Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1632
Sandwich med frikadelle, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Sandwich with meatball, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,891 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 918 kJ 1003
Energi, kcal 219 kcal 1003
total-N 1,400 g 1,380 0,99 - 1,82 8 2004
Protein, total 8,8 g 8,6 6,188 - 11,375 8 2004
Protein, deklaration 8,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 25,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 23,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 23,9 g 1003
Kostfiber 1,7 g 2004
Fedt, total 9,4 g 10,0 6,2 - 12 8 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 1,7 1,49 - 1,91 8 2004
Tørstof 45,5 g 45,6 39,4 - 52,3 8 2004
Vand 54,5 g 54,5 47,700 - 60,600 8 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,243 mg 0,240 0,131 - 0,327 8 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,087 mg 0,085 0,042 - 0,146 8 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 701 mg 738 522 - 830 8 2004
Natrium, Na 442 mg 483 328 - 505 8 2004
Kalium, K 194 mg 193 145 - 233 8 2004
Calcium, Ca 23,9 mg 23,6 19,1 - 31,8 8 2004
Magnesium, Mg 17,4 mg 16,8 12,1 - 24,2 8 2004
Phosphor, P 94,0 mg 93,0 70 - 115 8 2004
Jern, Fe 0,689 mg 0,690 0,51 - 0,83 8 2004
Kobber, Cu 0,078 mg 0,077 0,048 - 0,114 8 2004
Zink, Zn 1,02 mg 1,07 0,51 - 1,29 8 2004
Mangan, Mn 0,218 mg 0,198 0,152 - 0,41 8 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,009 0,10 2004
C14:0 0,085 1,01 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 1,58 18,7 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,701 8,34 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,142 1,69 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 3,67 43,7 2004
C18:1,n-7 0,240 2,86 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,079 0,94 2004
C22:1,n-9 0,017 0,20 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,042 0,50 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,48 17,6 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,353 4,20 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,005 0,05 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,37 28,2 1003
Sum monoumættede 4,15 49,4 1003
Sum polyumættede 1,84 21,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,047 0,55 1003
Fedtsyrer, total 8,40 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,353 4,20 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,48 17,6 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby