Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1638
Dürumrulle med kebab, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Dürüm roll with kebab, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,865 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 943 kJ 1003
Energi, kcal 225 kcal 1003
total-N 2,018 g 1,850 1,57 - 2,8 4 2004
Protein, total 12,6 g 11,6 9,813 - 17,500 4 2004
Protein, deklaration 12,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 22,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 20,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 20,3 g 1003
Kostfiber 2,1 g 2004
Fedt, total 9,9 g 9,7 8,7 - 11,5 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,1 g 2,0 1,69 - 2,72 4 2004
Tørstof 47,0 g 47,3 41,7 - 51,9 4 2004
Vand 53,0 g 52,8 48,100 - 58,300 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,098 mg 0,100 0,074 - 0,117 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,096 mg 0,081 0,071 - 0,153 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 783 mg 727 658 - 1020 4 2004
Natrium, Na 532 mg 551 415 - 612 4 2004
Kalium, K 286 mg 253 206 - 433 4 2004
Calcium, Ca 19,0 mg 18,6 14,3 - 24,6 4 2004
Magnesium, Mg 20,6 mg 20,0 17,3 - 24,9 4 2004
Phosphor, P 134 mg 120 103 - 192 4 2004
Jern, Fe 1,25 mg 1,23 0,97 - 1,57 4 2004
Kobber, Cu 0,080 mg 0,076 0,068 - 0,099 4 2004
Zink, Zn 2,60 mg 2,44 1,42 - 4,1 4 2004
Mangan, Mn 0,231 mg 0,230 0,083 - 0,38 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,000 0,00 2004
C14:0 0,160 1,87 2004
C15:0 0,010 0,11 2004
C16:0 1,57 18,3 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,955 11,2 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,158 1,85 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 3,58 41,8 2004
C18:1,n-7 0,196 2,29 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,064 0,74 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,285 3,33 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,18 13,7 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,350 4,09 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,039 0,45 2004
Andre fedtsyrer 0,023 0,26 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,70 31,5 1003
Sum monoumættede 4,00 46,7 1003
Sum polyumættede 1,53 17,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,324 3,78 1003
Fedtsyrer, total 8,56 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,350 4,09 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,18 13,7 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby