Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 142
Kaffe, drikkeklar
Engelsk navn
Coffee, beverage
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,30 2098
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 5 kJ 1003
Energi, kcal 1 kcal 1003
total-N 0,019 g 0,000 - 0,034 10 1938
Protein, total 0,1 g 0,000 - 0,180 10 1938
Protein, deklaration 0,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 0,00 - 0,05 6 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 0,08 - 0,59 10 1938
Tørstof 0,6 g 0,420 - 0,870 10 1938
Vand 99,4 g 99,130 - 99,580 10 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1655
alfa-tokotrienol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1655
B2-vitamin, riboflavin 0,010 mg 1344
Niacin 0,700 NE 1003
niacin 0,700 mg 1344
B6-vitamin 0 mg 1352
Pantothensyre 0,004 mg 1352
Folat 0,250 µg 6 1803
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 0 mg 1344
Kalium, K 66,0 mg 1344
Calcium, Ca 2,00 mg 1344
Magnesium, Mg 6,00 mg 1344
Phosphor, P 2,00 mg 1344
Jern, Fe 0 mg 1344
Jod, I 0 µg 1162
Mangan, Mn 0,080 mg 1356
Selen, Se 0,050 µg 1356
Molybdæn, Mo 1,00 µg 1356
Cobolt, Co 0,100 µg 1356
Kviksølv, Hg 0 µg 8 1348
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,010 mg 0 - 0,025 1488
Serotonin 0,030 mg 2 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 2 110 1938
Leucin 5 260 1938
Lysin 1 53 1938
Methionin 0 0 1938
Cystin 2 110 1938
Phenylalanin 3 160 1938
Tyrosin 2 110 1938
Threonin 1 53 1938
Tryptofan 0 0 1938
Valin 3 160 1938
Arginin 1 53 1938
Histidin 2 110 1938
Alanin 3 160 1938
Asparaginsyre 5 260 1938
Glutaminsyre 21 1100 1938
Glycin 4 210 1938
Prolin 4 210 1938
Serin 1 53 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby