DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1648
Pizza med salami, tomat og ost, fastfood
Engelsk navn
Pizza with salami, tomato and cheese, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1308 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1308 kJ 1003
Energi (kcal) 312 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 312 kcal 1003
Protein 12,8 g 12,68 10,9 - 15,1 8 2004
Protein, deklaration 12,8 g 12,68 10,9 - 15,1 8 2004
Kulhydrat difference 33,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 31,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 31,7 g 1003
Kostfibre 1,9 g 1 2004
Fedt 14,5 g 15,3 9,9 - 18,3 8 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,84 g 8 1003
Aske 2,8 g 2,735 2,34 - 4,04 8 2004
Tørstof 63,7 g 64,35 55,7 - 69 8 2004
Vand 36,3 g 35,65 31 - 44,3 8 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,152 mg 0,156 0,092 - 0,256 8 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,125 mg 0,121 0,097 - 0,171 8 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 737 mg 730,0 504 - 1140 8 2004
Kalium 178 mg 175,5 160 - 215 8 2004
Calcium 187 mg 166,5 108 - 293 8 2004
Magnesium 23,5 mg 23,7 19,1 - 28,2 8 2004
Jern 0,856 mg 0,78 0,5 - 1,64 8 2004
Kobber 0,0873 mg 0,084 0,058 - 0,12 8 2004
Zink 1,52 mg 1,48 1,15 - 1,89 8 2004
Mangan 0,338 mg 0,313 0,246 - 0,51 8 2004
Fosfor 181 mg 178,0 138 - 236 8 2004
Chlorid 1210 mg 1165, 880 - 1870 8 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 1,80 g 1 2141
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 29,9 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,223 1,75 2004
C6:0 0,137 1,08 2004
C8:0 0,075 0,591 2004
C10:0 0,184 1,44 2004
C12:0 0,247 1,94 2004
C14:0 0,759 5,97 2004
C15:0 0,078 0,612 2004
C16:0 3,209 25,2 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 1,381 10,8 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,052 0,409 2004
C16:1,n-7 0,232 1,82 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,195 1,53 2004
C18:1,n-9 3,931 30,9 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,034 0,266 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,281 2,21 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,342 10,5 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,231 1,81 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,073 0,575 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,039 0,307 2004
Sum mættede fedtsyrer 6,293 49,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,444 34,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,573 12,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,354 2,78 1003
Sum fedtsyrer 12,703 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,231 1,81 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,342 10,5 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,045 2004
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 25,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,876 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby