Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1643
Kebabmix med pommes frites, friturestegt, fastfood
Engelsk navn
Kebab mix and french fries, deepfried, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,876 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1227 kJ 1003
Energi, kcal 293 kcal 1003
total-N 1,423 g 1,385 0,99 - 1,92 8 2004
Protein, total 8,9 g 8,7 6,188 - 12,000 8 2004
Protein, deklaration 8,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 26,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 23,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 23,4 g 1003
Kostfiber 3,2 g 3,1 2,7 - 4,1 5 T 1209
Fedt, total 17,6 g 17,7 13 - 21,4 8 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,4 g 2,5 1,67 - 2,97 8 2004
Tørstof 55,6 g 55,7 48,1 - 63,2 8 2004
Vand 44,4 g 44,4 36,800 - 51,900 8 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,114 mg 0,113 0,078 - 0,158 8 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,089 mg 0,089 0,06 - 0,121 8 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 771 mg 803 333 - 1010 8 2004
Natrium, Na 545 mg 581 230 - 670 8 2004
Kalium, K 472 mg 464 418 - 537 8 2004
Calcium, Ca 16,7 mg 16,3 10,2 - 24 8 2004
Magnesium, Mg 26,5 mg 26,8 22,9 - 29,7 8 2004
Phosphor, P 154 mg 149 115 - 205 8 2004
Jern, Fe 1,49 mg 1,48 0,95 - 2,18 8 2004
Kobber, Cu 0,125 mg 0,124 0,084 - 0,161 8 2004
Zink, Zn 2,14 mg 2,18 0,9 - 3,25 8 2004
Mangan, Mn 0,150 mg 0,146 0,115 - 0,189 8 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,013 0,08 2004
C14:0 0,194 1,26 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 3,25 21,1 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,955 6,19 2004
C20:0 0,019 0,12 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,171 1,11 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 6,96 45,1 2004
C18:1,n-7 0,320 2,07 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,101 0,65 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,101 0,65 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,66 17,3 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,620 4,02 2004
C18:3,n-6 0,021 0,13 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,042 0,27 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 4,43 28,7 1003
Sum monoumættede 7,56 48,9 1003
Sum polyumættede 3,30 21,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,143 0,92 1003
Fedtsyrer, total 15,4 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,620 4,02 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,68 17,4 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby