DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1618
Burger med bøf og bacon, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Hamburger and bacon, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1063 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1064 kJ 1003
Energi (kcal) 255 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 255 kcal 1003
Protein 11,7 g 12,03 8,25 - 14,3 4 2004
Protein, deklaration 11,7 g 12,03 8,25 - 14,3 4 2004
Kulhydrat difference 20,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 19,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 19,2 g 1003
Kostfibre 1,6 g 1,2 - 2 6 2004
Fedt 14,2 g 14,2 12,5 - 16 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,39 g 4 1003
Aske 2,1 g 2,11 1,83 - 2,36 4 2004
Tørstof 48,8 g 48,05 45,5 - 53,4 4 2004
Vand 51,3 g 51,95 46,6 - 54,5 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,100 mg 0,105 0,064 - 0,127 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0830 mg 0,082 0,068 - 0,099 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 555 mg 551,0 479 - 637 4 2004
Kalium 253 mg 256,5 182 - 316 4 2004
Calcium 31,5 mg 32,45 18,1 - 43,1 4 2004
Magnesium 26,4 mg 28,4 15,5 - 33,2 4 2004
Jern 1,11 mg 1,145 0,71 - 1,45 4 2004
Kobber 0,106 mg 0,107 0,061 - 0,15 4 2004
Zink 1,60 mg 1,51 1,2 - 2,17 4 2004
Mangan 0,302 mg 0,317 0,124 - 0,451 4 2004
Fosfor 118 mg 118,5 80 - 156 4 2004
Chlorid 883 mg 880,0 770 - 1000 4 2004
Sum mineraler 1870 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 4,22 g 1 2187
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 15,0 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,000 0,0 2004
C14:0 0,172 1,39 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 2,203 17,8 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 1,055 8,53 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,015 0,123 2004
C16:1,n-7 0,257 2,08 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,290 2,34 2004
C18:1,n-9 5,500 44,5 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,096 0,779 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,147 1,18 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,063 16,6 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,511 4,13 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,032 0,254 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,015 0,121 2004
Sum mættede fedtsyrer 3,430 27,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,159 49,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,573 20,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,178 1,44 1003
Sum fedtsyrer 12,355 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,511 4,13 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,063 16,6 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,865 2004
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,869 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby