Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1623
Sandwich med kylling og bacon, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Sandwich with chicken and bacon, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,889 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 861 kJ 1003
Energi, kcal 206 kcal 1003
total-N 1,773 g 1,720 1,46 - 2,19 4 2004
Protein, total 11,1 g 10,8 9,125 - 13,688 4 2004
Protein, deklaration 11,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 25,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 23,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 23,3 g 1003
Kostfiber 2,0 g 1 2004
Fedt, total 7,0 g 6,2 5,3 - 10,5 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,0 g 2,1 1,64 - 2,34 4 2004
Tørstof 45,5 g 47,4 38,3 - 48,8 4 2004
Vand 54,6 g 52,7 51,200 - 61,700 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,123 mg 0,124 0,103 - 0,139 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,077 mg 0,077 0,065 - 0,088 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 864 mg 900 597 - 1060 4 2004
Natrium, Na 546 mg 577 352 - 680 4 2004
Kalium, K 218 mg 208 193 - 262 4 2004
Calcium, Ca 19,4 mg 19,7 15,1 - 23,2 4 2004
Magnesium, Mg 19,1 mg 18,3 17,8 - 22 4 2004
Phosphor, P 125 mg 115 106 - 165 4 2004
Jern, Fe 0,551 mg 0,580 0,375 - 0,67 4 2004
Kobber, Cu 0,069 mg 0,076 0,041 - 0,082 4 2004
Zink, Zn 0,648 mg 0,660 0,53 - 0,74 4 2004
Mangan, Mn 0,213 mg 0,200 0,18 - 0,27 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,000 0,00 2004
C14:0 0,022 0,35 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 0,930 14,9 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,330 5,28 2004
C20:0 0,007 0,11 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,041 0,65 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 2,15 34,4 2004
C18:1,n-7 0,140 2,24 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,025 0,40 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,21 35,4 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,368 5,89 2004
C18:3,n-6 0,021 0,33 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,000 0,00 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,29 20,6 1003
Sum monoumættede 2,36 37,7 1003
Sum polyumættede 2,60 41,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 6,25 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,368 5,89 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,23 35,8 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby