DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1616
Burger med medium bøf, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Hamburger, medium patty, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 6 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
FCF 0,870 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 924 kJ 1003
Energi, kcal 221 kcal 1003
Nitrogen, total 1,665 g 1,64 1,29 - 2,03 6 2004
Protein, videnskabelig 10,4 g 10,25 8,06 - 12,6 6 2004
Protein, deklaration 10,4 g 10,25 8,06 - 12,6 6 2004
Kulhydrat, difference 20,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 19,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 19,3 g 1003
Kostfibre 1,5 g 1,55 1,2 - 1,9 2 2004
Fedt, total 11,0 g 11,45 7,7 - 12,5 6 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,6 g 1,58 1,32 - 1,81 6 2004
Tørstof 43,8 g 43,2 39,2 - 50,4 6 2004
Vand 56,2 g 56,8 49,6 - 60,8 6 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,0878 mg 0,088 0,077 - 0,099 6 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,0835 mg 0,084 0,07 - 0,101 6 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 598 mg 601 501 - 690 6 2004
Natrium, Na 384 mg 380 312 - 465 6 2004
Kalium, K 195 mg 191,5 176 - 221 6 2004
Calcium, Ca 36,6 mg 28,5 15,3 - 73 6 2004
Magnesium, Mg 18,8 mg 18,9 14,4 - 23,1 6 2004
Fosfor, P 100,0 mg 99 75 - 132 6 2004
Jern, Fe 1,10 mg 1,09 0,87 - 1,37 6 2004
Kobber, Cu 0,0763 mg 0,079 0,055 - 0,092 6 2004
Zink, Zn 1,86 mg 1,83 1,39 - 2,49 6 2004
Mangan, Mn 0,193 mg 0,1945 0,149 - 0,241 6 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,021 0,221 2004
C6:0 0,006 0,0679 2004
C8:0 0,000 0 2004
C10:0 0,020 0,207 2004
C12:0 0,024 0,25 2004
C14:0 0,215 2,24 2004
C15:0 0,006 0,0592 2004
C16:0 1,842 19,2 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 0,905 9,46 2004
C20:0 0,000 0 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,023 0,242 2004
C16:1,n-7 0,237 2,47 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-9 3,905 40,8 2004
C18:1,n-7 0,195 2,04 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,047 0,493 2004
C22:1,n-9 0,000 0 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,155 1,61 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,518 15,8 2004
C18:2,conjugerede 0,000 0 2004
C18:3,n-3 (ALA) 0,338 3,53 2004
C18:3,n-6 0,008 0,0871 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,043 0,449 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,057 0,601 2004
Sum mættede 3,039 31,7 1003
Sum monoumættede 4,408 46 1003
Sum polyumættede 1,865 19,4 1003
Transfedtsyrer, total 0,198 2,06 1003
Fedtsyrer, total 9,566 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,338 3,53 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,527 15,9 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby