Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1618
Burger med bøf og bacon, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Hamburger and bacon, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,869 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1063 kJ 1003
Energi, kcal 254 kcal 1003
total-N 1,865 g 1,925 1,32 - 2,29 4 2004
Protein, total 11,7 g 12,0 8,250 - 14,313 4 2004
Protein, deklaration 11,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 20,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 19,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 19,2 g 1003
Kostfiber 1,6 g 1,2 - 2,0 6 2004
Fedt, total 14,2 g 14,2 12,5 - 16 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,1 g 2,1 1,83 - 2,36 4 2004
Tørstof 48,8 g 48,1 45,5 - 53,4 4 2004
Vand 51,3 g 52,0 46,600 - 54,500 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,100 mg 0,105 0,064 - 0,127 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,083 mg 0,083 0,068 - 0,099 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 883 mg 880 770 - 1000 4 2004
Natrium, Na 555 mg 551 479 - 637 4 2004
Kalium, K 253 mg 257 182 - 316 4 2004
Calcium, Ca 31,5 mg 32,5 18,1 - 43,1 4 2004
Magnesium, Mg 26,4 mg 28,4 15,5 - 33,2 4 2004
Phosphor, P 118 mg 119 80 - 156 4 2004
Jern, Fe 1,11 mg 1,15 0,71 - 1,45 4 2004
Kobber, Cu 0,107 mg 0,108 0,061 - 0,15 4 2004
Zink, Zn 1,60 mg 1,51 1,2 - 2,17 4 2004
Mangan, Mn 0,302 mg 0,317 0,124 - 0,451 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,000 0,00 2004
C14:0 0,173 1,40 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 2,20 17,8 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 1,06 8,54 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,015 0,12 2004
C16:1,n-7 0,257 2,08 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 5,50 44,5 2004
C18:1,n-7 0,290 2,35 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,096 0,77 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,147 1,19 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,06 16,7 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,511 4,14 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,032 0,25 2004
Andre fedtsyrer 0,015 0,12 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,43 27,8 1003
Sum monoumættede 6,16 49,8 1003
Sum polyumættede 2,57 20,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,179 1,45 1003
Fedtsyrer, total 12,4 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,511 4,14 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,06 16,7 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby