DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1619
Burger med bøf og ost, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Cheeseburger, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1046 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1046 kJ 1003
Energi (kcal) 250 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 250 kcal 1003
Protein 10,7 g 10,28 9,06 - 13 4 2004
Protein, deklaration 10,7 g 10,28 9,06 - 13 4 2004
Kulhydrat difference 23,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 22,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 22,0 g 1003
Kostfibre 1,6 g 1,2 - 2 6 2004
Fedt 12,9 g 12,9 9,4 - 16,5 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,23 g 4 1003
Aske 2,0 g 1,98 1,71 - 2,2 4 2004
Tørstof 49,2 g 50,9 42,7 - 52,1 4 2004
Vand 50,8 g 49,1 47,9 - 57,3 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0903 mg 0,092 0,079 - 0,097 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0998 mg 0,096 0,09 - 0,116 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 491 mg 487,0 439 - 550 4 2004
Kalium 206 mg 194,5 180 - 255 4 2004
Calcium 75,0 mg 70,5 57,8 - 101 4 2004
Magnesium 20,3 mg 18,3 17,6 - 27 4 2004
Jern 0,998 mg 0,95 0,8 - 1,29 4 2004
Kobber 0,0745 mg 0,076 0,051 - 0,094 4 2004
Zink 1,69 mg 1,555 1,43 - 2,23 4 2004
Mangan 0,224 mg 0,213 0,173 - 0,298 4 2004
Fosfor 124 mg 125,5 101 - 143 4 2004
Chlorid 752 mg 753,5 692 - 810 4 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 4,11 g 1 2187
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 17,9 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,030 0,275 2004
C6:0 0,012 0,104 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,016 0,145 2004
C12:0 0,021 0,195 2004
C14:0 0,328 2,98 2004
C15:0 0,011 0,1 2004
C16:0 2,188 19,9 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 1,055 9,6 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,072 0,651 2004
C16:1,n-7 0,275 2,5 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,222 2,02 2004
C18:1,n-9 4,527 41,2 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,067 0,612 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,217 1,97 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,450 13,2 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,404 3,68 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,057 0,519 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,030 0,27 2004
Sum mættede fedtsyrer 3,660 33,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 5,164 47 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,854 16,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,274 2,49 1003
Sum fedtsyrer 10,982 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,404 3,68 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,450 13,2 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,705 2004
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 29,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,850 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby