Makronæringstoffer m.m. | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Energi (kJ) | 723 | kJ | 1003 | |||
Energi, deklaration (kJ) | 723 | kJ | 1003 | |||
Energi (kcal) | 172 | kcal | 1003 | |||
Energi, deklaration (kcal) | 172 | kcal | 1003 | |||
Protein | 9,1 | g | 9,125 | 5,62 - 12,5 | 4 | 2004 |
Protein, deklaration | 9,1 | g | 9,125 | 5,62 - 12,5 | 4 | 2004 |
Kulhydrat difference | 18,2 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat | 16,6 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat, deklaration | 16,6 | g | 1003 | |||
Kostfibre | 1,6 | g | 1 | 2004 | ||
Fedt | 7,4 | g | 6,6 | 5,5 - 10,8 | 4 | 2004 |
Alkohol | 0,0 | g | 1655 | |||
Salt deklaration | 0,91 | g | 4 | 1003 | ||
Aske | 1,4 | g | 1,34 | 1,15 - 1,87 | 4 | 2004 |
Tørstof | 36,1 | g | 35,15 | 29,1 - 45 | 4 | 2004 |
Vand | 63,9 | g | 64,85 | 55 - 70,9 | 4 | 2004 |
Vitaminer | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Thiamin (B1-vitamin) | 0,105 | mg | 0,092 | 0,077 - 0,159 | 4 | 2004 |
Riboflavin (B2-vitamin) | 0,0920 | mg | 0,088 | 0,0581 - 0,133 | 4 | 2004 |
Mineraler og uorganisk | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Natrium | 365 | mg | 354,0 | 270 - 480 | 4 | 2004 |
Kalium | 231 | mg | 228,5 | 177 - 290 | 4 | 2004 |
Calcium | 24,5 | mg | 22,75 | 18,2 - 34,4 | 4 | 2004 |
Magnesium | 17,8 | mg | 18,25 | 13,1 - 21,5 | 4 | 2004 |
Jern | 1,12 | mg | 1,175 | 0,57 - 1,55 | 4 | 2004 |
Kobber | 0,0658 | mg | 0,064 | 0,06 - 0,075 | 4 | 2004 |
Zink | 1,73 | mg | 2,065 | 0,58 - 2,19 | 4 | 2004 |
Mangan | 0,214 | mg | 0,212 | 0,172 - 0,257 | 4 | 2004 |
Fosfor | 102 | mg | 106,5 | 63 - 131 | 4 | 2004 |
Chlorid | 541 | mg | 497,5 | 390 - 780 | 4 | 2004 |
Kulhydrater | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Sum sukkerarter | 2,00 | g | 1 | 2135 |
Ukendt (?) | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Stivelse/Glykogen | 14,6 | g | 1 | 1001 |
Mættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C4:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C6:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C8:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C10:0 | 0,007 | 0,117 | 2004 |
C12:0 | 0,009 | 0,141 | 2004 |
C14:0 | 0,119 | 1,86 | 2004 |
C15:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C16:0 | 1,140 | 17,8 | 2004 |
C17:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:0 | 0,508 | 7,95 | 2004 |
C20:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C24:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Monoumættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C14:1,n-5 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C16:1,n-7 | 0,096 | 1,5 | 2004 |
C17:1,n-7 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:1,n-7 | 0,128 | 1,99 | 2004 |
C18:1,n-9 | 2,265 | 35,5 | 2004 |
C20:1,n-9 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:1,n-11 | 0,023 | 0,364 | 2004 |
C22:1,n-9 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:1,n-11 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C24:1,n-9 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C16:1,n-7,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:1,trans | 0,102 | 1,6 | 2004 |
C20:1,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:1,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Polyumættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C18:2,n-6 | 1,660 | 26 | 2004 |
C18:2,konjugeret | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:3,n-3 | 0,283 | 4,44 | 2004 |
C18:3,n-6 | 0,007 | 0,105 | 2004 |
C18:4,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:2,n-6 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:4,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:4,n-6 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:5,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:5,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:6,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:2,trans | 0,031 | 0,489 | 2004 |
Fedtsyrer, summer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
Andre fedtsyrer | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Sum mættede fedtsyrer | 1,783 | 27,9 | 1003 |
Sum enkeltumættede fedtsyrer | 2,512 | 39,3 | 1003 |
Sum flerumættede fedtsyrer | 1,950 | 30,5 | 1003 |
Sum transfedtsyrer | 0,134 | 2,09 | 1003 |
Sum fedtsyrer | 6,379 | 100 | 1003 |
Sum n-3 fedtsyrer | 0,283 | 4,44 | 1003 |
Sum n-6 fedtsyrer | 1,667 | 26,1 | 1003 |
Aminosyrer | mg/100g | mg/g Nitrogen | Kilde |
---|---|---|---|
Nitrogen | 1,455 | 2004 |
Faktorer m.m. | Værdi | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|
Svind | 0 | 4 | 2004 |
Nitrogen-til-protein faktor | 6,25 | 2007 | |
Fedtsyrekonverteringsfaktor | 0,865 | 1003 |
© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby