DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1465
Fiskefilet, paneret, friturestegt, fastfood
Engelsk navn
Fish fillet, breaded, deepfried, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 6 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,861 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1201 kJ 1003
Energi, kcal 287 kcal 1003
Nitrogen, total 2,137 g 2,175 1,78 - 2,37 6 2004
Protein, videnskabelig 13,4 g 13,59375 11,1 - 14,8 6 2004
Protein, deklaration 13,4 g 13,59375 11,1 - 14,8 6 2004
Kulhydrat, difference 22,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 21,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 21,9 g 1003
Kostfibre 1,0 g T 454
Fedt, total 16,1 g 16,1 10,5 - 22,9 6 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 1,665 1,55 - 3,02 6 2004
Tørstof 54,1 g 51,3 46,5 - 69,5 6 2004
Vand 45,9 g 48,7 30,5 - 53,5 6 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,106 mg 0,094 0,074 - 0,151 6 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,112 mg 0,083 0,052 - 0,263 6 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 817 mg 711,5 634 - 1450 6 2004
Natrium, Na 519 mg 438,5 398 - 960 6 2004
Kalium, K 205 mg 199 142 - 283 6 2004
Calcium, Ca 38,5 mg 30,65 20,6 - 91 6 2004
Magnesium, Mg 22,2 mg 22,5 17 - 27,3 6 2004
Fosfor, P 130 mg 131,5 94 - 159 6 2004
Jern, Fe 0,557 mg 0,525 0,428 - 0,82 6 2004
Kobber, Cu 0,0598 mg 0,057 0,048 - 0,079 6 2004
Zink, Zn 0,642 mg 0,66 0,469 - 0,75 6 2004
Mangan, Mn 0,279 mg 0,302 0,17 - 0,361 6 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 2004
C6:0 0,000 0 2004
C8:0 0,000 0 2004
C10:0 0,000 0 2004
C12:0 0,000 0 2004
C14:0 0,075 0,542 2004
C15:0 0,000 0 2004
C16:0 2,108 15,2 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 0,425 3,07 2004
C20:0 0,058 0,415 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 2004
C16:1,n-7 0,254 1,83 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-9 6,067 43,8 2004
C18:1,n-7 0,402 2,91 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,152 1,09 2004
C22:1,n-9 0,020 0,147 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,009 0,0638 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,212 23,2 2004
C18:2,conjugerede 0,000 0 2004
C18:3,n-3 (ALA) 0,793 5,73 2004
C18:3,n-6 0,000 0 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 (EPA) 0,126 0,912 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 (DHA) 0,083 0,6 2004
C18:2,trans 0,009 0,0626 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,032 0,229 2004
Sum mættede 2,666 19,2 1003
Sum monoumættede 6,895 49,8 1003
Sum polyumættede 4,214 30,4 1003
Transfedtsyrer, total 0,018 0,126 1003
Fedtsyrer, total 13,824 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,002 7,25 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,212 23,2 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby