Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1455
Oksetalg
Engelsk navn
Fat, beef tallow
Taxonomisk navn
Bos taurus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,956
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 3600 kJ 1003
Energi, kcal 860 kcal 1003
total-N 0,800 g 2 1059
Protein, total 5,0 g 2 1059
Protein, deklaration 5,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 95,0 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,0 g 1938
Tørstof 100,0 g 1938
Vand 0,0 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1342
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 2,30 µg 1003
D3 cholecalciferol 2,30 µg 1313
E-vitamin 1,10 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,10 mg 0,73 - 1,33 3 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1938
Niacin 1,87 NE 1003
niacin 0 mg 1938
B6-vitamin 0 mg 1938
Pantothensyre 0 mg 1938
Folat 0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 0 mg 1 1938
Kalium, K 0 mg 1 1938
Calcium, Ca 0 mg 1938
Magnesium, Mg 0 mg 1938
Phosphor, P 0 mg 1938
Jern, Fe 0 mg 1938
Zink, Zn 0 mg 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1342
C6:0 0,000 0,00 1342
C8:0 0,000 0,00 1342
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,878 0,96 1342
C14:0 3,63 3,99 1342
C16:0 24,4 26,8 1342
C18:0 18,6 20,5 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 4,12 4,54 1342
C18:1,n-9 35,3 38,9 1342
C20:1,n-11 0,289 0,31 1342
C22:1,n-9 0,000 0,00 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,04 3,34 1342
C18:3,n-3 0,589 0,64 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1342
C20:4,n-6 0,000 0,00 1342
C20:5,n-3 0,000 0,00 1342
C22:5,n-3 0,000 0,00 1342
C22:6,n-3 0,000 0,00 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 47,5 52,3 1003
Sum monoumættede 39,7 43,7 1003
Sum polyumættede 3,63 3,99 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 90,8 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,589 0,64 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,04 3,34 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 109 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 152 190 1059
Leucin 296 370 1059
Lysin 336 420 1059
Methionin 44 55 1059
Cystin 36 45 1059
Phenylalanin 184 230 1059
Tyrosin 104 130 1059
Threonin 136 170 1059
Tryptofan 112 140 1059
Valin 216 270 1059
Arginin 272 340 1059
Histidin 128 160 1059
Alanin 312 390 1059
Asparaginsyre 360 450 1059
Glutaminsyre 384 480 1059
Glycin 624 780 1059
Prolin 544 680 1059
Serin 184 230 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby