Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1642
Pølsemix med pommes frites, fastfood
Engelsk navn
Frankfurt sausage mix, fried, with frensh fries, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,889 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1349 kJ 1003
Energi, kcal 322 kcal 1003
total-N 1,274 g 1,265 0,94 - 1,68 8 2004
Protein, total 8,0 g 7,9 5,875 - 10,500 8 2004
Protein, deklaration 8,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 29,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 26,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 26,8 g 1003
Kostfiber 2,4 g 2007
Fedt, total 19,9 g 18,8 16,4 - 24 8 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,8 g 2,7 2,28 - 3,32 8 2004
Tørstof 59,9 g 58,8 55,7 - 67,2 8 2004
Vand 40,1 g 41,3 32,800 - 44,300 8 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,205 mg 0,215 0,146 - 0,233 8 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,072 mg 0,069 0,058 - 0,093 8 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 974 mg 930 740 - 1410 8 2004
Natrium, Na 688 mg 661 491 - 980 8 2004
Kalium, K 448 mg 457 394 - 498 8 2004
Calcium, Ca 17,7 mg 17,3 12,5 - 23 8 2004
Magnesium, Mg 27,4 mg 27,3 23,7 - 31,4 8 2004
Phosphor, P 156 mg 155 114 - 193 8 2004
Jern, Fe 0,875 mg 0,855 0,67 - 1,08 8 2004
Kobber, Cu 0,149 mg 0,145 0,078 - 0,212 8 2004
Zink, Zn 0,893 mg 0,815 0,64 - 1,18 8 2004
Mangan, Mn 0,171 mg 0,176 0,128 - 0,209 8 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,000 0,00 2004
C14:0 0,163 0,92 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 4,10 23,2 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 1,38 7,77 2004
C20:0 0,009 0,05 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,234 1,32 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 7,83 44,2 2004
C18:1,n-7 0,449 2,53 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,125 0,70 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,075 0,42 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,84 16,0 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,478 2,70 2004
C18:3,n-6 0,023 0,13 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,025 0,14 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 5,65 31,9 1003
Sum monoumættede 8,63 48,7 1003
Sum polyumættede 3,34 18,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,100 0,56 1003
Fedtsyrer, total 17,7 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,478 2,70 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,86 16,1 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby