Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1627
Sandwich med kebab, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Sandwich with kebab, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,888 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 906 kJ 1003
Energi, kcal 217 kcal 1003
total-N 1,365 g 1,360 1,1 - 1,64 4 2004
Protein, total 8,5 g 8,5 6,875 - 10,250 4 2004
Protein, deklaration 8,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 25,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 23,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 23,7 g 1003
Kostfiber 1,7 g 1 2004
Fedt, total 9,3 g 9,3 7 - 11,6 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 1,7 1,63 - 1,9 4 2004
Tørstof 45,0 g 45,1 39,8 - 50 4 2004
Vand 55,0 g 54,9 50,000 - 60,200 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,081 mg 0,080 0,072 - 0,093 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,081 mg 0,068 0,0617 - 0,127 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 713 mg 735 582 - 800 4 2004
Natrium, Na 443 mg 457 364 - 492 4 2004
Kalium, K 193 mg 163 150 - 295 4 2004
Calcium, Ca 46,7 mg 30,1 23,6 - 103 4 2004
Magnesium, Mg 16,7 mg 15,2 13,4 - 23 4 2004
Phosphor, P 92,5 mg 90,0 78 - 112 4 2004
Jern, Fe 1,06 mg 1,07 0,93 - 1,17 4 2004
Kobber, Cu 0,055 mg 0,053 0,045 - 0,069 4 2004
Zink, Zn 1,56 mg 1,45 1,13 - 2,23 4 2004
Mangan, Mn 0,264 mg 0,267 0,239 - 0,283 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,016 0,19 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,013 0,15 2004
C12:0 0,016 0,19 2004
C14:0 0,124 1,50 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 1,36 16,5 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,570 6,90 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,097 1,17 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 2,87 34,8 2004
C18:1,n-7 0,158 1,91 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,035 0,42 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,072 0,87 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,48 30,0 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,412 4,99 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,032 0,38 2004
Andre fedtsyrer 0,009 0,10 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,10 25,4 1003
Sum monoumættede 3,16 38,3 1003
Sum polyumættede 2,89 35,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,104 1,26 1003
Fedtsyrer, total 8,26 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,412 4,99 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,48 30,0 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby