Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 146
Creme fraiche 50 %
Engelsk navn
Cream, cultured, 50 % fat
Synonymer
Double Cream
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1916 kJ 1003
Energi, kcal 458 kcal 1003
total-N 0,298 g 1001
Protein, total 1,9 g 1001
Protein, deklaration 1,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 2,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 50,0 g 1001
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,5 g 1001
Tørstof 54,4 g 1001
Vand 45,6 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 443 RE 1003
Retinol 425 µg 1003
ß-caroten 220 µg 1003
D-vitamin 0,470 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,470 µg 1003
E-vitamin 1,27 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,27 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,015 mg 0,014 - 0,016 2 1046
B2-vitamin, riboflavin 0,118 mg 0,113 - 0,122 2 1046
Niacin 0,392 NE 1003
niacin 0,042 mg 1 1046
B6-vitamin 0,021 mg 1 1046
Pantothensyre 0,300 mg T 671
Biotin 1,40 µg T 671
Folat 10,0 µg 6 T 671
B12-vitamin 0,160 µg 1 1046
C-vitamin 0,100 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,100 mg 0,1 - 0,3 24 T 671
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 22,0 mg 22,0 21 - 23 2 T 1181
Kalium, K 90,5 mg 90,5 88 - 93 2 T 1181
Calcium, Ca 50,0 mg 50 - 50 2 1046
Magnesium, Mg 6,96 mg 5,3 - 8,7 20 T 1181
Phosphor, P 59,1 mg 38 - 80 20 T 1181
Jern, Fe 0,060 mg 0,032 - 0,081 6 T 1181
Kobber, Cu 0,013 mg 0,013 0,000 - 0,025 2 T 1181
Zink, Zn 0,230 mg 0,230 0,20 - 0,26 2 T 1181
Jod, I 10,1 µg 1,0 - 21,7 30 T 1174
Chrom, Cr 0,052 µg 0 - 0,221 18 1538
Selen, Se 1,30 µg 1006
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,010 mg 0 - 0,025 1488
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 2,40 g 1003
Disaccharider, total 2,40 g 1003
Sukkerarter, ialt 2,40 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 1,70 3,60 1227
C6:0 1,09 2,31 1227
C8:0 0,710 1,50 1227
C10:0 1,56 3,30 1227
C12:0 1,94 4,10 1227
C14:0 5,53 11,7 1227
C16:0 14,8 31,3 1227
C18:0 5,06 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,710 1,50 1227
C16:1,n-7 1,09 2,31 1227
C18:1,n-9 11,1 23,5 1227
C20:1,n-11 0,570 1,21 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,04 2,20 1227
C18:3,n-3 0,380 0,80 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 32,4 68,5 1003
Sum monoumættede 13,5 28,5 1003
Sum polyumættede 1,42 3,00 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 47,3 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,380 0,80 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,04 2,20 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 165 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 101 340 1059
Leucin 176 590 1059
Lysin 155 520 1059
Methionin 42 140 1059
Cystin 15 51 1059
Phenylalanin 89 300 1059
Tyrosin 80 270 1059
Threonin 63 210 1059
Tryptofan 21 70 1059
Valin 122 410 1059
Arginin 69 230 1059
Histidin 48 160 1059
Alanin 60 200 1059
Asparaginsyre 143 480 1059
Glutaminsyre 301 1010 1059
Glycin 45 150 1059
Prolin 146 490 1059
Serin 101 340 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby