Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1619
Burger med bøf og ost, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Cheeseburger, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,850 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1046 kJ 1003
Energi, kcal 250 kcal 1003
total-N 1,705 g 1,645 1,45 - 2,08 4 2004
Protein, total 10,7 g 10,3 9,063 - 13,000 4 2004
Protein, deklaration 10,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 23,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 22,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 22,0 g 1003
Kostfiber 1,6 g 1,2 - 2,0 6 2004
Fedt, total 12,9 g 12,9 9,4 - 16,5 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,0 g 2,0 1,71 - 2,2 4 2004
Tørstof 49,2 g 50,9 42,7 - 52,1 4 2004
Vand 50,9 g 49,1 47,900 - 57,300 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,090 mg 0,093 0,079 - 0,097 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,100 mg 0,097 0,09 - 0,116 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 752 mg 754 692 - 810 4 2004
Natrium, Na 491 mg 487 439 - 550 4 2004
Kalium, K 206 mg 195 180 - 255 4 2004
Calcium, Ca 75,0 mg 70,5 57,8 - 101 4 2004
Magnesium, Mg 20,3 mg 18,3 17,6 - 27 4 2004
Phosphor, P 124 mg 126 101 - 143 4 2004
Jern, Fe 0,998 mg 0,950 0,8 - 1,29 4 2004
Kobber, Cu 0,075 mg 0,077 0,051 - 0,094 4 2004
Zink, Zn 1,69 mg 1,56 1,43 - 2,23 4 2004
Mangan, Mn 0,224 mg 0,213 0,173 - 0,298 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,030 0,27 2004
C6:0 0,012 0,10 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,016 0,14 2004
C12:0 0,022 0,20 2004
C14:0 0,328 2,99 2004
C15:0 0,011 0,10 2004
C16:0 2,19 19,9 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 1,06 9,61 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,071 0,64 2004
C16:1,n-7 0,275 2,50 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 4,53 41,2 2004
C18:1,n-7 0,223 2,03 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,067 0,61 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,217 1,98 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,45 13,2 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,404 3,68 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,057 0,51 2004
Andre fedtsyrer 0,030 0,27 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,66 33,3 1003
Sum monoumættede 5,16 47,0 1003
Sum polyumættede 1,85 16,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,274 2,50 1003
Fedtsyrer, total 11,0 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,404 3,68 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,45 13,2 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby