DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 142
Kaffe, drikkeklar
Engelsk navn
Coffee, beverage
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,30 1 2098
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 5 kJ 1003
Energi, kcal 1 kcal 1003
Nitrogen, total 0,019 g 0 - 0,034 10 1938
Protein, videnskabelig 0,1 g 0 - 0,18 10 1938
Protein, deklaration 0,1 g 0 - 0,212 10 1938
Kulhydrat, difference 0,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 0 - 0,05 6 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,3 g 0,08 - 0,59 10 1938
Tørstof 0,6 g 0,42 - 0,87 10 1938
Vand 99,4 g 99,1 - 99,5 10 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 1655
alfa-tokotrienol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1655
B2-vitamin, riboflavin 0,01000 mg 1344
Niacinækvivalent 0,700 NE 1003
Niacin 0,700 mg 1344
B6-vitamin 0 mg 1352
Pantothensyre 0,00400 mg 1352
Folat 0,250 µg 6 1803
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 0 mg 1344
Kalium, K 66,0 mg 1344
Calcium, Ca 2,00 mg 1344
Magnesium, Mg 6,00 mg 1344
Fosfor, P 2,00 mg 1344
Jern, Fe 0 mg 1344
Jod, I 0 µg 1162
Mangan, Mn 0,0800 mg 1356
Selen, Se 0,0500 µg 1356
Molybdæn, Mo 1,000 µg 1356
Cobolt, Co 0,1000 µg 1356
Kviksølv, Hg 0 µg 8 1348
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,01000 mg 0 - 0,025 1488
Serotonin 0,0300 mg 2 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,016 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 2 110 1938
Leucin 5 260 1938
Lysin 1 53 1938
Methionin 0 0 1938
Cystin 2 110 1938
Phenylalanin 3 160 1938
Tyrosin 2 110 1938
Threonin 1 53 1938
Tryptofan 0 0 1938
Valin 3 160 1938
Arginin 1 53 1938
Histidin 2 110 1938
Alanin 3 160 1938
Asparaginsyre 5 260 1938
Glutaminsyre 21 1100 1938
Glycin 4 210 1938
Prolin 4 210 1938
Serin 1 53 1938

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby