Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1646
Pizza med tomat og ost, fastfood
Engelsk navn
Pizza with tomato and cheese, fast food
Synonymer
pizza margarita, Pizza Margherita
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,858 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1351 kJ 1003
Energi, kcal 323 kcal 1003
total-N 2,130 g 2,115 1,98 - 2,31 4 2004
Protein, total 13,3 g 13,2 12,375 - 14,438 4 2004
Protein, deklaration 13,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 38,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 35,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 35,7 g 1003
Kostfiber 2,4 g 1 2004
Fedt, total 13,5 g 13,5 10,3 - 16,6 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 2,4 2,18 - 2,89 4 2004
Tørstof 67,3 g 67,8 62,6 - 71,1 4 2004
Vand 32,7 g 32,2 28,900 - 37,400 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,110 mg 0,110 0,102 - 0,116 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,129 mg 0,122 0,106 - 0,166 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 899 mg 860 736 - 1140 4 2004
Natrium, Na 518 mg 500 403 - 670 4 2004
Kalium, K 165 mg 166 151 - 175 4 2004
Calcium, Ca 246 mg 258 199 - 268 4 2004
Magnesium, Mg 24,0 mg 24,1 22,8 - 24,9 4 2004
Phosphor, P 204 mg 207 179 - 223 4 2004
Jern, Fe 0,603 mg 0,605 0,51 - 0,69 4 2004
Kobber, Cu 0,101 mg 0,102 0,078 - 0,123 4 2004
Zink, Zn 1,51 mg 1,58 1,3 - 1,59 4 2004
Mangan, Mn 0,323 mg 0,329 0,271 - 0,363 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,338 2,92 2004
C6:0 0,224 1,94 2004
C8:0 0,131 1,13 2004
C10:0 0,285 2,46 2004
C12:0 0,383 3,31 2004
C14:0 1,04 9,02 2004
C15:0 0,105 0,90 2004
C16:0 3,06 26,5 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 1,01 8,73 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,093 0,80 2004
C16:1,n-7 0,149 1,29 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 2,98 25,7 2004
C18:1,n-7 0,121 1,05 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,024 0,20 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,205 1,77 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,03 8,90 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,250 2,16 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,088 0,76 2004
Andre fedtsyrer 0,047 0,40 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 6,58 56,9 1003
Sum monoumættede 3,37 29,1 1003
Sum polyumættede 1,28 11,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,293 2,53 1003
Fedtsyrer, total 11,6 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,250 2,16 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,03 8,90 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby