Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1631
Trekantsandwich med æg, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Triangle sandwich with eggs, salad and dressing, fast food
Synonymer
Æggesandwich
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,913 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 856 kJ 1003
Energi, kcal 205 kcal 1003
total-N 1,385 g 1,330 1,26 - 1,62 4 2004
Protein, total 8,7 g 8,3 7,875 - 10,125 4 2004
Protein, deklaration 8,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 22,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 20,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 20,4 g 1003
Kostfiber 1,7 g 2004
Fedt, total 9,4 g 9,2 6,1 - 13,2 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1,7 1,56 - 2,09 4 2004
Tørstof 42,0 g 41,7 33,9 - 50,7 4 2004
Vand 58,0 g 58,4 49,300 - 66,100 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,142 mg 0,117 0,104 - 0,228 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,103 mg 0,103 0,075 - 0,13 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 744 mg 752 663 - 810 4 2004
Natrium, Na 494 mg 514 411 - 538 4 2004
Kalium, K 148 mg 133 113 - 215 4 2004
Calcium, Ca 54,4 mg 53,1 34,6 - 77 4 2004
Magnesium, Mg 19,9 mg 19,6 16,5 - 23,8 4 2004
Phosphor, P 106 mg 113 73 - 123 4 2004
Jern, Fe 1,34 mg 1,30 1,08 - 1,68 4 2004
Kobber, Cu 0,097 mg 0,096 0,085 - 0,111 4 2004
Zink, Zn 1,16 mg 0,83 0,59 - 2,38 4 2004
Mangan, Mn 0,289 mg 0,294 0,201 - 0,368 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,000 0,00 2004
C14:0 0,019 0,22 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 1,19 13,9 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,426 4,97 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,075 0,87 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 3,94 46,0 2004
C18:1,n-7 0,247 2,88 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,095 1,11 2004
C22:1,n-9 0,012 0,14 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,033 0,38 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,00 23,3 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,505 5,89 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,013 0,15 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,012 0,14 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,009 0,10 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,64 19,1 1003
Sum monoumættede 4,37 51,0 1003
Sum polyumættede 2,53 29,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,042 0,49 1003
Fedtsyrer, total 8,58 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,517 6,03 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,01 23,5 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby