Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1620
Burger med bøf, bacon og ost, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Hamburger, bacon and cheese, salad and dressing, fast food
Synonymer
Bacon cheese burger
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,849 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 969 kJ 1003
Energi, kcal 232 kcal 1003
total-N 1,768 g 1,805 1,53 - 1,93 4 2004
Protein, total 11,1 g 11,3 9,563 - 12,063 4 2004
Protein, deklaration 11,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 19,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 17,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 17,5 g 1003
Kostfiber 2,0 g 1 2004
Fedt, total 12,6 g 12,3 8,5 - 17,5 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 1,8 1,62 - 2,2 4 2004
Tørstof 45,1 g 46,1 41,6 - 46,5 4 2004
Vand 54,9 g 53,9 53,500 - 58,400 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,082 mg 0,082 0,075 - 0,091 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,088 mg 0,087 0,072 - 0,106 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 776 mg 760 634 - 949 4 2004
Natrium, Na 501 mg 493 395 - 622 4 2004
Kalium, K 199 mg 197 190 - 210 4 2004
Calcium, Ca 41,8 mg 42,7 36,9 - 45,1 4 2004
Magnesium, Mg 17,8 mg 17,4 16,3 - 19,9 4 2004
Phosphor, P 109 mg 109 97 - 121 4 2004
Jern, Fe 0,958 mg 0,905 0,79 - 1,23 4 2004
Kobber, Cu 0,085 mg 0,084 0,061 - 0,112 4 2004
Zink, Zn 1,82 mg 1,80 1,35 - 2,31 4 2004
Mangan, Mn 0,187 mg 0,182 0,14 - 0,242 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,016 0,14 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,012 0,11 2004
C12:0 0,015 0,14 2004
C14:0 0,213 1,99 2004
C15:0 0,010 0,09 2004
C16:0 1,94 18,1 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,900 8,39 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,010 0,09 2004
C16:1,n-7 0,182 1,70 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 4,08 38,0 2004
C18:1,n-7 0,225 2,10 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,062 0,57 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,160 1,49 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,40 22,4 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,453 4,22 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,050 0,46 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,11 29,0 1003
Sum monoumættede 4,55 42,5 1003
Sum polyumættede 2,85 26,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,210 1,96 1003
Fedtsyrer, total 10,7 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,453 4,22 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,40 22,4 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby