Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1641
Hot dog, almindelig, fastfood
Engelsk navn
Hotdog, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,881 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1070 kJ 1003
Energi, kcal 256 kcal 1003
total-N 1,360 g 1,325 1,31 - 1,48 4 2004
Protein, total 8,5 g 8,3 8,188 - 9,250 4 2004
Protein, deklaration 8,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 22,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 20,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 20,8 g 1003
Kostfiber 1,6 g 2007
Fedt, total 15,1 g 15,6 12,8 - 16,6 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,2 g 2,3 1,74 - 2,38 4 2004
Tørstof 48,2 g 48,3 45,8 - 50,5 4 2004
Vand 51,8 g 51,8 49,500 - 54,200 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,201 mg 0,198 0,153 - 0,254 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,064 mg 0,064 0,053 - 0,077 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 963 mg 985 820 - 1060 4 2004
Natrium, Na 654 mg 670 578 - 700 4 2004
Kalium, K 185 mg 200 139 - 203 4 2004
Calcium, Ca 28,6 mg 25,5 20,2 - 43,1 4 2004
Magnesium, Mg 19,7 mg 20,4 17 - 21,1 4 2004
Phosphor, P 112 mg 115 95 - 122 4 2004
Jern, Fe 0,788 mg 0,765 0,73 - 0,89 4 2004
Kobber, Cu 0,082 mg 0,083 0,066 - 0,095 4 2004
Zink, Zn 0,810 mg 0,780 0,74 - 0,94 4 2004
Mangan, Mn 0,251 mg 0,256 0,199 - 0,291 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,000 0,00 2004
C14:0 0,140 1,05 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 2,94 22,0 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 1,28 9,57 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,261 1,96 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 5,80 43,5 2004
C18:1,n-7 0,410 3,08 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,151 1,13 2004
C22:1,n-9 0,125 0,93 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,035 0,26 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,78 13,4 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,403 3,02 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,010 0,07 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 4,35 32,6 1003
Sum monoumættede 6,75 50,6 1003
Sum polyumættede 2,19 16,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,045 0,33 1003
Fedtsyrer, total 13,3 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,403 3,02 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,78 13,4 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby