Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1465
Fiskefilet, paneret, friturestegt, fastfood
Engelsk navn
Fish fillet, breaded, deepfried, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 6 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,000
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1201 kJ 1003
Energi, kcal 287 kcal 1003
total-N 2,137 g 2,175 1,78 - 2,37 6 2004
Protein, total 13,4 g 13,6 11,125 - 14,813 6 2004
Protein, deklaration 13,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 22,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 21,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 21,9 g 1003
Kostfiber 1,0 g T 454
Fedt, total 16,1 g 16,1 10,5 - 22,9 6 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 1,7 1,55 - 3,02 6 2004
Tørstof 54,2 g 51,3 46,5 - 69,5 6 2004
Vand 45,9 g 48,7 30,500 - 53,500 6 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,106 mg 0,094 0,074 - 0,151 6 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,112 mg 0,083 0,052 - 0,263 6 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 817 mg 712 634 - 1450 6 2004
Natrium, Na 519 mg 439 398 - 960 6 2004
Kalium, K 205 mg 199 142 - 283 6 2004
Calcium, Ca 38,5 mg 30,7 20,6 - 91 6 2004
Magnesium, Mg 22,2 mg 22,5 17 - 27,3 6 2004
Phosphor, P 130 mg 132 94 - 159 6 2004
Jern, Fe 0,557 mg 0,525 0,428 - 0,82 6 2004
Kobber, Cu 0,060 mg 0,057 0,048 - 0,079 6 2004
Zink, Zn 0,642 mg 0,660 0,469 - 0,75 6 2004
Mangan, Mn 0,279 mg 0,302 0,17 - 0,361 6 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,000 0,00 2004
C14:0 0,075 0,54 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 2,11 15,2 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,425 3,07 2004
C20:0 0,058 0,42 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,254 1,84 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 6,07 43,9 2004
C18:1,n-7 0,402 2,91 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,152 1,10 2004
C22:1,n-9 0,020 0,14 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,009 0,06 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,21 23,2 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,793 5,74 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,126 0,91 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,083 0,60 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,009 0,06 2004
Andre fedtsyrer 0,032 0,23 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,67 19,3 1003
Sum monoumættede 6,90 49,9 1003
Sum polyumættede 4,21 30,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,018 0,13 1003
Fedtsyrer, total 13,8 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,00 7,25 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,21 23,2 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby