DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1641
Hot dog, almindelig, fastfood
Engelsk navn
Hotdog, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1070 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1071 kJ 1003
Energi (kcal) 256 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 257 kcal 1003
Protein 8,5 g 8,281 8,18 - 9,25 4 2004
Protein, deklaration 8,5 g 8,281 8,18 - 9,25 4 2004
Kulhydrat difference 22,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 20,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 20,8 g 1003
Kostfibre 1,6 g 2007
Fedt 15,1 g 15,55 12,8 - 16,6 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,64 g 4 1003
Aske 2,2 g 2,31 1,74 - 2,38 4 2004
Tørstof 48,2 g 48,25 45,8 - 50,5 4 2004
Vand 51,8 g 51,75 49,5 - 54,2 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,201 mg 0,198 0,153 - 0,254 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0643 mg 0,063 0,053 - 0,077 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 654 mg 669,5 578 - 700 4 2004
Kalium 185 mg 199,5 139 - 203 4 2004
Calcium 28,6 mg 25,45 20,2 - 43,1 4 2004
Magnesium 19,7 mg 20,35 17 - 21,1 4 2004
Jern 0,788 mg 0,765 0,73 - 0,89 4 2004
Kobber 0,0815 mg 0,082 0,066 - 0,095 4 2004
Zink 0,810 mg 0,78 0,74 - 0,94 4 2004
Mangan 0,251 mg 0,256 0,199 - 0,291 4 2004
Fosfor 112 mg 114,5 95 - 122 4 2004
Chlorid 963 mg 985,0 820 - 1060 4 2004
Sum mineraler 1960 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 3,92 g 1 2187
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 16,9 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,000 0,0 2004
C14:0 0,140 1,05 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 2,935 22 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 1,275 9,56 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,261 1,96 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,410 3,07 2004
C18:1,n-9 5,800 43,5 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,150 1,12 2004
C22:1,n-9 0,125 0,937 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,035 0,26 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,782 13,3 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,402 3,02 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,010 0,075 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 4,350 32,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,747 50,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,185 16,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,045 0,335 1003
Sum fedtsyrer 13,326 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,402 3,02 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,782 13,3 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,360 2004
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,881 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby