Makronæringstoffer m.m. | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Energi (kJ) | 960 | kJ | 1003 | |||
Energi, deklaration (kJ) | 959 | kJ | 1003 | |||
Energi (kcal) | 229 | kcal | 1003 | |||
Energi, deklaration (kcal) | 229 | kcal | 1003 | |||
Protein | 10,4 | g | 11,06 | 7,56 - 11,8 | 5 | 2004 |
Protein, deklaration | 10,4 | g | 11,06 | 7,56 - 11,8 | 5 | 2004 |
Kulhydrat difference | 22,9 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat | 21,2 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat, deklaration | 21,1 | g | 1003 | |||
Kostfibre | 1,7 | g | 2004 | |||
Fedt | 11,1 | g | 11,2 | 9,7 - 12,2 | 5 | 2004 |
Alkohol | 0,0 | g | 1655 | |||
Salt deklaration | 1,22 | g | 5 | 1003 | ||
Aske | 2,1 | g | 2,19 | 1,89 - 2,35 | 5 | 2004 |
Tørstof | 46,5 | g | 46,1 | 42,8 - 49,1 | 5 | 2004 |
Vand | 53,5 | g | 53,9 | 50,9 - 57,2 | 5 | 2004 |
Vitaminer | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Thiamin (B1-vitamin) | 0,201 | mg | 0,213 | 0,126 - 0,275 | 5 | 2004 |
Riboflavin (B2-vitamin) | 0,0988 | mg | 0,108 | 0,067 - 0,119 | 5 | 2004 |
Mineraler og uorganisk | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Natrium | 487 | mg | 454,0 | 419 - 579 | 5 | 2004 |
Kalium | 144 | mg | 138,0 | 133 - 159 | 5 | 2004 |
Calcium | 168 | mg | 171,0 | 118 - 228 | 5 | 2004 |
Magnesium | 21,3 | mg | 20,0 | 16,6 - 26,9 | 5 | 2004 |
Jern | 0,814 | mg | 0,86 | 0,51 - 1,07 | 5 | 2004 |
Kobber | 0,0722 | mg | 0,071 | 0,053 - 0,09 | 5 | 2004 |
Zink | 1,17 | mg | 1,24 | 0,9 - 1,38 | 5 | 2004 |
Mangan | 0,318 | mg | 0,253 | 0,224 - 0,446 | 5 | 2004 |
Fosfor | 159 | mg | 169,0 | 116 - 185 | 5 | 2004 |
Chlorid | 792 | mg | 750,0 | 722 - 900 | 5 | 2004 |
Sum mineraler | 1770 | mg | 1003 |
Kulhydrater | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Sum sukkerarter | 3,54 | g | 1 | 2187 |
Kostfibre og stivelse | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Stivelse/Glykogen | 17,6 | g | 1 | 1001 |
Mættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C4:0 | 0,155 | 1,6 | 2004 |
C6:0 | 0,103 | 1,06 | 2004 |
C8:0 | 0,052 | 0,534 | 2004 |
C10:0 | 0,130 | 1,34 | 2004 |
C12:0 | 0,162 | 1,67 | 2004 |
C14:0 | 0,472 | 4,87 | 2004 |
C15:0 | 0,047 | 0,483 | 2004 |
C16:0 | 1,978 | 20,4 | 2004 |
C17:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:0 | 0,644 | 6,64 | 2004 |
C20:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C24:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Monoumættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C14:1,n-5 | 0,021 | 0,218 | 2004 |
C16:1,n-7 | 0,093 | 0,958 | 2004 |
C17:1,n-7 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:1,n-7 | 0,172 | 1,77 | 2004 |
C18:1,n-9 | 3,196 | 32,9 | 2004 |
C20:1,n-9 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:1,n-11 | 0,058 | 0,602 | 2004 |
C22:1,n-9 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:1,n-11 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C24:1,n-9 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C16:1,n-7,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:1,trans | 0,151 | 1,56 | 2004 |
C20:1,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:1,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Polyumættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C18:2,n-6 | 1,818 | 18,7 | 2004 |
C18:2,konjugeret | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:3,n-3 | 0,406 | 4,19 | 2004 |
C18:3,n-6 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:4,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:2,n-6 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:4,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:4,n-6 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:5,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:5,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:6,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:2,trans | 0,027 | 0,276 | 2004 |
Fedtsyrer, summer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
Andre fedtsyrer | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Sum mættede fedtsyrer | 3,744 | 38,6 | 1003 |
Sum enkeltumættede fedtsyrer | 3,541 | 36,5 | 1003 |
Sum flerumættede fedtsyrer | 2,224 | 22,9 | 1003 |
Sum transfedtsyrer | 0,178 | 1,83 | 1003 |
Sum fedtsyrer | 9,686 | 100 | 1003 |
Sum n-3 fedtsyrer | 0,406 | 4,19 | 1003 |
Sum n-6 fedtsyrer | 1,818 | 18,7 | 1003 |
Aminosyrer | mg/100g | mg/g Nitrogen | Kilde |
---|---|---|---|
Nitrogen | 1,662 | 2004 |
Biogene aminer | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Cholin | 40,3 | mg | 1 | 2187 |
Faktorer m.m. | Værdi | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|
Svind | 0 | 5 | 2004 |
Nitrogen-til-protein faktor | 6,25 | 2007 | |
Fedtsyrekonverteringsfaktor | 0,876 | 1003 |
© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby