DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1455
Oksetalg
Engelsk navn
Fat, beef tallow
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 3600 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 3600 kJ 1003
Energi (kcal) 875 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 875 kcal 1003
Protein 5,0 g 2 1059
Protein fra Aminosyrer 3,8 g 1003
Protein, deklaration 5,0 g 2 1059
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 95,0 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 1 1003
Aske 0,0 g 1938
Tørstof 100,0 g 1938
Vand 0,0 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1342
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 2,30 µg 1003
D3-vitamin 2,30 µg 1313
E-vitamin 1,10 α-TE
alfa-Tokoferol 1,10 mg 0,73 - 1,33 3 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1938
Niacinækvivalent 1,87 NE 1003
Niacin 0 mg 1938
B6-vitamin 0 mg 1938
Pantotensyre 0 mg 1938
Folat 0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0 mg 1 1938
Kalium 0 mg 1 1938
Calcium 0 mg 1938
Magnesium 0 mg 1938
Jern 0 mg 1938
Zink 0 mg 1938
Selen 1,000 µg 1 2135
Fosfor 0 mg 1938
Jod 0 µg 1 2136
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1342
C6:0 0,000 0,0 1342
C8:0 0,000 0,0 1342
C10:0 0,000 0,0 1342
C12:0 0,878 0,966 1342
C14:0 3,625 3,99 1342
C16:0 24,373 26,8 1342
C18:0 18,589 20,4 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 4,121 4,53 1342
C18:1,n-9 35,320 38,8 1342
C20:1,n-11 0,289 0,318 1342
C22:1,n-9 0,000 0,0 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,036 3,34 1342
C18:3,n-3 0,589 0,648 1342
C18:4,n-3 0,000 0,0 1342
C20:4,n-6 0,000 0,0 1342
C20:5,n-3 0,000 0,0 1342
C22:5,n-3 0,000 0,0 1342
C22:6,n-3 0,000 0,0 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 47,465 52,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 39,730 43,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 3,625 3,99 1003
Sum fedtsyrer 90,820 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,589 0,648 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,036 3,34 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 109 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,800 1059
Isoleucin 152 190 1059
Leucin 296 370 1059
Lysin 336 420 1059
Methionin 44 55 1059
Cystin 36 45 1059
Phenylalanin 184 230 1059
Tyrosin 104 130 1059
Threonin 136 170 1059
Tryptofan 112 140 1059
Valin 216 270 1059
Arginin 272 340 1059
Histidin 128 160 1059
Alanin 312 390 1059
Asparaginsyre 360 450 1059
Glutaminsyre 384 480 1059
Glycin 624 780 1059
Prolin 544 680 1059
Serin 184 230 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 79,8 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,956 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby