Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1628
Sandwich med ribbenssteg, rødkål og agurk, fastfood
Engelsk navn
Sandwich with roast pork, red cabbage and cucumber pickles, fast food
Synonymer
Ribben sandwich, Ribbensstegssandwich, Ribbenstegsandwich, Ribbenstegssandwich, Ribbensstegsandwich
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,892 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1052 kJ 1003
Energi, kcal 251 kcal 1003
total-N 2,281 g 2,145 1,73 - 3,12 8 2004
Protein, total 14,3 g 13,4 10,813 - 19,500 8 2004
Protein, deklaration 14,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 21,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 20,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 20,1 g 1003
Kostfiber 1,7 g 2004
Fedt, total 12,3 g 13,3 7,4 - 15,4 8 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 1,7 1,24 - 1,98 8 2004
Tørstof 50,0 g 49,6 43,1 - 58,2 8 2004
Vand 50,0 g 50,4 41,800 - 56,900 8 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,323 mg 0,283 0,192 - 0,561 8 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,095 mg 0,093 0,076 - 0,118 8 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 658 mg 660 481 - 860 8 2004
Natrium, Na 425 mg 406 305 - 553 8 2004
Kalium, K 228 mg 224 172 - 286 8 2004
Calcium, Ca 22,1 mg 20,4 14 - 32,6 8 2004
Magnesium, Mg 19,1 mg 18,6 16,6 - 22,8 8 2004
Phosphor, P 114 mg 111 88 - 157 8 2004
Jern, Fe 0,593 mg 0,580 0,445 - 0,76 8 2004
Kobber, Cu 0,075 mg 0,076 0,0547 - 0,092 8 2004
Zink, Zn 1,09 mg 1,09 0,64 - 1,62 8 2004
Mangan, Mn 0,166 mg 0,154 0,089 - 0,29 8 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,000 0,00 2004
C14:0 0,104 0,94 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 2,17 19,8 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 1,08 9,84 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,196 1,79 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 4,64 42,3 2004
C18:1,n-7 0,341 3,11 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,098 0,89 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,004 0,03 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,00 18,2 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,344 3,14 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,004 0,03 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,35 30,6 1003
Sum monoumættede 5,27 48,1 1003
Sum polyumættede 2,34 21,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,008 0,07 1003
Fedtsyrer, total 11,0 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,344 3,14 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,00 18,2 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby