Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1633
Pitasandwich med kebab, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Pita sandwich with kebab, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,865 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 723 kJ 1003
Energi, kcal 173 kcal 1003
total-N 1,455 g 1,460 0,9 - 2 4 2004
Protein, total 9,1 g 9,1 5,625 - 12,500 4 2004
Protein, deklaration 9,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 18,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 16,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 16,6 g 1003
Kostfiber 1,6 g 1 2004
Fedt, total 7,4 g 6,6 5,5 - 10,8 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,4 g 1,3 1,15 - 1,87 4 2004
Tørstof 36,1 g 35,2 29,1 - 45 4 2004
Vand 63,9 g 64,8 55,000 - 70,900 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,105 mg 0,092 0,077 - 0,159 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,092 mg 0,089 0,0581 - 0,133 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 541 mg 498 390 - 780 4 2004
Natrium, Na 365 mg 354 270 - 480 4 2004
Kalium, K 231 mg 229 177 - 290 4 2004
Calcium, Ca 24,5 mg 22,8 18,2 - 34,4 4 2004
Magnesium, Mg 17,8 mg 18,3 13,1 - 21,5 4 2004
Phosphor, P 102 mg 107 63 - 131 4 2004
Jern, Fe 1,12 mg 1,18 0,57 - 1,55 4 2004
Kobber, Cu 0,066 mg 0,064 0,06 - 0,075 4 2004
Zink, Zn 1,73 mg 2,07 0,58 - 2,19 4 2004
Mangan, Mn 0,214 mg 0,213 0,172 - 0,257 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,008 0,12 2004
C12:0 0,009 0,14 2004
C14:0 0,119 1,87 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 1,14 17,9 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,508 7,96 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,096 1,50 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 2,27 35,5 2004
C18:1,n-7 0,128 2,01 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,023 0,36 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,103 1,61 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,66 26,0 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,284 4,45 2004
C18:3,n-6 0,007 0,11 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,031 0,48 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,78 28,0 1003
Sum monoumættede 2,51 39,4 1003
Sum polyumættede 1,95 30,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,134 2,10 1003
Fedtsyrer, total 6,38 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,284 4,45 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,67 26,1 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby