Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1634
Pitasandwich med kylling, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Pita sandwich with chicken, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,906 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 695 kJ 1003
Energi, kcal 166 kcal 1003
total-N 1,565 g 1,585 1,37 - 1,72 4 2004
Protein, total 9,8 g 9,9 8,563 - 10,750 4 2004
Protein, deklaration 9,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 19,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 18,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 18,0 g 1003
Kostfiber 1,4 g 1 2004
Fedt, total 5,7 g 5,5 2 - 9,9 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,5 g 1,6 1,11 - 1,71 4 2004
Tørstof 36,5 g 36,5 32 - 40,8 4 2004
Vand 63,6 g 63,5 59,200 - 68,000 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,113 mg 0,107 0,103 - 0,135 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,074 mg 0,075 0,05 - 0,096 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 592 mg 651 340 - 727 4 2004
Natrium, Na 373 mg 427 196 - 443 4 2004
Kalium, K 212 mg 215 194 - 224 4 2004
Calcium, Ca 21,2 mg 22,5 12,9 - 26,9 4 2004
Magnesium, Mg 18,5 mg 18,5 16,4 - 20,6 4 2004
Phosphor, P 107 mg 100 89 - 137 4 2004
Jern, Fe 0,528 mg 0,476 0,429 - 0,73 4 2004
Kobber, Cu 0,063 mg 0,064 0,055 - 0,068 4 2004
Zink, Zn 0,517 mg 0,503 0,442 - 0,62 4 2004
Mangan, Mn 0,181 mg 0,166 0,145 - 0,246 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,009 0,17 2004
C6:0 0,006 0,11 2004
C8:0 0,003 0,05 2004
C10:0 0,007 0,13 2004
C12:0 0,028 0,54 2004
C14:0 0,060 1,16 2004
C15:0 0,005 0,09 2004
C16:0 0,670 13,0 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,202 3,91 2004
C20:0 0,012 0,23 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,003 0,05 2004
C16:1,n-7 0,059 1,14 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 2,23 43,2 2004
C18:1,n-7 0,140 2,71 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,058 1,12 2004
C22:1,n-9 0,025 0,48 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,022 0,42 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,28 24,8 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,306 5,93 2004
C18:3,n-6 0,023 0,44 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,005 0,09 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,005 0,09 2004
Andre fedtsyrer 0,003 0,05 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,00 19,4 1003
Sum monoumættede 2,52 48,7 1003
Sum polyumættede 1,62 31,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,027 0,52 1003
Fedtsyrer, total 5,16 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,306 5,93 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,31 25,4 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby