Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1624
Sandwich med skinke og ost, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Sandwich, ham and cheese, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,883 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 945 kJ 1003
Energi, kcal 226 kcal 1003
total-N 1,483 g 1,530 0,79 - 2,08 4 2004
Protein, total 9,3 g 9,6 4,938 - 13,000 4 2004
Protein, deklaration 9,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 27,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 26,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 26,2 g 1003
Kostfiber 1,7 g 1 2004
Fedt, total 8,9 g 8,2 5,6 - 13,6 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,1 g 2,1 1,44 - 2,67 4 2004
Tørstof 48,1 g 48,8 41,1 - 53,9 4 2004
Vand 51,9 g 51,3 46,100 - 58,900 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,134 mg 0,119 0,079 - 0,219 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,090 mg 0,085 0,058 - 0,132 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 880 mg 915 601 - 1090 4 2004
Natrium, Na 567 mg 583 394 - 710 4 2004
Kalium, K 148 mg 150 108 - 184 4 2004
Calcium, Ca 123 mg 122 68 - 181 4 2004
Magnesium, Mg 18,7 mg 19,0 15,4 - 21,5 4 2004
Phosphor, P 140 mg 144 83 - 188 4 2004
Jern, Fe 0,546 mg 0,570 0,415 - 0,63 4 2004
Kobber, Cu 0,069 mg 0,070 0,052 - 0,085 4 2004
Zink, Zn 1,07 mg 1,08 0,64 - 1,48 4 2004
Mangan, Mn 0,269 mg 0,285 0,167 - 0,338 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,119 1,52 2004
C6:0 0,077 0,98 2004
C8:0 0,036 0,45 2004
C10:0 0,098 1,25 2004
C12:0 0,094 1,20 2004
C14:0 0,343 4,38 2004
C15:0 0,033 0,42 2004
C16:0 1,47 18,7 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,510 6,51 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,019 0,24 2004
C16:1,n-7 0,071 0,90 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 2,54 32,4 2004
C18:1,n-7 0,144 1,84 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,053 0,67 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,107 1,37 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,77 22,6 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,330 4,21 2004
C18:3,n-6 0,008 0,10 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,014 0,17 2004
Andre fedtsyrer 0,007 0,08 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,78 35,4 1003
Sum monoumættede 2,83 36,1 1003
Sum polyumættede 2,11 26,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,121 1,54 1003
Fedtsyrer, total 7,84 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,330 4,21 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,78 22,7 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby