Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1640
Fransk hot dog, fastfood
Engelsk navn
French Hotdog, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,896 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1186 kJ 1003
Energi, kcal 284 kcal 1003
total-N 1,625 g 1,625 1,57 - 1,68 4 2004
Protein, total 10,2 g 10,2 9,813 - 10,500 4 2004
Protein, deklaration 10,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 27,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 25,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 25,9 g 1003
Kostfiber 1,6 g 2007
Fedt, total 15,2 g 16,3 10,4 - 17,6 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 2,6 2,33 - 2,62 4 2004
Tørstof 55,3 g 55,5 52 - 58,3 4 2004
Vand 44,7 g 44,5 41,700 - 48,000 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,285 mg 0,286 0,244 - 0,324 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,077 mg 0,078 0,069 - 0,082 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1127 mg 1114 1070 - 1210 4 2004
Natrium, Na 768 mg 780 720 - 790 4 2004
Kalium, K 169 mg 167 152 - 190 4 2004
Calcium, Ca 32,5 mg 30,2 27,8 - 41,9 4 2004
Magnesium, Mg 17,6 mg 17,9 15,1 - 19,4 4 2004
Phosphor, P 142 mg 149 113 - 157 4 2004
Jern, Fe 0,765 mg 0,735 0,71 - 0,88 4 2004
Kobber, Cu 0,076 mg 0,080 0,054 - 0,09 4 2004
Zink, Zn 0,905 mg 0,900 0,85 - 0,97 4 2004
Mangan, Mn 0,251 mg 0,243 0,194 - 0,323 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,000 0,00 2004
C14:0 0,158 1,16 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 2,92 21,5 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 1,49 10,9 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,289 2,13 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 5,80 42,7 2004
C18:1,n-7 0,435 3,20 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,130 0,95 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,99 14,6 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,382 2,81 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,000 0,00 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 4,56 33,6 1003
Sum monoumættede 6,65 49,0 1003
Sum polyumættede 2,37 17,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 13,6 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,382 2,81 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,99 14,6 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby