DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1622
Sandwich med kylling, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Sandwich with chicken, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
FCF 0,891 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 925 kJ 1003
Energi, kcal 220 kcal 1003
Nitrogen, total 1,680 g 1,565 1,44 - 2,15 4 2004
Protein, videnskabelig 10,5 g 9,78125 9 - 13,4 4 2004
Protein, deklaration 10,5 g 9,78125 9 - 13,4 4 2004
Kulhydrat, difference 30,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 28,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 28,9 g 1003
Kostfibre 2,0 g 1 2004
Fedt, total 6,5 g 5,9 3,8 - 10,3 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 1,89 1,79 - 2,14 4 2004
Tørstof 49,8 g 49,8 42,9 - 56,6 4 2004
Vand 50,2 g 50,2 43,4 - 57,1 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,116 mg 0,121 0,088 - 0,135 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,0623 mg 0,0625 0,049 - 0,075 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 858 mg 875,5 711 - 970 4 2004
Natrium, Na 533 mg 533,5 457 - 607 4 2004
Kalium, K 185 mg 187,5 156 - 210 4 2004
Calcium, Ca 40,8 mg 24,65 14 - 100 4 2004
Magnesium, Mg 18,3 mg 17 15 - 24,3 4 2004
Fosfor, P 106 mg 99 91 - 135 4 2004
Jern, Fe 0,583 mg 0,575 0,453 - 0,73 4 2004
Kobber, Cu 0,0695 mg 0,076 0,043 - 0,083 4 2004
Zink, Zn 0,598 mg 0,615 0,412 - 0,75 4 2004
Mangan, Mn 0,271 mg 0,2785 0,236 - 0,292 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 2004
C6:0 0,000 0 2004
C8:0 0,000 0 2004
C10:0 0,000 0 2004
C12:0 0,000 0 2004
C14:0 0,000 0 2004
C15:0 0,000 0 2004
C16:0 0,638 11 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 0,187 3,23 2004
C20:0 0,026 0,444 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 2004
C16:1,n-7 0,025 0,429 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-9 2,567 44,5 2004
C18:1,n-7 0,159 2,75 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,062 1,07 2004
C22:1,n-9 0,005 0,084 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,012 0,199 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,625 28,1 2004
C18:2,conjugerede 0,000 0 2004
C18:3,n-3 (ALA) 0,429 7,43 2004
C18:3,n-6 0,027 0,47 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,007 0,125 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 2004
Sum mættede 0,850 14,7 1003
Sum monoumættede 2,818 48,8 1003
Sum polyumættede 2,081 36 1003
Transfedtsyrer, total 0,019 0,325 1003
Fedtsyrer, total 5,768 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,429 7,43 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,652 28,6 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby