DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1617
Burger med stor bøf, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Hamburger, large patty, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 966 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 966 kJ 1003
Energi (kcal) 231 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 231 kcal 1003
Protein 12,7 g 13,06 9,62 - 16,4 6 2004
Protein, deklaration 12,7 g 13,06 9,62 - 16,4 6 2004
Kulhydrat difference 16,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 15,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 15,0 g 1003
Kostfibre 1,4 g 1 2004
Fedt 13,0 g 13,45 11,3 - 14,7 6 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,95 g 6 1003
Aske 1,6 g 1,62 1,12 - 1,97 6 2004
Tørstof 43,8 g 43,5 41 - 47 6 2004
Vand 56,2 g 56,5 53 - 59 6 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0792 mg 0,078 0,072 - 0,089 6 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,104 mg 0,108 0,078 - 0,129 6 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 380 mg 407,5 228 - 510 6 2004
Kalium 225 mg 221,5 194 - 271 6 2004
Calcium 29,4 mg 26,95 17,8 - 55,2 6 2004
Magnesium 18,0 mg 17,6 14,7 - 21,1 6 2004
Jern 1,37 mg 1,34 1,01 - 1,87 6 2004
Kobber 0,0638 mg 0,068 0,046 - 0,078 6 2004
Zink 2,54 mg 2,58 1,72 - 3,46 6 2004
Mangan 0,137 mg 0,142 0,104 - 0,155 6 2004
Fosfor 108 mg 110,5 86 - 138 6 2004
Chlorid 599 mg 606,0 345 - 880 6 2004
Sum mineraler 1360 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 3,52 g 1 2187
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 11,5 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,010 0,0875 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,009 0,0771 2004
C12:0 0,010 0,0875 2004
C14:0 0,234 2,08 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 2,208 19,6 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 1,110 9,87 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,055 0,487 2004
C16:1,n-7 0,337 2,99 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,250 2,22 2004
C18:1,n-9 4,900 43,6 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,058 0,511 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,212 1,88 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,352 12 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,364 3,24 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,059 0,525 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,071 0,633 2004
Sum mættede fedtsyrer 3,581 31,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 5,598 49,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,716 15,2 1003
Sum transfedtsyrer 0,271 2,4 1003
Sum fedtsyrer 11,237 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,364 3,24 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,352 12 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,038 2004
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 32,9 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 6 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,861 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby