Makronæringstoffer m.m. | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Energi (kJ) | 539 | kJ | 1003 | |||
Energi, deklaration (kJ) | 540 | kJ | 1003 | |||
Energi (kcal) | 128 | kcal | 1003 | |||
Energi, deklaration (kcal) | 129 | kcal | 1003 | |||
Protein | 5,8 | g | 5,718 | 5,5 - 6,18 | 4 | 2004 |
Protein, deklaration | 5,8 | g | 5,718 | 5,5 - 6,18 | 4 | 2004 |
Kulhydrat difference | 16,5 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat | 15,1 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat, deklaration | 15,1 | g | 1003 | |||
Kostfibre | 1,5 | g | 1 | 2004 | ||
Fedt | 4,7 | g | 4,75 | 3,7 - 5,5 | 4 | 2004 |
Alkohol | 0,0 | g | 1655 | |||
Salt deklaration | 0,82 | g | 4 | 1003 | ||
Aske | 1,3 | g | 1,275 | 1,18 - 1,47 | 4 | 2004 |
Tørstof | 28,3 | g | 27,9 | 26,9 - 30,4 | 4 | 2004 |
Vand | 71,7 | g | 72,1 | 69,6 - 73,1 | 4 | 2004 |
Vitaminer | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Thiamin (B1-vitamin) | 0,0765 | mg | 0,076 | 0,062 - 0,092 | 4 | 2004 |
Riboflavin (B2-vitamin) | 0,0428 | mg | 0,043 | 0,038 - 0,046 | 4 | 2004 |
Mineraler og uorganisk | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Natrium | 327 | mg | 321,5 | 258 - 408 | 4 | 2004 |
Kalium | 150 | mg | 151,5 | 128 - 169 | 4 | 2004 |
Calcium | 27,6 | mg | 28,4 | 21,7 - 31,7 | 4 | 2004 |
Magnesium | 15,6 | mg | 14,8 | 12,5 - 20,1 | 4 | 2004 |
Jern | 0,342 | mg | 0,353 | 0,244 - 0,418 | 4 | 2004 |
Kobber | 0,0797 | mg | 0,08 | 0,064 - 0,095 | 4 | 2004 |
Zink | 0,448 | mg | 0,445 | 0,363 - 0,54 | 4 | 2004 |
Mangan | 0,183 | mg | 0,17 | 0,156 - 0,234 | 4 | 2004 |
Fosfor | 63,3 | mg | 62,5 | 55,1 - 73 | 4 | 2004 |
Chlorid | 527 | mg | 518,5 | 409 - 661 | 4 | 2004 |
Sum mineraler | 1110 | mg | 1003 |
Kulhydrater | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Sum sukkerarter | 2,10 | g | 1 | 2135 |
Kostfibre og stivelse | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Stivelse/Glykogen | 13,0 | g | 1 | 1001 |
Mættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C4:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C6:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C8:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C10:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C12:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C14:0 | 0,052 | 1,25 | 2004 |
C15:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C16:0 | 0,642 | 15,3 | 2004 |
C17:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:0 | 0,170 | 4,07 | 2004 |
C20:0 | 0,006 | 0,132 | 2004 |
C22:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C24:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Monoumættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C14:1,n-5 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C16:1,n-7 | 0,017 | 0,412 | 2004 |
C17:1,n-7 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:1,n-7 | 0,082 | 1,96 | 2004 |
C18:1,n-9 | 1,258 | 30 | 2004 |
C20:1,n-9 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:1,n-11 | 0,013 | 0,316 | 2004 |
C22:1,n-9 | 0,005 | 0,128 | 2004 |
C22:1,n-11 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C24:1,n-9 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C16:1,n-7,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:1,trans | 0,020 | 0,472 | 2004 |
C20:1,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:1,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Polyumættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C18:2,n-6 | 1,630 | 38,9 | 2004 |
C18:2,konjugeret | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:3,n-3 | 0,236 | 5,63 | 2004 |
C18:3,n-6 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:4,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:2,n-6 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:4,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:4,n-6 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:5,n-3 | 0,029 | 0,699 | 2004 |
C22:5,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:6,n-3 | 0,014 | 0,338 | 2004 |
C18:2,trans | 0,007 | 0,173 | 2004 |
Fedtsyrer, summer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
Andre fedtsyrer | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Sum mættede fedtsyrer | 0,871 | 20,8 | 1003 |
Sum enkeltumættede fedtsyrer | 1,375 | 32,8 | 1003 |
Sum flerumættede fedtsyrer | 1,909 | 45,6 | 1003 |
Sum transfedtsyrer | 0,027 | 0,645 | 1003 |
Sum fedtsyrer | 4,182 | 100 | 1003 |
Sum n-3 fedtsyrer | 0,279 | 6,67 | 1003 |
Sum n-6 fedtsyrer | 1,630 | 38,9 | 1003 |
Aminosyrer | mg/100g | mg/g Nitrogen | Kilde |
---|---|---|---|
Nitrogen | 0,925 | 2004 |
Faktorer m.m. | Værdi | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|
Svind | 0 | 4 | 2004 |
Nitrogen-til-protein faktor | 6,25 | 2007 | |
Fedtsyrekonverteringsfaktor | 0,895 | 1003 |
© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby