DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1615
Burger med lille bøf, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Hamburger, small patty, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 945 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 945 kJ 1003
Energi (kcal) 226 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 226 kcal 1003
Protein 9,8 g 9,187 6,18 - 13,2 6 2004
Protein, deklaration 9,8 g 9,187 6,18 - 13,2 6 2004
Kulhydrat difference 23,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 22,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 22,5 g 1003
Kostfibre 1,3 g 1 2004
Fedt 10,4 g 11,05 3,7 - 14,7 6 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,10 g 6 1003
Aske 1,7 g 1,61 1,26 - 2,09 6 2004
Tørstof 45,7 g 43,1 33,8 - 57 6 2004
Vand 54,3 g 56,9 43 - 66,2 6 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0872 mg 0,083 0,08 - 0,107 6 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0783 mg 0,076 0,062 - 0,1 6 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 439 mg 427,5 261 - 601 6 2004
Kalium 212 mg 213,5 174 - 265 6 2004
Calcium 24,4 mg 24,35 17 - 34,6 6 2004
Magnesium 19,5 mg 18,35 16 - 24,2 6 2004
Jern 1,14 mg 1,105 0,83 - 1,68 6 2004
Kobber 0,0777 mg 0,08 0,048 - 0,097 6 2004
Zink 1,62 mg 1,415 1,08 - 2,38 6 2004
Mangan 0,198 mg 0,204 0,145 - 0,234 6 2004
Fosfor 95,0 mg 88,0 77 - 123 6 2004
Chlorid 692 mg 678,0 415 - 930 6 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 5,60 g 1 2187
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 16,9 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,003 0,0312 2004
C14:0 0,148 1,63 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 1,620 17,8 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,793 8,76 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,022 0,246 2004
C16:1,n-7 0,180 1,99 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,207 2,28 2004
C18:1,n-9 3,990 44 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,061 0,675 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,124 1,36 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,393 15,3 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,395 4,36 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,034 0,371 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,084 0,929 2004
Sum mættede fedtsyrer 2,564 28,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,460 49,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,788 19,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,157 1,73 1003
Sum fedtsyrer 9,054 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,395 4,36 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,393 15,3 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,568 2004
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 30,3 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 6 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,869 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby