Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1626
Sandwich med fisk, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Sandwich with seafood, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,884 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 853 kJ 1003
Energi, kcal 204 kcal 1003
total-N 1,530 g 1,525 1,32 - 1,75 4 2004
Protein, total 9,6 g 9,5 8,250 - 10,938 4 2004
Protein, deklaration 9,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 26,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 24,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 24,9 g 1003
Kostfiber 1,8 g 1 2004
Fedt, total 6,8 g 5,5 4,9 - 11,5 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 1,8 1,56 - 2,23 4 2004
Tørstof 45,0 g 45,1 39,8 - 50 4 2004
Vand 55,0 g 55,0 50,000 - 60,200 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,127 mg 0,135 0,075 - 0,161 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,050 mg 0,050 0,044 - 0,056 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 839 mg 781 705 - 1090 4 2004
Natrium, Na 509 mg 475 396 - 690 4 2004
Kalium, K 188 mg 195 163 - 201 4 2004
Calcium, Ca 19,7 mg 19,7 18 - 21,6 4 2004
Magnesium, Mg 18,1 mg 18,5 15,3 - 20,3 4 2004
Phosphor, P 101 mg 101 86 - 114 4 2004
Jern, Fe 0,493 mg 0,458 0,374 - 0,68 4 2004
Kobber, Cu 0,074 mg 0,079 0,053 - 0,084 4 2004
Zink, Zn 0,442 mg 0,406 0,354 - 0,6 4 2004
Mangan, Mn 0,251 mg 0,225 0,199 - 0,353 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,015 0,24 2004
C6:0 0,008 0,13 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,010 0,16 2004
C12:0 0,013 0,21 2004
C14:0 0,109 1,81 2004
C15:0 0,006 0,09 2004
C16:0 0,668 11,1 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,191 3,16 2004
C20:0 0,016 0,26 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,085 1,41 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 2,47 40,9 2004
C18:1,n-7 0,175 2,90 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,185 3,07 2004
C22:1,n-9 0,043 0,71 2004
C22:1,n-11 0,125 2,07 2004
C24:1,n-9 0,006 0,09 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,036 0,59 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,12 18,5 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,422 6,99 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,024 0,39 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,020 0,33 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,078 1,29 2004
C22:5,n-3 0,036 0,59 2004
C22:6,n-3 0,163 2,70 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,000 0,00 2004
Andre fedtsyrer 0,014 0,23 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,04 17,2 1003
Sum monoumættede 3,09 51,2 1003
Sum polyumættede 1,86 30,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,036 0,59 1003
Fedtsyrer, total 6,04 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,743 12,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,12 18,5 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby