Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1617
Burger med stor bøf, salat og dressing, fastfood
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 6 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,861 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 966 kJ 1003
Energi, kcal 231 kcal 1003
total-N 2,038 g 2,090 1,54 - 2,63 6 2004
Protein, total 12,7 g 13,1 9,625 - 16,438 6 2004
Protein, deklaration 12,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 16,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 15,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 15,0 g 1003
Kostfiber 1,4 g 1 2004
Fedt, total 13,1 g 13,5 11,3 - 14,7 6 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,6 g 1,6 1,12 - 1,97 6 2004
Tørstof 43,8 g 43,5 41 - 47 6 2004
Vand 56,2 g 56,5 53,000 - 59,000 6 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,079 mg 0,079 0,072 - 0,089 6 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,105 mg 0,109 0,078 - 0,129 6 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 599 mg 606 345 - 880 6 2004
Natrium, Na 380 mg 408 228 - 510 6 2004
Kalium, K 225 mg 222 194 - 271 6 2004
Calcium, Ca 29,4 mg 27,0 17,8 - 55,2 6 2004
Magnesium, Mg 18,0 mg 17,6 14,7 - 21,1 6 2004
Phosphor, P 108 mg 111 86 - 138 6 2004
Jern, Fe 1,37 mg 1,34 1,01 - 1,87 6 2004
Kobber, Cu 0,064 mg 0,069 0,046 - 0,078 6 2004
Zink, Zn 2,54 mg 2,58 1,72 - 3,46 6 2004
Mangan, Mn 0,137 mg 0,142 0,104 - 0,155 6 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,010 0,08 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,009 0,08 2004
C12:0 0,010 0,08 2004
C14:0 0,234 2,08 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 2,21 19,6 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 1,11 9,88 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,055 0,48 2004
C16:1,n-7 0,337 3,00 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 4,90 43,6 2004
C18:1,n-7 0,250 2,22 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,058 0,51 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,212 1,89 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,35 12,0 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,364 3,24 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,059 0,52 2004
Andre fedtsyrer 0,071 0,63 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,58 31,9 1003
Sum monoumættede 5,60 49,8 1003
Sum polyumættede 1,72 15,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,271 2,41 1003
Fedtsyrer, total 11,2 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,364 3,24 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,35 12,0 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby