Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1644
Kylling, grillstegt, fastfood
Engelsk navn
Chicken, grilled, fast food
Synonymer
grilkylling
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 28 10 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,887 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 889 kJ 1003
Energi, kcal 212 kcal 1003
total-N 4,573 g 4,375 3,91 - 5,7 10 2004
Protein, total 28,0 g 26,7 23,8 - 35,0 10 2004
Protein, deklaration 28,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 11,2 g 10,7 10,1 - 12,5 10 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 2,7 1,47 - 3,36 10 2004
Tørstof 41,6 g 41,2 37,1 - 49 10 2004
Vand 58,4 g 58,8 51,000 - 62,900 10 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,084 mg 0,084 0,069 - 0,098 10 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,220 mg 0,220 0,187 - 0,249 10 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 732 mg 875 232 - 1150 10 2004
Natrium, Na 605 mg 736 168 - 1020 10 2004
Kalium, K 345 mg 316 253 - 477 10 2004
Calcium, Ca 19,8 mg 19,2 10,3 - 32,5 10 2004
Magnesium, Mg 29,4 mg 27,8 24,4 - 35,4 10 2004
Phosphor, P 319 mg 315 255 - 422 10 2004
Jern, Fe 0,745 mg 0,730 0,54 - 0,97 10 2004
Kobber, Cu 0,058 mg 0,057 0,039 - 0,079 10 2004
Zink, Zn 1,52 mg 1,49 1,22 - 1,93 10 2004
Mangan, Mn 0,019 mg 0,018 0,008 - 0,04 10 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,000 0,00 2004
C14:0 0,030 0,30 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 2,12 21,4 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,572 5,78 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,371 3,75 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 4,12 41,6 2004
C18:1,n-7 0,245 2,48 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,035 0,35 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,011 0,11 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,97 19,9 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,337 3,41 2004
C18:3,n-6 0,011 0,11 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,062 0,62 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,002 0,02 2004
Andre fedtsyrer 0,010 0,10 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,72 27,5 1003
Sum monoumættede 4,77 48,2 1003
Sum polyumættede 2,38 24,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,013 0,13 1003
Fedtsyrer, total 9,89 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,337 3,41 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,04 20,7 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby