Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1635
Pitasandwich med rejer, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Pita sandwich with shrimp, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,895 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 539 kJ 1003
Energi, kcal 129 kcal 1003
total-N 0,925 g 0,915 0,88 - 0,99 4 2004
Protein, total 5,8 g 5,7 5,500 - 6,188 4 2004
Protein, deklaration 5,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 16,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 15,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 15,1 g 1003
Kostfiber 1,5 g 1 2004
Fedt, total 4,7 g 4,8 3,7 - 5,5 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 1,3 1,18 - 1,47 4 2004
Tørstof 28,3 g 27,9 26,9 - 30,4 4 2004
Vand 71,7 g 72,1 69,600 - 73,100 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,077 mg 0,076 0,062 - 0,092 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,043 mg 0,044 0,038 - 0,046 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 527 mg 519 409 - 661 4 2004
Natrium, Na 327 mg 322 258 - 408 4 2004
Kalium, K 150 mg 152 128 - 169 4 2004
Calcium, Ca 27,6 mg 28,4 21,7 - 31,7 4 2004
Magnesium, Mg 15,6 mg 14,8 12,5 - 20,1 4 2004
Phosphor, P 63,3 mg 62,5 55,1 - 73 4 2004
Jern, Fe 0,342 mg 0,353 0,244 - 0,418 4 2004
Kobber, Cu 0,080 mg 0,080 0,064 - 0,095 4 2004
Zink, Zn 0,448 mg 0,445 0,363 - 0,54 4 2004
Mangan, Mn 0,183 mg 0,170 0,156 - 0,234 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,000 0,00 2004
C14:0 0,053 1,27 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 0,643 15,4 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,170 4,06 2004
C20:0 0,006 0,14 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,017 0,40 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 1,26 30,1 2004
C18:1,n-7 0,082 1,96 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,013 0,31 2004
C22:1,n-9 0,005 0,12 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,020 0,47 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,63 39,0 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,236 5,64 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,029 0,69 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,014 0,33 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,007 0,16 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,872 20,8 1003
Sum monoumættede 1,38 32,9 1003
Sum polyumættede 1,91 45,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,027 0,64 1003
Fedtsyrer, total 4,18 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,279 6,67 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,63 39,0 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby