Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1648
Pizza med salami, tomat og ost, fastfood
Engelsk navn
Pizza with salami, tomato and cheese, fast food
Synonymer
pizza pepperoni
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,876 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1308 kJ 1003
Energi, kcal 313 kcal 1003
total-N 2,045 g 2,030 1,75 - 2,43 8 2004
Protein, total 12,8 g 12,7 10,938 - 15,188 8 2004
Protein, deklaration 12,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 33,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 31,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 31,7 g 1003
Kostfiber 1,9 g 1 2004
Fedt, total 14,5 g 15,3 9,9 - 18,3 8 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,9 g 2,7 2,34 - 4,04 8 2004
Tørstof 63,7 g 64,3 55,7 - 69 8 2004
Vand 36,3 g 35,7 31,000 - 44,300 8 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,152 mg 0,156 0,092 - 0,256 8 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,125 mg 0,121 0,097 - 0,171 8 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1209 mg 1165 880 - 1870 8 2004
Natrium, Na 737 mg 730 504 - 1140 8 2004
Kalium, K 178 mg 176 160 - 215 8 2004
Calcium, Ca 187 mg 167 108 - 293 8 2004
Magnesium, Mg 23,5 mg 23,7 19,1 - 28,2 8 2004
Phosphor, P 181 mg 178 138 - 236 8 2004
Jern, Fe 0,856 mg 0,780 0,5 - 1,64 8 2004
Kobber, Cu 0,087 mg 0,085 0,058 - 0,12 8 2004
Zink, Zn 1,52 mg 1,48 1,15 - 1,89 8 2004
Mangan, Mn 0,338 mg 0,314 0,246 - 0,51 8 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,223 1,76 2004
C6:0 0,137 1,08 2004
C8:0 0,075 0,59 2004
C10:0 0,184 1,45 2004
C12:0 0,247 1,94 2004
C14:0 0,759 5,97 2004
C15:0 0,078 0,61 2004
C16:0 3,21 25,3 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 1,38 10,9 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,052 0,40 2004
C16:1,n-7 0,232 1,83 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 3,93 30,9 2004
C18:1,n-7 0,195 1,54 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,034 0,26 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,281 2,21 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,34 10,6 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,231 1,82 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,073 0,57 2004
Andre fedtsyrer 0,039 0,30 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 6,29 49,5 1003
Sum monoumættede 4,44 35,0 1003
Sum polyumættede 1,57 12,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,354 2,79 1003
Fedtsyrer, total 12,7 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,231 1,82 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,34 10,6 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby