Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1625
Sandwich med æg / rejer, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Sandwich with eggs / shrimp, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,887 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 781 kJ 1003
Energi, kcal 187 kcal 1003
total-N 1,240 g 1,235 1,18 - 1,31 4 2004
Protein, total 7,8 g 7,7 7,375 - 8,188 4 2004
Protein, deklaration 7,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 25,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 24,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 24,1 g 1003
Kostfiber 1,5 g 1 2004
Fedt, total 6,2 g 5,9 5,6 - 7,3 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,5 g 1,5 1,25 - 1,81 4 2004
Tørstof 41,1 g 41,2 34,8 - 47 4 2004
Vand 59,0 g 58,8 53,000 - 65,200 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,115 mg 0,105 0,090 - 0,161 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,099 mg 0,090 0,082 - 0,136 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 682 mg 715 456 - 840 4 2004
Natrium, Na 426 mg 459 282 - 502 4 2004
Kalium, K 136 mg 142 104 - 157 4 2004
Calcium, Ca 30,7 mg 30,6 27,3 - 34,2 4 2004
Magnesium, Mg 16,4 mg 16,0 14,5 - 19,2 4 2004
Phosphor, P 91,8 mg 92,0 87 - 96 4 2004
Jern, Fe 0,783 mg 0,790 0,74 - 0,81 4 2004
Kobber, Cu 0,086 mg 0,082 0,074 - 0,107 4 2004
Zink, Zn 0,625 mg 0,635 0,56 - 0,67 4 2004
Mangan, Mn 0,296 mg 0,300 0,213 - 0,369 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,000 0,00 2004
C14:0 0,021 0,38 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 0,770 14,1 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,247 4,53 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,069 1,26 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 2,53 46,3 2004
C18:1,n-7 0,149 2,73 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,058 1,06 2004
C22:1,n-9 0,008 0,14 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,20 22,0 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,358 6,56 2004
C18:3,n-6 0,008 0,14 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,024 0,44 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,019 0,34 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,000 0,00 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,04 19,0 1003
Sum monoumættede 2,81 51,5 1003
Sum polyumættede 1,61 29,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 5,46 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,377 6,91 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,23 22,5 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby