DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1642
Pølsemix med pommes frites, fastfood
Engelsk navn
Frankfurt sausage mix, fried, with frensh fries, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
FCF 0,889 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1349 kJ 1003
Energi, kcal 323 kcal 1003
Nitrogen, total 1,274 g 1,265 0,94 - 1,68 8 2004
Protein, videnskabelig 8,0 g 7,90625 5,87 - 10,5 8 2004
Protein, deklaration 8,0 g 7,90625 5,87 - 10,5 8 2004
Kulhydrat, difference 29,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 26,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 26,9 g 1003
Kostfibre 2,4 g 2007
Fedt, total 19,9 g 18,8 16,4 - 24 8 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,8 g 2,685 2,28 - 3,32 8 2004
Tørstof 59,9 g 58,75 55,7 - 67,2 8 2004
Vand 40,1 g 41,25 32,8 - 44,3 8 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,205 mg 0,215 0,146 - 0,233 8 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,0724 mg 0,069 0,058 - 0,093 8 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 974 mg 930 740 - 1410 8 2004
Natrium, Na 688 mg 660,5 491 - 980 8 2004
Kalium, K 448 mg 457 394 - 498 8 2004
Calcium, Ca 17,7 mg 17,25 12,5 - 23 8 2004
Magnesium, Mg 27,4 mg 27,25 23,7 - 31,4 8 2004
Fosfor, P 156 mg 154,5 114 - 193 8 2004
Jern, Fe 0,876 mg 0,855 0,67 - 1,08 8 2004
Kobber, Cu 0,149 mg 0,145 0,078 - 0,212 8 2004
Zink, Zn 0,892 mg 0,815 0,64 - 1,18 8 2004
Mangan, Mn 0,171 mg 0,176 0,128 - 0,209 8 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 2004
C6:0 0,000 0 2004
C8:0 0,000 0 2004
C10:0 0,000 0 2004
C12:0 0,000 0 2004
C14:0 0,163 0,921 2004
C15:0 0,000 0 2004
C16:0 4,102 23,1 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 1,376 7,76 2004
C20:0 0,009 0,0529 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 2004
C16:1,n-7 0,234 1,32 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-9 7,825 44,1 2004
C18:1,n-7 0,449 2,53 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,125 0,703 2004
C22:1,n-9 0,000 0 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,075 0,425 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,836 16 2004
C18:2,conjugerede 0,000 0 2004
C18:3,n-3 (ALA) 0,478 2,69 2004
C18:3,n-6 0,023 0,129 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,025 0,141 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 2004
Sum mættede 5,651 31,8 1003
Sum monoumættede 8,633 48,7 1003
Sum polyumættede 3,337 18,8 1003
Transfedtsyrer, total 0,100 0,566 1003
Fedtsyrer, total 17,721 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,478 2,69 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,859 16,1 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby