Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1639
Pølse med bacon, ristet, fastfood
Engelsk navn
Bacon-Wrapped Frankfurt sausage, freid, fast food
Synonymer
pølse i svøb
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,880 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1318 kJ 1003
Energi, kcal 315 kcal 1003
total-N 2,608 g 2,610 2,5 - 2,71 4 2004
Protein, total 16,3 g 16,3 15,625 - 16,938 4 2004
Protein, deklaration 16,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,0 g 1003
Kostfiber 0,2 g 2007
Fedt, total 26,3 g 26,5 23 - 29 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 4,1 g 3,9 3,85 - 4,53 4 2004
Tørstof 50,9 g 51,8 46,9 - 52,9 4 2004
Vand 49,2 g 48,2 47,100 - 53,100 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,460 mg 0,438 0,342 - 0,622 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,130 mg 0,130 0,12 - 0,139 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1875 mg 1795 1740 - 2170 4 2004
Natrium, Na 1320 mg 1320 1190 - 1450 4 2004
Kalium, K 266 mg 266 247 - 284 4 2004
Calcium, Ca 18,6 mg 18,9 10,7 - 25,8 4 2004
Magnesium, Mg 20,7 mg 20,3 16 - 26,3 4 2004
Phosphor, P 203 mg 188 167 - 267 4 2004
Jern, Fe 0,868 mg 0,945 0,572 - 1,01 4 2004
Kobber, Cu 0,088 mg 0,099 0,055 - 0,1 4 2004
Zink, Zn 1,64 mg 1,59 1,52 - 1,86 4 2004
Mangan, Mn 0,113 mg 0,127 0,017 - 0,18 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,000 0,00 2004
C14:0 0,338 1,46 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 5,90 25,6 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 3,18 13,8 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,655 2,84 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 9,63 41,7 2004
C18:1,n-7 0,798 3,46 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,195 0,84 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,21 9,57 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,195 0,84 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,000 0,00 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 9,41 40,8 1003
Sum monoumættede 11,3 48,8 1003
Sum polyumættede 2,41 10,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 23,1 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,195 0,84 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,21 9,57 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby