DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1633
Pitasandwich med kebab, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Pita sandwich with kebab, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
FCF 0,865 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 723 kJ 1003
Energi, kcal 172 kcal 1003
Nitrogen, total 1,455 g 1,46 0,9 - 2 4 2004
Protein, videnskabelig 9,1 g 9,125 5,62 - 12,5 4 2004
Protein, deklaration 9,1 g 9,125 5,62 - 12,5 4 2004
Kulhydrat, difference 18,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 16,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 16,6 g 1003
Kostfibre 1,6 g 1 2004
Fedt, total 7,4 g 6,6 5,5 - 10,8 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,4 g 1,34 1,15 - 1,87 4 2004
Tørstof 36,1 g 35,15 29,1 - 45 4 2004
Vand 63,9 g 64,85 55 - 70,9 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,105 mg 0,092 0,077 - 0,159 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,0920 mg 0,0885 0,0581 - 0,133 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 541 mg 497,5 390 - 780 4 2004
Natrium, Na 365 mg 354 270 - 480 4 2004
Kalium, K 231 mg 228,5 177 - 290 4 2004
Calcium, Ca 24,5 mg 22,75 18,2 - 34,4 4 2004
Magnesium, Mg 17,8 mg 18,25 13,1 - 21,5 4 2004
Fosfor, P 102 mg 106,5 63 - 131 4 2004
Jern, Fe 1,12 mg 1,175 0,57 - 1,55 4 2004
Kobber, Cu 0,0658 mg 0,064 0,06 - 0,075 4 2004
Zink, Zn 1,73 mg 2,065 0,58 - 2,19 4 2004
Mangan, Mn 0,214 mg 0,2125 0,172 - 0,257 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 2004
C6:0 0,000 0 2004
C8:0 0,000 0 2004
C10:0 0,007 0,117 2004
C12:0 0,009 0,141 2004
C14:0 0,119 1,86 2004
C15:0 0,000 0 2004
C16:0 1,140 17,8 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 0,508 7,95 2004
C20:0 0,000 0 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 2004
C16:1,n-7 0,096 1,5 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-9 2,265 35,5 2004
C18:1,n-7 0,128 1,99 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,023 0,364 2004
C22:1,n-9 0,000 0 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,102 1,6 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,660 26 2004
C18:2,conjugerede 0,000 0 2004
C18:3,n-3 (ALA) 0,283 4,44 2004
C18:3,n-6 0,007 0,105 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,031 0,489 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 2004
Sum mættede 1,783 27,9 1003
Sum monoumættede 2,512 39,3 1003
Sum polyumættede 1,950 30,5 1003
Transfedtsyrer, total 0,134 2,09 1003
Fedtsyrer, total 6,378 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,283 4,44 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,667 26,1 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby