Makronæringstoffer m.m. | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Energi (kJ) | 781 | kJ | 1003 | |||
Energi, deklaration (kJ) | 781 | kJ | 1003 | |||
Energi (kcal) | 186 | kcal | 1003 | |||
Energi, deklaration (kcal) | 186 | kcal | 1003 | |||
Protein | 7,8 | g | 7,718 | 7,37 - 8,18 | 4 | 2004 |
Protein, deklaration | 7,8 | g | 7,718 | 7,37 - 8,18 | 4 | 2004 |
Kulhydrat difference | 25,6 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat | 24,1 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat, deklaration | 24,1 | g | 1003 | |||
Kostfibre | 1,5 | g | 1 | 2004 | ||
Fedt | 6,1 | g | 5,85 | 5,6 - 7,3 | 4 | 2004 |
Alkohol | 0,0 | g | 1655 | |||
Salt deklaration | 1,06 | g | 4 | 1003 | ||
Aske | 1,5 | g | 1,495 | 1,25 - 1,81 | 4 | 2004 |
Tørstof | 41,0 | g | 41,2 | 34,8 - 47 | 4 | 2004 |
Vand | 59,0 | g | 58,8 | 53 - 65,2 | 4 | 2004 |
Vitaminer | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Thiamin (B1-vitamin) | 0,115 | mg | 0,104 | 0,09 - 0,161 | 4 | 2004 |
Riboflavin (B2-vitamin) | 0,0993 | mg | 0,089 | 0,082 - 0,136 | 4 | 2004 |
Mineraler og uorganisk | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Natrium | 426 | mg | 459,0 | 282 - 502 | 4 | 2004 |
Kalium | 136 | mg | 141,5 | 104 - 157 | 4 | 2004 |
Calcium | 30,7 | mg | 30,55 | 27,3 - 34,2 | 4 | 2004 |
Magnesium | 16,4 | mg | 15,95 | 14,5 - 19,2 | 4 | 2004 |
Jern | 0,783 | mg | 0,79 | 0,74 - 0,81 | 4 | 2004 |
Kobber | 0,0860 | mg | 0,081 | 0,074 - 0,107 | 4 | 2004 |
Zink | 0,625 | mg | 0,635 | 0,56 - 0,67 | 4 | 2004 |
Mangan | 0,296 | mg | 0,3 | 0,213 - 0,369 | 4 | 2004 |
Fosfor | 91,8 | mg | 92,0 | 87 - 96 | 4 | 2004 |
Chlorid | 682 | mg | 715,0 | 456 - 840 | 4 | 2004 |
Sum mineraler | 1380 | mg | 1003 |
Kulhydrater | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Sum sukkerarter | 2,20 | g | 1 | 2135 |
Kostfibre og stivelse | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Stivelse/Glykogen | 21,9 | g | 1 | 1001 |
Mættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C4:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C6:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C8:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C10:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C12:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C14:0 | 0,020 | 0,375 | 2004 |
C15:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C16:0 | 0,770 | 14,1 | 2004 |
C17:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:0 | 0,247 | 4,53 | 2004 |
C20:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C24:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Monoumættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C14:1,n-5 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C16:1,n-7 | 0,069 | 1,25 | 2004 |
C17:1,n-7 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:1,n-7 | 0,149 | 2,73 | 2004 |
C18:1,n-9 | 2,527 | 46,3 | 2004 |
C20:1,n-9 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:1,n-11 | 0,058 | 1,06 | 2004 |
C22:1,n-9 | 0,008 | 0,146 | 2004 |
C22:1,n-11 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C24:1,n-9 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C16:1,n-7,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:1,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:1,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:1,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Polyumættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C18:2,n-6 | 1,198 | 21,9 | 2004 |
C18:2,konjugeret | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:3,n-3 | 0,358 | 6,55 | 2004 |
C18:3,n-6 | 0,008 | 0,151 | 2004 |
C18:4,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:2,n-6 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:4,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:4,n-6 | 0,024 | 0,439 | 2004 |
C20:5,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:5,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:6,n-3 | 0,019 | 0,348 | 2004 |
C18:2,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Fedtsyrer, summer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
Andre fedtsyrer | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Sum mættede fedtsyrer | 1,038 | 19 | 1003 |
Sum enkeltumættede fedtsyrer | 2,812 | 51,5 | 1003 |
Sum flerumættede fedtsyrer | 1,606 | 29,4 | 1003 |
Sum transfedtsyrer | 0,000 | 0,0 | 1003 |
Sum fedtsyrer | 5,456 | 100 | 1003 |
Sum n-3 fedtsyrer | 0,377 | 6,9 | 1003 |
Sum n-6 fedtsyrer | 1,230 | 22,5 | 1003 |
Aminosyrer | mg/100g | mg/g Nitrogen | Kilde |
---|---|---|---|
Nitrogen | 1,240 | 2004 |
Faktorer m.m. | Værdi | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|
Svind | 0 | 4 | 2004 |
Nitrogen-til-protein faktor | 6,25 | 2007 | |
Fedtsyrekonverteringsfaktor | 0,887 | 1003 |
© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby