DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1646
Pizza med tomat og ost, fastfood
Engelsk navn
Pizza with tomato and cheese, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,858 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1351 kJ 1003
Energi, kcal 322 kcal 1003
Nitrogen, total 2,130 g 2,115 1,98 - 2,31 4 2004
Protein, videnskabelig 13,3 g 13,21875 12,3 - 14,4 4 2004
Protein, deklaration 13,3 g 13,21875 12,3 - 14,4 4 2004
Kulhydrat, difference 38,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 35,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 35,7 g 1003
Kostfibre 2,4 g 1 2004
Fedt, total 13,5 g 13,5 10,3 - 16,6 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 2,37 2,18 - 2,89 4 2004
Tørstof 67,3 g 67,8 62,6 - 71,1 4 2004
Vand 32,7 g 32,2 28,9 - 37,4 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,110 mg 0,11 0,102 - 0,116 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,129 mg 0,122 0,106 - 0,166 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 899 mg 860 736 - 1140 4 2004
Natrium, Na 518 mg 499,5 403 - 670 4 2004
Kalium, K 165 mg 166 151 - 175 4 2004
Calcium, Ca 246 mg 258 199 - 268 4 2004
Magnesium, Mg 24,0 mg 24,1 22,8 - 24,9 4 2004
Fosfor, P 204 mg 206,5 179 - 223 4 2004
Jern, Fe 0,603 mg 0,605 0,51 - 0,69 4 2004
Kobber, Cu 0,101 mg 0,102 0,078 - 0,123 4 2004
Zink, Zn 1,51 mg 1,575 1,3 - 1,59 4 2004
Mangan, Mn 0,323 mg 0,3285 0,271 - 0,363 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,338 2,91 2004
C6:0 0,224 1,93 2004
C8:0 0,131 1,13 2004
C10:0 0,284 2,46 2004
C12:0 0,382 3,3 2004
C14:0 1,043 9,01 2004
C15:0 0,105 0,905 2004
C16:0 3,063 26,4 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 1,010 8,73 2004
C20:0 0,000 0 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,092 0,799 2004
C16:1,n-7 0,149 1,28 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-9 2,978 25,7 2004
C18:1,n-7 0,121 1,04 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,024 0,207 2004
C22:1,n-9 0,000 0 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,205 1,77 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,030 8,9 2004
C18:2,conjugerede 0,000 0 2004
C18:3,n-3 (ALA) 0,250 2,16 2004
C18:3,n-6 0,000 0 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,088 0,758 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,047 0,404 2004
Sum mættede 6,580 56,9 1003
Sum monoumættede 3,364 29 1003
Sum polyumættede 1,280 11 1003
Transfedtsyrer, total 0,292 2,52 1003
Fedtsyrer, total 11,563 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,250 2,16 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,030 8,9 1003

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby