DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1647
Pizza med fisk, tomat og ost, fastfood
Engelsk navn
Pizza with seafood, tomato and cheese, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1073 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1074 kJ 1003
Energi (kcal) 256 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 256 kcal 1003
Protein 13,8 g 14,62 10,1 - 15,5 4 2004
Protein, deklaration 13,8 g 14,62 10,1 - 15,5 4 2004
Kulhydrat difference 28,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 26,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 26,7 g 1003
Kostfibre 2,1 g 1 2004
Fedt 10,0 g 10,2 8,1 - 11,4 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,70 g 4 1003
Aske 2,6 g 2,265 2,02 - 3,69 4 2004
Tørstof 55,1 g 54,65 52,6 - 58,4 4 2004
Vand 44,9 g 45,35 41,6 - 47,4 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0793 mg 0,08 0,075 - 0,082 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0978 mg 0,095 0,079 - 0,121 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 681 mg 529,5 445 - 1220 4 2004
Kalium 162 mg 153,5 138 - 201 4 2004
Calcium 180 mg 184,0 121 - 229 4 2004
Magnesium 27,6 mg 26,7 23,6 - 33,4 4 2004
Jern 0,895 mg 0,735 0,61 - 1,5 4 2004
Kobber 0,108 mg 0,109 0,093 - 0,12 4 2004
Zink 1,33 mg 1,305 1,12 - 1,59 4 2004
Mangan 0,279 mg 0,278 0,239 - 0,319 4 2004
Fosfor 181 mg 177,5 161 - 207 4 2004
Chlorid 1040 mg 870,0 770 - 1660 4 2004
Sum mineraler 2270 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,00 g 1 2141
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 24,7 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,194 2,22 2004
C6:0 0,122 1,4 2004
C8:0 0,061 0,7 2004
C10:0 0,147 1,68 2004
C12:0 0,186 2,13 2004
C14:0 0,537 6,17 2004
C15:0 0,061 0,697 2004
C16:0 1,925 22,1 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,655 7,52 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,029 0,335 2004
C16:1,n-7 0,098 1,12 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,108 1,23 2004
C18:1,n-9 2,592 29,7 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,020 0,232 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,217 2,48 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,520 17,4 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,151 1,73 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,014 0,157 2004
C18:2,trans 0,061 0,703 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,012 0,14 2004
Sum mættede fedtsyrer 3,887 44,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,847 32,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,684 19,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,278 3,18 1003
Sum fedtsyrer 8,709 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,165 1,88 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,520 17,4 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,200 2004
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,873 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby