Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1647
Pizza med fisk, tomat og ost, fastfood
Engelsk navn
Pizza with seafood, tomato and cheese, fast food
Synonymer
pizza marinara
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,873 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1073 kJ 1003
Energi, kcal 257 kcal 1003
total-N 2,200 g 2,340 1,63 - 2,49 4 2004
Protein, total 13,8 g 14,6 10,188 - 15,563 4 2004
Protein, deklaration 13,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 28,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 26,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 26,7 g 1003
Kostfiber 2,1 g 1 2004
Fedt, total 10,0 g 10,2 8,1 - 11,4 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,6 g 2,3 2,02 - 3,69 4 2004
Tørstof 55,1 g 54,7 52,6 - 58,4 4 2004
Vand 44,9 g 45,4 41,600 - 47,400 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,079 mg 0,080 0,075 - 0,082 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,098 mg 0,096 0,079 - 0,121 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1043 mg 870 770 - 1660 4 2004
Natrium, Na 681 mg 530 445 - 1220 4 2004
Kalium, K 162 mg 154 138 - 201 4 2004
Calcium, Ca 180 mg 184 121,7 - 229 4 2004
Magnesium, Mg 27,6 mg 26,7 23,6 - 33,4 4 2004
Phosphor, P 181 mg 178 161 - 207 4 2004
Jern, Fe 0,895 mg 0,735 0,61 - 1,5 4 2004
Kobber, Cu 0,108 mg 0,109 0,093 - 0,12 4 2004
Zink, Zn 1,33 mg 1,31 1,12 - 1,59 4 2004
Mangan, Mn 0,279 mg 0,278 0,239 - 0,319 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,194 2,23 2004
C6:0 0,122 1,40 2004
C8:0 0,061 0,70 2004
C10:0 0,147 1,69 2004
C12:0 0,186 2,14 2004
C14:0 0,538 6,18 2004
C15:0 0,061 0,70 2004
C16:0 1,93 22,1 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,655 7,52 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,029 0,33 2004
C16:1,n-7 0,098 1,13 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 2,59 29,8 2004
C18:1,n-7 0,108 1,24 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,020 0,23 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,217 2,49 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,52 17,4 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,151 1,73 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,014 0,16 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,061 0,70 2004
Andre fedtsyrer 0,012 0,13 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,89 44,6 1003
Sum monoumættede 2,85 32,7 1003
Sum polyumættede 1,69 19,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,278 3,19 1003
Fedtsyrer, total 8,71 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,165 1,89 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,52 17,4 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby