DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1644
Kylling, grillstegt, fastfood
Engelsk navn
Chicken, grilled, fast food
Taxonomisk navn
Gallus gallus domesticus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 888 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 888 kJ 1003
Energi (kcal) 212 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 212 kcal 1003
Protein 28,0 g 26,71 23,8 - 34,9 10 2004
Protein, deklaration 28,0 g 26,71 23,8 - 34,9 10 2004
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 11,2 g 10,7 10,1 - 12,5 10 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,51 g 10 1003
Aske 2,5 g 2,735 1,47 - 3,36 10 2004
Tørstof 41,6 g 41,2 37,1 - 49 10 2004
Vand 58,4 g 58,8 51 - 62,9 10 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0844 mg 0,084 0,069 - 0,098 10 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,220 mg 0,219 0,187 - 0,249 10 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 605 mg 736,0 168 - 1020 10 2004
Kalium 345 mg 315,5 253 - 477 10 2004
Calcium 19,8 mg 19,15 10,3 - 32,5 10 2004
Magnesium 29,4 mg 27,8 24,4 - 35,4 10 2004
Jern 0,745 mg 0,73 0,54 - 0,97 10 2004
Kobber 0,0582 mg 0,057 0,039 - 0,079 10 2004
Zink 1,52 mg 1,485 1,22 - 1,93 10 2004
Mangan 0,0188 mg 0,018 0,008 - 0,04 10 2004
Fosfor 319 mg 314,5 255 - 422 10 2004
Chlorid 732 mg 875,0 232 - 1150 10 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,000 0,0 2004
C14:0 0,030 0,305 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 2,117 21,3 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,572 5,78 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,371 3,74 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,245 2,47 2004
C18:1,n-9 4,120 41,6 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,034 0,348 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,011 0,113 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,971 19,9 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,337 3,4 2004
C18:3,n-6 0,011 0,109 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,062 0,627 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,002 0,0181 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,010 0,104 2004
Sum mættede fedtsyrer 2,719 27,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,770 48,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,381 24 1003
Sum transfedtsyrer 0,013 0,131 1003
Sum fedtsyrer 9,893 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,337 3,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,044 20,6 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 4,573 2004
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 62,1 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 28 10 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,887 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby