Makronæringstoffer m.m. | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Energi (kJ) | 856 | kJ | 1003 | |||
Energi, deklaration (kJ) | 855 | kJ | 1003 | |||
Energi (kcal) | 204 | kcal | 1003 | |||
Energi, deklaration (kcal) | 204 | kcal | 1003 | |||
Protein | 8,7 | g | 8,312 | 7,87 - 10,1 | 4 | 2004 |
Protein, deklaration | 8,7 | g | 8,312 | 7,87 - 10,1 | 4 | 2004 |
Kulhydrat difference | 22,1 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat | 20,4 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat, deklaration | 20,4 | g | 1003 | |||
Kostfibre | 1,7 | g | 2004 | |||
Fedt | 9,4 | g | 9,15 | 6,1 - 13,2 | 4 | 2004 |
Alkohol | 0,0 | g | 1655 | |||
Salt deklaration | 1,24 | g | 4 | 1003 | ||
Aske | 1,8 | g | 1,745 | 1,56 - 2,09 | 4 | 2004 |
Tørstof | 42,0 | g | 41,65 | 33,9 - 50,7 | 4 | 2004 |
Vand | 58,0 | g | 58,35 | 49,3 - 66,1 | 4 | 2004 |
Vitaminer | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Thiamin (B1-vitamin) | 0,142 | mg | 0,117 | 0,104 - 0,228 | 4 | 2004 |
Riboflavin (B2-vitamin) | 0,103 | mg | 0,102 | 0,075 - 0,13 | 4 | 2004 |
Mineraler og uorganisk | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Natrium | 494 | mg | 513,5 | 411 - 538 | 4 | 2004 |
Kalium | 148 | mg | 132,5 | 113 - 215 | 4 | 2004 |
Calcium | 54,4 | mg | 53,05 | 34,6 - 77 | 4 | 2004 |
Magnesium | 19,8 | mg | 19,55 | 16,5 - 23,8 | 4 | 2004 |
Jern | 1,34 | mg | 1,3 | 1,08 - 1,68 | 4 | 2004 |
Kobber | 0,0970 | mg | 0,096 | 0,085 - 0,111 | 4 | 2004 |
Zink | 1,15 | mg | 0,825 | 0,59 - 2,38 | 4 | 2004 |
Mangan | 0,289 | mg | 0,294 | 0,201 - 0,368 | 4 | 2004 |
Fosfor | 106 | mg | 113,0 | 73 - 123 | 4 | 2004 |
Chlorid | 744 | mg | 751,5 | 663 - 810 | 4 | 2004 |
Sum mineraler | 1570 | mg | 1003 |
Kulhydrater | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Sum sukkerarter | 2,20 | g | 1 | 2135 |
Kostfibre og stivelse | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Stivelse/Glykogen | 18,2 | g | 1 | 1001 |
Mættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C4:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C6:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C8:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C10:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C12:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C14:0 | 0,019 | 0,218 | 2004 |
C15:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C16:0 | 1,190 | 13,8 | 2004 |
C17:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:0 | 0,426 | 4,96 | 2004 |
C20:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C24:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Monoumættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C14:1,n-5 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C16:1,n-7 | 0,075 | 0,874 | 2004 |
C17:1,n-7 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:1,n-7 | 0,247 | 2,87 | 2004 |
C18:1,n-9 | 3,943 | 45,9 | 2004 |
C20:1,n-9 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:1,n-11 | 0,095 | 1,1 | 2004 |
C22:1,n-9 | 0,012 | 0,139 | 2004 |
C22:1,n-11 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C24:1,n-9 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C16:1,n-7,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:1,trans | 0,033 | 0,384 | 2004 |
C20:1,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:1,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Polyumættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C18:2,n-6 | 2,000 | 23,3 | 2004 |
C18:2,konjugeret | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:3,n-3 | 0,505 | 5,88 | 2004 |
C18:3,n-6 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:4,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:2,n-6 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:4,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:4,n-6 | 0,013 | 0,154 | 2004 |
C20:5,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:5,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:6,n-3 | 0,012 | 0,134 | 2004 |
C18:2,trans | 0,009 | 0,102 | 2004 |
Fedtsyrer, summer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
Andre fedtsyrer | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Sum mættede fedtsyrer | 1,635 | 19 | 1003 |
Sum enkeltumættede fedtsyrer | 4,371 | 50,9 | 1003 |
Sum flerumættede fedtsyrer | 2,530 | 29,4 | 1003 |
Sum transfedtsyrer | 0,042 | 0,486 | 1003 |
Sum fedtsyrer | 8,577 | 100 | 1003 |
Sum n-3 fedtsyrer | 0,516 | 6,02 | 1003 |
Sum n-6 fedtsyrer | 2,013 | 23,4 | 1003 |
Aminosyrer | mg/100g | mg/g Nitrogen | Kilde |
---|---|---|---|
Nitrogen | 1,385 | 2004 |
Faktorer m.m. | Værdi | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|
Svind | 0 | 4 | 2004 |
Nitrogen-til-protein faktor | 6,25 | 2007 | |
Fedtsyrekonverteringsfaktor | 0,912 | 1003 |
© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby