Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1622
Sandwich med kylling, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Sandwich with chicken, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,891 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 925 kJ 1003
Energi, kcal 221 kcal 1003
total-N 1,680 g 1,565 1,44 - 2,15 4 2004
Protein, total 10,5 g 9,8 9,000 - 13,438 4 2004
Protein, deklaration 10,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 30,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 28,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 28,9 g 1003
Kostfiber 2,0 g 1 2004
Fedt, total 6,5 g 5,9 3,8 - 10,3 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 1,9 1,79 - 2,14 4 2004
Tørstof 49,8 g 49,8 42,9 - 56,6 4 2004
Vand 50,2 g 50,2 43,400 - 57,100 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,116 mg 0,121 0,088 - 0,135 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,062 mg 0,063 0,049 - 0,075 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 858 mg 876 711 - 970 4 2004
Natrium, Na 533 mg 534 457 - 607 4 2004
Kalium, K 185 mg 188 156 - 210 4 2004
Calcium, Ca 40,8 mg 24,7 14 - 100 4 2004
Magnesium, Mg 18,3 mg 17,0 15 - 24,3 4 2004
Phosphor, P 106 mg 99 91 - 135 4 2004
Jern, Fe 0,583 mg 0,575 0,453 - 0,73 4 2004
Kobber, Cu 0,070 mg 0,076 0,043 - 0,083 4 2004
Zink, Zn 0,598 mg 0,615 0,412 - 0,75 4 2004
Mangan, Mn 0,271 mg 0,279 0,236 - 0,292 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,000 0,00 2004
C14:0 0,000 0,00 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 0,638 11,1 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,187 3,24 2004
C20:0 0,026 0,45 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,025 0,43 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 2,57 44,5 2004
C18:1,n-7 0,159 2,76 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,062 1,08 2004
C22:1,n-9 0,005 0,08 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,012 0,20 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,63 28,2 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,429 7,44 2004
C18:3,n-6 0,027 0,46 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,007 0,12 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,851 14,7 1003
Sum monoumættede 2,82 48,9 1003
Sum polyumættede 2,08 36,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,019 0,32 1003
Fedtsyrer, total 5,77 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,429 7,44 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,65 28,6 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby