Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1645
Kyllingenuggets, friturestegt, fastfood
Engelsk navn
Chicken nuggets, deepfried, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 5 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,902 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1171 kJ 1003
Energi, kcal 280 kcal 1003
total-N 2,346 g 2,660 1,73 - 2,79 5 2004
Protein, total 14,7 g 16,6 10,813 - 17,438 5 2004
Protein, deklaration 14,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 19,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 19,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 19,1 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 16,1 g 15,9 12,8 - 19,6 5 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,2 g 2,2 1,8 - 2,73 5 2004
Tørstof 52,1 g 53,0 47,2 - 56,2 5 2004
Vand 47,9 g 47,0 43,800 - 52,800 5 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,100 mg 0,099 0,097 - 0,106 5 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,089 mg 0,083 0,071 - 0,129 5 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 918 mg 1010 645 - 1250 5 2004
Natrium, Na 633 mg 639 438 - 900 5 2004
Kalium, K 254 mg 244 208 - 291 5 2004
Calcium, Ca 22,5 mg 16,7 10,4 - 44,6 5 2004
Magnesium, Mg 22,3 mg 21,3 18,3 - 26,3 5 2004
Phosphor, P 176 mg 195 119 - 231 5 2004
Jern, Fe 0,558 mg 0,540 0,48 - 0,68 5 2004
Kobber, Cu 0,051 mg 0,047 0,04 - 0,074 5 2004
Zink, Zn 0,624 mg 0,580 0,52 - 0,87 5 2004
Mangan, Mn 0,148 mg 0,132 0,117 - 0,188 5 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,000 0,00 2004
C14:0 0,015 0,10 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 2,45 16,8 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,736 5,06 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,031 0,21 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,358 2,46 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 7,16 49,2 2004
C18:1,n-7 0,311 2,14 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,061 0,41 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,006 0,04 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,95 20,3 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,445 3,06 2004
C18:3,n-6 0,018 0,12 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,011 0,07 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,23 22,2 1003
Sum monoumættede 7,89 54,2 1003
Sum polyumættede 3,41 23,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,017 0,11 1003
Fedtsyrer, total 14,6 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,445 3,06 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,97 20,4 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby