DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1627
Sandwich med kebab, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Sandwich with kebab, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
FCF 0,888 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 906 kJ 1003
Energi, kcal 216 kcal 1003
Nitrogen, total 1,365 g 1,36 1,1 - 1,64 4 2004
Protein, videnskabelig 8,5 g 8,5 6,87 - 10,2 4 2004
Protein, deklaration 8,5 g 8,5 6,87 - 10,2 4 2004
Kulhydrat, difference 25,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 23,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 23,7 g 1003
Kostfibre 1,7 g 1 2004
Fedt, total 9,3 g 9,3 7 - 11,6 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 1,695 1,63 - 1,9 4 2004
Tørstof 45,0 g 45,1 39,8 - 50 4 2004
Vand 55,0 g 54,9 50 - 60,2 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,0810 mg 0,0795 0,072 - 0,093 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,0812 mg 0,068 0,0617 - 0,127 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 713 mg 735 582 - 800 4 2004
Natrium, Na 443 mg 457 364 - 492 4 2004
Kalium, K 193 mg 162,5 150 - 295 4 2004
Calcium, Ca 46,7 mg 30,1 23,6 - 103 4 2004
Magnesium, Mg 16,7 mg 15,2 13,4 - 23 4 2004
Fosfor, P 92,5 mg 90 78 - 112 4 2004
Jern, Fe 1,06 mg 1,065 0,93 - 1,17 4 2004
Kobber, Cu 0,0548 mg 0,0525 0,045 - 0,069 4 2004
Zink, Zn 1,56 mg 1,445 1,13 - 2,23 4 2004
Mangan, Mn 0,264 mg 0,267 0,239 - 0,283 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,016 0,193 2004
C6:0 0,000 0 2004
C8:0 0,000 0 2004
C10:0 0,013 0,151 2004
C12:0 0,016 0,19 2004
C14:0 0,124 1,49 2004
C15:0 0,000 0 2004
C16:0 1,360 16,4 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 0,570 6,9 2004
C20:0 0,000 0 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 2004
C16:1,n-7 0,097 1,17 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-9 2,870 34,7 2004
C18:1,n-7 0,158 1,91 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,035 0,42 2004
C22:1,n-9 0,000 0 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,072 0,871 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,475 29,9 2004
C18:2,conjugerede 0,000 0 2004
C18:3,n-3 (ALA) 0,411 4,98 2004
C18:3,n-6 0,000 0 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,032 0,387 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,009 0,112 2004
Sum mættede 2,098 25,4 1003
Sum monoumættede 3,160 38,2 1003
Sum polyumættede 2,886 34,9 1003
Transfedtsyrer, total 0,104 1,25 1003
Fedtsyrer, total 8,257 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,411 4,98 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,475 29,9 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby