DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1623
Sandwich med kylling og bacon, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Sandwich with chicken and bacon, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 861 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 861 kJ 1003
Energi (kcal) 205 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 205 kcal 1003
Protein 11,1 g 10,75 9,12 - 13,6 4 2004
Protein, deklaration 11,1 g 10,75 9,12 - 13,6 4 2004
Kulhydrat difference 25,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 23,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 23,3 g 1003
Kostfibre 2,0 g 1 2004
Fedt 7,0 g 6,15 5,3 - 10,5 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,37 g 4 1003
Aske 2,0 g 2,055 1,64 - 2,34 4 2004
Tørstof 45,5 g 47,35 38,3 - 48,8 4 2004
Vand 54,5 g 52,65 51,2 - 61,7 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,123 mg 0,124 0,103 - 0,139 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0765 mg 0,076 0,065 - 0,088 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 546 mg 576,5 352 - 680 4 2004
Kalium 218 mg 207,5 193 - 262 4 2004
Calcium 19,4 mg 19,65 15,1 - 23,2 4 2004
Magnesium 19,1 mg 18,3 17,8 - 22 4 2004
Jern 0,551 mg 0,58 0,375 - 0,67 4 2004
Kobber 0,0688 mg 0,076 0,041 - 0,082 4 2004
Zink 0,648 mg 0,66 0,53 - 0,74 4 2004
Mangan 0,213 mg 0,2 0,18 - 0,27 4 2004
Fosfor 125 mg 114,5 106 - 165 4 2004
Chlorid 864 mg 900,0 597 - 1060 4 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 4,68 g 1 2187
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 18,6 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,000 0,0 2004
C14:0 0,022 0,348 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 0,930 14,8 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,330 5,28 2004
C20:0 0,007 0,112 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,041 0,66 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,140 2,24 2004
C18:1,n-9 2,150 34,4 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,025 0,4 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,000 0,0 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,212 35,4 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,368 5,89 2004
C18:3,n-6 0,021 0,34 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,000 0,0 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 1,289 20,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,357 37,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,602 41,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 6,247 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,368 5,89 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,234 35,7 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,773 2004
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,889 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby