Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1636
Pitasandwich med falaffel, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Pita sandwich with falaffel, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,876 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 918 kJ 1003
Energi, kcal 219 kcal 1003
total-N 0,993 g 0,995 0,9 - 1,08 4 2004
Protein, total 6,2 g 6,2 5,625 - 6,750 4 2004
Protein, deklaration 6,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 28,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 25,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 25,7 g 1003
Kostfiber 2,9 g 1 2004
Fedt, total 9,5 g 8,4 6 - 15,3 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 1,7 1,38 - 1,94 4 2004
Tørstof 46,0 g 46,4 38 - 53 4 2004
Vand 54,1 g 53,6 47,000 - 62,000 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,117 mg 0,120 0,095 - 0,133 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,050 mg 0,054 0,035 - 0,057 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 566 mg 569 430 - 695 4 2004
Natrium, Na 382 mg 381 278 - 489 4 2004
Kalium, K 236 mg 245 199 - 254 4 2004
Calcium, Ca 45,0 mg 47,1 32,9 - 52,9 4 2004
Magnesium, Mg 29,1 mg 30,3 23,1 - 32,7 4 2004
Phosphor, P 96,3 mg 87,5 74 - 136 4 2004
Jern, Fe 1,10 mg 1,12 0,81 - 1,36 4 2004
Kobber, Cu 0,142 mg 0,146 0,114 - 0,164 4 2004
Zink, Zn 0,693 mg 0,715 0,59 - 0,75 4 2004
Mangan, Mn 0,590 mg 0,595 0,5 - 0,67 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,015 0,18 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,000 0,00 2004
C14:0 0,071 0,85 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 1,00 12,0 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,264 3,16 2004
C20:0 0,041 0,49 2004
C22:0 0,012 0,14 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,006 0,07 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 3,95 47,3 2004
C18:1,n-7 0,215 2,58 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,094 1,13 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,016 0,19 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,12 25,4 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,506 6,06 2004
C18:3,n-6 0,022 0,26 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,012 0,14 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,41 16,8 1003
Sum monoumættede 4,26 51,1 1003
Sum polyumættede 2,65 31,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,028 0,33 1003
Fedtsyrer, total 8,35 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,506 6,06 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,14 25,7 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby