DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1638
Dürumrulle med kebab, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Dürüm roll with kebab, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 943 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 943 kJ 1003
Energi (kcal) 225 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 225 kcal 1003
Protein 12,6 g 11,56 9,81 - 17,5 4 2004
Protein, deklaration 12,6 g 11,56 9,81 - 17,5 4 2004
Kulhydrat difference 22,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 20,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 20,3 g 1003
Kostfibre 2,1 g 2004
Fedt 9,9 g 9,7 8,7 - 11,5 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,33 g 4 1003
Aske 2,1 g 1,97 1,69 - 2,72 4 2004
Tørstof 47,0 g 47,25 41,7 - 51,9 4 2004
Vand 53,0 g 52,75 48,1 - 58,3 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0978 mg 0,1 0,074 - 0,117 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0965 mg 0,080 0,071 - 0,153 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 532 mg 550,5 415 - 612 4 2004
Kalium 286 mg 253,0 206 - 433 4 2004
Calcium 19,0 mg 18,6 14,3 - 24,6 4 2004
Magnesium 20,5 mg 20,0 17,3 - 24,9 4 2004
Jern 1,25 mg 1,225 0,97 - 1,57 4 2004
Kobber 0,0798 mg 0,076 0,068 - 0,099 4 2004
Zink 2,60 mg 2,435 1,42 - 4,1 4 2004
Mangan 0,230 mg 0,229 0,083 - 0,38 4 2004
Fosfor 134 mg 120,0 103 - 192 4 2004
Chlorid 783 mg 726,5 658 - 1020 4 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,00 g 1 2135
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 18,3 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,000 0,0 2004
C14:0 0,160 1,86 2004
C15:0 0,010 0,113 2004
C16:0 1,570 18,3 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,955 11,1 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,158 1,84 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,196 2,28 2004
C18:1,n-9 3,578 41,7 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,064 0,744 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,285 3,32 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,175 13,7 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,350 4,09 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,039 0,452 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,022 0,262 2004
Sum mættede fedtsyrer 2,695 31,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,995 46,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,525 17,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,324 3,78 1003
Sum fedtsyrer 8,561 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,350 4,09 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,175 13,7 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,018 2004
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,865 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby