DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1637
Pitasandwich med salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Pita sandwich with salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 629 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 629 kJ 1003
Energi (kcal) 150 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 150 kcal 1003
Protein 3,6 g 3,512 3,2 - 4,18 4 2004
Protein, deklaration 3,6 g 3,512 3,2 - 4,18 4 2004
Kulhydrat difference 21,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 19,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 19,6 g 1003
Kostfibre 1,9 g 1 2004
Fedt 5,9 g 5,65 3,9 - 8,5 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,55 g 4 1003
Aske 1,0 g 1,055 0,83 - 1,14 4 2004
Tørstof 32,0 g 32,55 27,8 - 35,2 4 2004
Vand 68,0 g 67,45 64,8 - 72,2 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0808 mg 0,071 0,065 - 0,116 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0490 mg 0,048 0,043 - 0,057 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 219 mg 227,5 150 - 271 4 2004
Kalium 167 mg 160,5 138 - 210 4 2004
Calcium 25,7 mg 26,7 20 - 29,2 4 2004
Magnesium 14,5 mg 14,25 9,6 - 19,9 4 2004
Jern 0,369 mg 0,358 0,297 - 0,464 4 2004
Kobber 0,0507 mg 0,050 0,04 - 0,062 4 2004
Zink 0,349 mg 0,345 0,275 - 0,428 4 2004
Mangan 0,299 mg 0,233 0,158 - 0,57 4 2004
Fosfor 53,0 mg 52,9 44 - 62 4 2004
Chlorid 371 mg 387,0 257 - 453 4 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,10 g 1 2135
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 17,5 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,021 0,411 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,005 0,0909 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,031 0,598 2004
C14:0 0,080 1,53 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 0,670 12,8 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,189 3,62 2004
C20:0 0,022 0,43 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,023 0,435 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,135 2,59 2004
C18:1,n-9 2,298 44 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,058 1,1 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,019 0,368 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,273 24,3 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,370 7,07 2004
C18:3,n-6 0,008 0,153 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,008 0,153 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,012 0,22 2004
Sum mættede fedtsyrer 1,019 19,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,513 48,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,650 31,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,027 0,521 1003
Sum fedtsyrer 5,221 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,370 7,07 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,281 24,5 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,577 2004
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,881 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby