Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1637
Pitasandwich med salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Pita sandwich with salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,882 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 629 kJ 1003
Energi, kcal 150 kcal 1003
total-N 0,577 g 0,562 0,513 - 0,67 4 2004
Protein, total 3,6 g 3,5 3,206 - 4,188 4 2004
Protein, deklaration 3,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 21,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 19,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 19,6 g 1003
Kostfiber 1,9 g 1 2004
Fedt, total 5,9 g 5,7 3,9 - 8,5 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1,1 0,83 - 1,14 4 2004
Tørstof 32,0 g 32,6 27,8 - 35,2 4 2004
Vand 68,0 g 67,5 64,800 - 72,200 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,081 mg 0,071 0,065 - 0,116 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,049 mg 0,048 0,043 - 0,057 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 371 mg 387 257 - 453 4 2004
Natrium, Na 219 mg 228 150 - 271 4 2004
Kalium, K 167 mg 161 138 - 210 4 2004
Calcium, Ca 25,7 mg 26,7 20 - 29,2 4 2004
Magnesium, Mg 14,5 mg 14,3 9,6 - 19,9 4 2004
Phosphor, P 53,0 mg 52,9 44 - 62 4 2004
Jern, Fe 0,369 mg 0,358 0,297 - 0,464 4 2004
Kobber, Cu 0,051 mg 0,050 0,04 - 0,062 4 2004
Zink, Zn 0,349 mg 0,346 0,275 - 0,428 4 2004
Mangan, Mn 0,299 mg 0,234 0,158 - 0,57 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,022 0,42 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,005 0,09 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,031 0,59 2004
C14:0 0,080 1,53 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 0,670 12,8 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,189 3,62 2004
C20:0 0,023 0,44 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,023 0,44 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 2,30 44,0 2004
C18:1,n-7 0,135 2,58 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,058 1,11 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,019 0,36 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,27 24,4 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,370 7,08 2004
C18:3,n-6 0,008 0,15 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,008 0,15 2004
Andre fedtsyrer 0,012 0,23 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,02 19,5 1003
Sum monoumættede 2,51 48,1 1003
Sum polyumættede 1,65 31,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,027 0,51 1003
Fedtsyrer, total 5,22 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,370 7,08 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,28 24,5 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby