n-9 29,416 30,7 1818
C20:1,n-11 0,830 0,868 1818
C22:1,n-9 0,000 0,0 1818
C22:1,n-11 0,198 0,206 1818
C24:1,n-9 0,666 0,696 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,723 3,89 1818
C18:3,n-3 2,789 2,91 1818
C18:4,n-3 2,566 2,68 1818
C20:2,n-6 0,670 0,7 1818
C20:3,n-3 0,303 0,316 1818
C20:3,n-6 0,000 0,0 1818
C20:5,n-3 11,091 11,6 1818
C22:5,n-3 0,825 0,863 1818
C22:6,n-3 11,948 12,4 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 1,829 1,91 1818
Sum mættede fedtsyrer 19,063 19,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 40,792 42,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 33,915 35,4 1003
Sum fedtsyrer 95,600 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 29,522 30,8 1003
Sum n-6 fedtsyrer 4,393 4,59 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 450 mg 380 - 610 1357
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 1357
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,956 1003
Massefylde 0,9 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby