Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1621
Burger med kylling, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Hamburger, chicken, salad and dressing, fast food
Synonymer
Mc Chicken, Chicken Whopper
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 6 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,894 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 866 kJ 1003
Energi, kcal 207 kcal 1003
total-N 1,522 g 1,490 0,99 - 2,15 6 2004
Protein, total 9,5 g 9,3 6,188 - 13,438 6 2004
Protein, deklaration 9,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 20,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 19,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 19,2 g 1003
Kostfiber 1,5 g 1 2004
Fedt, total 9,9 g 10,7 6,6 - 11,9 6 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 1,7 1,14 - 2,08 6 2004
Tørstof 41,8 g 40,0 37,9 - 51 6 2004
Vand 58,2 g 60,1 49,000 - 62,100 6 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,094 mg 0,086 0,078 - 0,117 6 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,071 mg 0,077 0,052 - 0,085 6 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 687 mg 652 444 - 948 6 2004
Natrium, Na 448 mg 455 258 - 632 6 2004
Kalium, K 204 mg 192 173 - 246 6 2004
Calcium, Ca 18,6 mg 19,8 12,4 - 22,8 6 2004
Magnesium, Mg 19,0 mg 19,3 15,5 - 22,4 6 2004
Phosphor, P 120 mg 109 74 - 207 6 2004
Jern, Fe 0,474 mg 0,472 0,43 - 0,52 6 2004
Kobber, Cu 0,068 mg 0,069 0,049 - 0,089 6 2004
Zink, Zn 0,499 mg 0,535 0,42 - 0,54 6 2004
Mangan, Mn 0,182 mg 0,186 0,154 - 0,207 6 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,000 0,00 2004
C14:0 0,011 0,12 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 0,968 11,0 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,304 3,44 2004
C20:0 0,018 0,20 2004
C22:0 0,010 0,11 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,067 0,75 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 4,50 50,9 2004
C18:1,n-7 0,242 2,74 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,101 1,14 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,010 0,11 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,02 22,9 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,556 6,29 2004
C18:3,n-6 0,017 0,19 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,011 0,12 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,31 14,8 1003
Sum monoumættede 4,91 55,6 1003
Sum polyumættede 2,59 29,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,021 0,23 1003
Fedtsyrer, total 8,84 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,556 6,29 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,04 23,1 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby