DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1634
Pitasandwich med kylling, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Pita sandwich with chicken, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 695 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 695 kJ 1003
Energi (kcal) 165 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 165 kcal 1003
Protein 9,8 g 9,906 8,56 - 10,7 4 2004
Protein, deklaration 9,8 g 9,906 8,56 - 10,7 4 2004
Kulhydrat difference 19,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 18,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 18,0 g 1003
Kostfibre 1,4 g 1 2004
Fedt 5,7 g 5,45 2 - 9,9 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,93 g 4 1003
Aske 1,5 g 1,64 1,11 - 1,71 4 2004
Tørstof 36,5 g 36,5 32 - 40,8 4 2004
Vand 63,5 g 63,5 59,2 - 68 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,113 mg 0,107 0,103 - 0,135 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0740 mg 0,075 0,05 - 0,096 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 373 mg 426,5 196 - 443 4 2004
Kalium 212 mg 215,0 194 - 224 4 2004
Calcium 21,2 mg 22,5 12,9 - 26,9 4 2004
Magnesium 18,5 mg 18,5 16,4 - 20,6 4 2004
Jern 0,528 mg 0,476 0,429 - 0,73 4 2004
Kobber 0,0628 mg 0,064 0,055 - 0,068 4 2004
Zink 0,517 mg 0,503 0,442 - 0,62 4 2004
Mangan 0,181 mg 0,165 0,145 - 0,246 4 2004
Fosfor 107 mg 100,0 89 - 137 4 2004
Chlorid 592 mg 651,0 340 - 727 4 2004
Sum mineraler 1320 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,99 g 1 2187
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 15,0 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,009 0,169 2004
C6:0 0,006 0,111 2004
C8:0 0,003 0,0629 2004
C10:0 0,007 0,13 2004
C12:0 0,028 0,537 2004
C14:0 0,060 1,15 2004
C15:0 0,005 0,0978 2004
C16:0 0,670 12,9 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,202 3,9 2004
C20:0 0,012 0,222 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,003 0,0581 2004
C16:1,n-7 0,059 1,13 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,140 2,71 2004
C18:1,n-9 2,230 43,2 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,057 1,11 2004
C22:1,n-9 0,025 0,489 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,022 0,426 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,283 24,8 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,306 5,93 2004
C18:3,n-6 0,023 0,441 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,005 0,0993 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,005 0,0968 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,003 0,0484 2004
Sum mættede fedtsyrer 1,000 19,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,515 48,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,617 31,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,027 0,523 1003
Sum fedtsyrer 5,161 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,306 5,93 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,310 25,3 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,565 2004
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,905 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby