Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1615
Burger med lille bøf, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Hamburger, small patty, salad and dressing, fast food
Synonymer
Juniorburger, Miniburger, Hamburger
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 6 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,869 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 945 kJ 1003
Energi, kcal 226 kcal 1003
total-N 1,568 g 1,470 0,99 - 2,12 6 2004
Protein, total 9,8 g 9,2 6,188 - 13,250 6 2004
Protein, deklaration 9,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 23,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 22,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 22,5 g 1003
Kostfiber 1,3 g 1 2004
Fedt, total 10,4 g 11,1 3,7 - 14,7 6 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 1,6 1,26 - 2,09 6 2004
Tørstof 45,7 g 43,1 33,8 - 57 6 2004
Vand 54,3 g 56,9 43,000 - 66,200 6 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,087 mg 0,084 0,080 - 0,107 6 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,078 mg 0,077 0,062 - 0,1 6 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 692 mg 678 415 - 930 6 2004
Natrium, Na 439 mg 428 261 - 601 6 2004
Kalium, K 212 mg 214 174 - 265 6 2004
Calcium, Ca 24,4 mg 24,4 17 - 34,6 6 2004
Magnesium, Mg 19,5 mg 18,4 16 - 24,2 6 2004
Phosphor, P 95,0 mg 88,0 77 - 123 6 2004
Jern, Fe 1,14 mg 1,11 0,83 - 1,68 6 2004
Kobber, Cu 0,078 mg 0,080 0,048 - 0,097 6 2004
Zink, Zn 1,62 mg 1,42 1,08 - 2,38 6 2004
Mangan, Mn 0,198 mg 0,204 0,145 - 0,234 6 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,003 0,03 2004
C14:0 0,148 1,63 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 1,62 17,9 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,793 8,76 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,022 0,24 2004
C16:1,n-7 0,181 2,00 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 3,99 44,1 2004
C18:1,n-7 0,207 2,29 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,061 0,67 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,124 1,37 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,39 15,4 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,395 4,36 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,034 0,37 2004
Andre fedtsyrer 0,084 0,92 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,56 28,3 1003
Sum monoumættede 4,46 49,3 1003
Sum polyumættede 1,79 19,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,158 1,75 1003
Fedtsyrer, total 9,06 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,395 4,36 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,39 15,4 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby