DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1633
Pitasandwich med kebab, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Pita sandwich with kebab, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 723 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 723 kJ 1003
Energi (kcal) 172 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 172 kcal 1003
Protein 9,1 g 9,125 5,62 - 12,5 4 2004
Protein, deklaration 9,1 g 9,125 5,62 - 12,5 4 2004
Kulhydrat difference 18,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 16,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 16,6 g 1003
Kostfibre 1,6 g 1 2004
Fedt 7,4 g 6,6 5,5 - 10,8 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,91 g 4 1003
Aske 1,4 g 1,34 1,15 - 1,87 4 2004
Tørstof 36,1 g 35,15 29,1 - 45 4 2004
Vand 63,9 g 64,85 55 - 70,9 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,105 mg 0,092 0,077 - 0,159 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0920 mg 0,088 0,0581 - 0,133 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 365 mg 354,0 270 - 480 4 2004
Kalium 231 mg 228,5 177 - 290 4 2004
Calcium 24,5 mg 22,75 18,2 - 34,4 4 2004
Magnesium 17,8 mg 18,25 13,1 - 21,5 4 2004
Jern 1,12 mg 1,175 0,57 - 1,55 4 2004
Kobber 0,0658 mg 0,064 0,06 - 0,075 4 2004
Zink 1,73 mg 2,065 0,58 - 2,19 4 2004
Mangan 0,214 mg 0,212 0,172 - 0,257 4 2004
Fosfor 102 mg 106,5 63 - 131 4 2004
Chlorid 541 mg 497,5 390 - 780 4 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,00 g 1 2135
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 14,6 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,007 0,117 2004
C12:0 0,009 0,141 2004
C14:0 0,119 1,86 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 1,140 17,8 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,508 7,95 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,096 1,5 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,128 1,99 2004
C18:1,n-9 2,265 35,5 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,023 0,364 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,102 1,6 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,660 26 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,283 4,44 2004
C18:3,n-6 0,007 0,105 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,031 0,489 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 1,783 27,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,512 39,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,950 30,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,134 2,09 1003
Sum fedtsyrer 6,379 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,283 4,44 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,667 26,1 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,455 2004
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,865 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby