Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1629
Trekantsandwich med kylling og bacon, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Triangle sandwich with chicken and bacon, salad and dressing, fast food
Synonymer
Clubsandwich, Club sandwich
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 7 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,889 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 865 kJ 1003
Energi, kcal 207 kcal 1003
total-N 1,809 g 1,860 1,31 - 2,22 7 2004
Protein, total 11,3 g 11,6 8,188 - 13,875 7 2004
Protein, deklaration 11,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 21,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 19,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 19,9 g 1003
Kostfiber 1,7 g 2004
Fedt, total 8,7 g 8,4 6,8 - 10,8 7 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 1,9 1,57 - 2,37 7 2004
Tørstof 43,5 g 44,5 39,9 - 46 7 2004
Vand 56,5 g 55,5 54,000 - 60,100 7 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,162 mg 0,172 0,111 - 0,211 7 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,070 mg 0,071 0,052 - 0,078 7 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 770 mg 810 619 - 890 7 2004
Natrium, Na 497 mg 494 424 - 576 7 2004
Kalium, K 197 mg 215 145 - 219 7 2004
Calcium, Ca 55,8 mg 68,0 21,3 - 77 7 2004
Magnesium, Mg 22,9 mg 24,3 18,7 - 27,6 7 2004
Phosphor, P 124 mg 126 99 - 149 7 2004
Jern, Fe 0,893 mg 0,990 0,57 - 1,09 7 2004
Kobber, Cu 0,081 mg 0,080 0,06 - 0,099 7 2004
Zink, Zn 0,734 mg 0,750 0,58 - 0,85 7 2004
Mangan, Mn 0,320 mg 0,307 0,221 - 0,419 7 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,000 0,00 2004
C14:0 0,019 0,24 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 0,986 12,8 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,399 5,17 2004
C20:0 0,018 0,23 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,061 0,79 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 3,47 45,0 2004
C18:1,n-7 0,223 2,89 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,088 1,14 2004
C22:1,n-9 0,014 0,18 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,016 0,20 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,90 24,6 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,523 6,77 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,003 0,03 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,42 18,4 1003
Sum monoumættede 3,86 50,0 1003
Sum polyumættede 2,42 31,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,019 0,24 1003
Fedtsyrer, total 7,72 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,523 6,77 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,90 24,6 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby