Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1616
Burger med medium bøf, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Hamburger, medium patty, salad and dressing, fast food
Synonymer
Big Mac, Whopper, Big Burger
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 6 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,870 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 924 kJ 1003
Energi, kcal 221 kcal 1003
total-N 1,665 g 1,640 1,29 - 2,03 6 2004
Protein, total 10,4 g 10,3 8,063 - 12,688 6 2004
Protein, deklaration 10,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 20,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 19,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 19,3 g 1003
Kostfiber 1,6 g 1,6 1,2 - 1,9 2 2004
Fedt, total 11,0 g 11,5 7,7 - 12,5 6 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,6 g 1,6 1,32 - 1,81 6 2004
Tørstof 43,8 g 43,2 39,2 - 50,4 6 2004
Vand 56,2 g 56,8 49,600 - 60,800 6 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,088 mg 0,088 0,077 - 0,099 6 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,084 mg 0,084 0,07 - 0,101 6 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 598 mg 601 501 - 690 6 2004
Natrium, Na 384 mg 380 312 - 465 6 2004
Kalium, K 195 mg 192 176 - 221 6 2004
Calcium, Ca 36,6 mg 28,5 15,3 - 73 6 2004
Magnesium, Mg 18,8 mg 18,9 14,4 - 23,1 6 2004
Phosphor, P 100 mg 99 75 - 132 6 2004
Jern, Fe 1,10 mg 1,09 0,87 - 1,37 6 2004
Kobber, Cu 0,076 mg 0,079 0,055 - 0,092 6 2004
Zink, Zn 1,87 mg 1,83 1,39 - 2,49 6 2004
Mangan, Mn 0,193 mg 0,195 0,149 - 0,241 6 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,021 0,22 2004
C6:0 0,007 0,07 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,020 0,20 2004
C12:0 0,024 0,25 2004
C14:0 0,215 2,25 2004
C15:0 0,006 0,06 2004
C16:0 1,84 19,3 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,905 9,46 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,023 0,24 2004
C16:1,n-7 0,237 2,48 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 3,91 40,8 2004
C18:1,n-7 0,195 2,04 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,047 0,49 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,155 1,62 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,52 15,9 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,338 3,53 2004
C18:3,n-6 0,008 0,08 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,043 0,44 2004
Andre fedtsyrer 0,058 0,60 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,04 31,8 1003
Sum monoumættede 4,41 46,1 1003
Sum polyumættede 1,86 19,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,198 2,07 1003
Fedtsyrer, total 9,57 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,338 3,53 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,53 16,0 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby