Makronæringstoffer m.m. | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Energi (kJ) | 1070 | kJ | 1003 | |||
Energi, deklaration (kJ) | 1071 | kJ | 1003 | |||
Energi (kcal) | 256 | kcal | 1003 | |||
Energi, deklaration (kcal) | 257 | kcal | 1003 | |||
Protein | 8,5 | g | 8,281 | 8,18 - 9,25 | 4 | 2004 |
Protein, deklaration | 8,5 | g | 8,281 | 8,18 - 9,25 | 4 | 2004 |
Kulhydrat difference | 22,4 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat | 20,8 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat, deklaration | 20,8 | g | 1003 | |||
Kostfibre | 1,6 | g | 2007 | |||
Fedt | 15,1 | g | 15,55 | 12,8 - 16,6 | 4 | 2004 |
Alkohol | 0,0 | g | 1655 | |||
Salt deklaration | 1,64 | g | 4 | 1003 | ||
Aske | 2,2 | g | 2,31 | 1,74 - 2,38 | 4 | 2004 |
Tørstof | 48,2 | g | 48,25 | 45,8 - 50,5 | 4 | 2004 |
Vand | 51,8 | g | 51,75 | 49,5 - 54,2 | 4 | 2004 |
Vitaminer | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Thiamin (B1-vitamin) | 0,201 | mg | 0,198 | 0,153 - 0,254 | 4 | 2004 |
Riboflavin (B2-vitamin) | 0,0643 | mg | 0,063 | 0,053 - 0,077 | 4 | 2004 |
Mineraler og uorganisk | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Natrium | 654 | mg | 669,5 | 578 - 700 | 4 | 2004 |
Kalium | 185 | mg | 199,5 | 139 - 203 | 4 | 2004 |
Calcium | 28,6 | mg | 25,45 | 20,2 - 43,1 | 4 | 2004 |
Magnesium | 19,7 | mg | 20,35 | 17 - 21,1 | 4 | 2004 |
Jern | 0,788 | mg | 0,765 | 0,73 - 0,89 | 4 | 2004 |
Kobber | 0,0815 | mg | 0,082 | 0,066 - 0,095 | 4 | 2004 |
Zink | 0,810 | mg | 0,78 | 0,74 - 0,94 | 4 | 2004 |
Mangan | 0,251 | mg | 0,256 | 0,199 - 0,291 | 4 | 2004 |
Fosfor | 112 | mg | 114,5 | 95 - 122 | 4 | 2004 |
Chlorid | 963 | mg | 985,0 | 820 - 1060 | 4 | 2004 |
Sum mineraler | 1960 | mg | 1003 |
Kulhydrater | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Sum sukkerarter | 3,92 | g | 1 | 2187 |
Kostfibre og stivelse | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Stivelse/Glykogen | 16,9 | g | 1 | 1001 |
Mættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C4:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C6:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C8:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C10:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C12:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C14:0 | 0,140 | 1,05 | 2004 |
C15:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C16:0 | 2,935 | 22 | 2004 |
C17:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:0 | 1,275 | 9,56 | 2004 |
C20:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C24:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Monoumættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C14:1,n-5 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C16:1,n-7 | 0,261 | 1,96 | 2004 |
C17:1,n-7 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:1,n-7 | 0,410 | 3,07 | 2004 |
C18:1,n-9 | 5,800 | 43,5 | 2004 |
C20:1,n-9 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:1,n-11 | 0,150 | 1,12 | 2004 |
C22:1,n-9 | 0,125 | 0,937 | 2004 |
C22:1,n-11 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C24:1,n-9 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C16:1,n-7,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:1,trans | 0,035 | 0,26 | 2004 |
C20:1,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:1,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Polyumættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C18:2,n-6 | 1,782 | 13,3 | 2004 |
C18:2,konjugeret | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:3,n-3 | 0,402 | 3,02 | 2004 |
C18:3,n-6 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:4,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:2,n-6 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:4,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:4,n-6 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:5,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:5,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:6,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:2,trans | 0,010 | 0,075 | 2004 |
Fedtsyrer, summer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
Andre fedtsyrer | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Sum mættede fedtsyrer | 4,350 | 32,6 | 1003 |
Sum enkeltumættede fedtsyrer | 6,747 | 50,6 | 1003 |
Sum flerumættede fedtsyrer | 2,185 | 16,3 | 1003 |
Sum transfedtsyrer | 0,045 | 0,335 | 1003 |
Sum fedtsyrer | 13,326 | 100 | 1003 |
Sum n-3 fedtsyrer | 0,402 | 3,02 | 1003 |
Sum n-6 fedtsyrer | 1,782 | 13,3 | 1003 |
Aminosyrer | mg/100g | mg/g Nitrogen | Kilde |
---|---|---|---|
Nitrogen | 1,360 | 2004 |
Faktorer m.m. | Værdi | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|
Svind | 0 | 4 | 2004 |
Nitrogen-til-protein faktor | 6,25 | 2007 | |
Fedtsyrekonverteringsfaktor | 0,881 | 1003 |
© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby