Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1467
Olivenolie
Engelsk navn
Olive oil
Taxonomisk navn
Olea europaea
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,957
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 3700 kJ 1003
Energi, kcal 884 kcal 1003
total-N 0,000 g 1344
Protein, total 0,0 g 1344
Protein, deklaration 0,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 100,0 g 100,0 100,00 - 100,00 4 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,0 g 1655
Tørstof 100,0 g 1655
Vand 0,0 g 1655
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 5,10 α-TE 1003
alfa-tokoferol 5,10 mg 1344
gamma-tokoferol 0 mg 1344
K1-vitamin 0 µg 1360
B1-vitamin 0 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1344
Niacin 0 NE 1003
niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0 mg 1344
Pantothensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1344
Frit folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,00 mg 2 - 3 4 1938
Kalium, K 1,00 mg 0 - 1 4 1938
Calcium, Ca 1,00 mg 1 - 1 4 1938
Magnesium, Mg 0 mg 4 1938
Phosphor, P 0 mg 4 1938
Jern, Fe 0,560 mg 0,44 - 0,79 4 1938
Zink, Zn 0 mg 4 1938
Jod, I 0 µg 1655
Chrom, Cr 6,80 µg 0 - 27,6 16 1506
Selen, Se 0 µg 1655
Nikkel, Ni 5,50 µg 0 - 17,2 17 1506
Cadmium, Cd 0,400 µg 0 - 0,6 17 1506
Bly, Pb 3,70 µg 0 - 9,4 13 1506
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 0 1655
Glucose 0 g 0 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 0 1655
Maltose 0 g 0 1655
Saccharose 0 g 0 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 0 1655
(a)Hexoses 0 g 0 1655
(b)Pentoses 0 g 0 1655
(c)UronicAcids 0 g 0 1655
Cellulose 0 g 0 1655
Lignin 0 g 0 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,000 0,00 1818
C14:0 0,000 0,00 1818
C16:0 9,22 9,90 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 2,31 2,48 1818
C20:0 0,392 0,42 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,588 0,63 1818
C18:1,n-9 71,9 77,2 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,255 0,27 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 7,93 8,51 1818
C18:3,n-3 0,567 0,60 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 11,9 12,8 1003
Sum monoumættede 72,7 78,1 1003
Sum polyumættede 8,49 9,12 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 93,1 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,567 0,60 1003
Sum n-6 fedtsyrer 7,93 8,51 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 0 1655
Leucin 0 0 1655
Lysin 0 0 1655
Methionin 0 0 1655
Cystin 0 0 1655
Phenylalanin 0 0 1655
Tyrosin 0 0 1655
Threonin 0 0 1655
Tryptofan 0 0 1655
Valin 0 0 1655
Arginin 0 0 1655
Histidin 0 0 1655
Alanin 0 0 1655
Asparaginsyre 0 0 1655
Glutaminsyre 0 0 1655
Glycin 0 0 1655
Prolin 0 0 1655
Serin 0 0 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby