Makronæringstoffer m.m. | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Energi (kJ) | 1351 | kJ | 1003 | |||
Energi, deklaration (kJ) | 1351 | kJ | 1003 | |||
Energi (kcal) | 322 | kcal | 1003 | |||
Energi, deklaration (kcal) | 322 | kcal | 1003 | |||
Protein | 13,3 | g | 13,21 | 12,3 - 14,4 | 4 | 2004 |
Protein, deklaration | 13,3 | g | 13,21 | 12,3 - 14,4 | 4 | 2004 |
Kulhydrat difference | 38,1 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat | 35,7 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat, deklaration | 35,7 | g | 1003 | |||
Kostfibre | 2,4 | g | 1 | 2004 | ||
Fedt | 13,5 | g | 13,5 | 10,3 - 16,6 | 4 | 2004 |
Alkohol | 0,0 | g | 1655 | |||
Salt deklaration | 1,29 | g | 4 | 1003 | ||
Aske | 2,5 | g | 2,37 | 2,18 - 2,89 | 4 | 2004 |
Tørstof | 67,3 | g | 67,8 | 62,6 - 71,1 | 4 | 2004 |
Vand | 32,7 | g | 32,2 | 28,9 - 37,4 | 4 | 2004 |
Vitaminer | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Thiamin (B1-vitamin) | 0,110 | mg | 0,11 | 0,102 - 0,116 | 4 | 2004 |
Riboflavin (B2-vitamin) | 0,129 | mg | 0,122 | 0,106 - 0,166 | 4 | 2004 |
Mineraler og uorganisk | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Natrium | 518 | mg | 499,5 | 403 - 670 | 4 | 2004 |
Kalium | 165 | mg | 166,0 | 151 - 175 | 4 | 2004 |
Calcium | 246 | mg | 258,0 | 199 - 268 | 4 | 2004 |
Magnesium | 24,0 | mg | 24,1 | 22,8 - 24,9 | 4 | 2004 |
Jern | 0,603 | mg | 0,605 | 0,51 - 0,69 | 4 | 2004 |
Kobber | 0,101 | mg | 0,102 | 0,078 - 0,123 | 4 | 2004 |
Zink | 1,51 | mg | 1,575 | 1,3 - 1,59 | 4 | 2004 |
Mangan | 0,323 | mg | 0,328 | 0,271 - 0,363 | 4 | 2004 |
Fosfor | 204 | mg | 206,5 | 179 - 223 | 4 | 2004 |
Chlorid | 899 | mg | 860,0 | 736 - 1140 | 4 | 2004 |
Kulhydrater | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Sum sukkerarter | 2,30 | g | 1 | 2141 |
Ukendt (?) | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Stivelse/Glykogen | 33,4 | g | 1 | 1001 |
Mættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C4:0 | 0,338 | 2,91 | 2004 |
C6:0 | 0,224 | 1,93 | 2004 |
C8:0 | 0,131 | 1,13 | 2004 |
C10:0 | 0,284 | 2,46 | 2004 |
C12:0 | 0,382 | 3,3 | 2004 |
C14:0 | 1,043 | 9,01 | 2004 |
C15:0 | 0,105 | 0,905 | 2004 |
C16:0 | 3,063 | 26,4 | 2004 |
C17:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:0 | 1,010 | 8,73 | 2004 |
C20:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C24:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Monoumættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C14:1,n-5 | 0,092 | 0,799 | 2004 |
C16:1,n-7 | 0,149 | 1,28 | 2004 |
C17:1,n-7 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:1,n-7 | 0,121 | 1,04 | 2004 |
C18:1,n-9 | 2,978 | 25,7 | 2004 |
C20:1,n-9 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:1,n-11 | 0,024 | 0,207 | 2004 |
C22:1,n-9 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:1,n-11 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C24:1,n-9 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C16:1,n-7,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:1,trans | 0,205 | 1,77 | 2004 |
C20:1,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:1,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Polyumættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C18:2,n-6 | 1,030 | 8,9 | 2004 |
C18:2,konjugeret | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:3,n-3 | 0,250 | 2,16 | 2004 |
C18:3,n-6 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:4,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:2,n-6 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:4,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:4,n-6 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:5,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:5,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:6,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:2,trans | 0,088 | 0,758 | 2004 |
Fedtsyrer, summer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
Andre fedtsyrer | 0,047 | 0,404 | 2004 |
Sum mættede fedtsyrer | 6,579 | 56,9 | 1003 |
Sum enkeltumættede fedtsyrer | 3,364 | 29 | 1003 |
Sum flerumættede fedtsyrer | 1,280 | 11 | 1003 |
Sum transfedtsyrer | 0,292 | 2,52 | 1003 |
Sum fedtsyrer | 11,563 | 100 | 1003 |
Sum n-3 fedtsyrer | 0,250 | 2,16 | 1003 |
Sum n-6 fedtsyrer | 1,030 | 8,9 | 1003 |
Aminosyrer | mg/100g | mg/g Nitrogen | Kilde |
---|---|---|---|
Nitrogen | 2,130 | 2004 |
Faktorer m.m. | Værdi | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|
Svind | 0 | 4 | 2004 |
Nitrogen-til-protein faktor | 6,25 | 1267 | |
Fedtsyrekonverteringsfaktor | 0,858 | 1003 |
© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby