DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1649
Pizza med grønt og frugt, tomat og ost, fastfood
Engelsk navn
Pizza with vegetables, fruit, tomato and cheese, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
FCF 0,878 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 921 kJ 1003
Energi, kcal 220 kcal 1003
Nitrogen, total 1,293 g 1,29 1,15 - 1,44 4 2004
Protein, videnskabelig 8,1 g 8,0625 7,18 - 9 4 2004
Protein, deklaration 8,1 g 8,0625 7,18 - 9 4 2004
Kulhydrat, difference 29,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 26,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 26,8 g 1003
Kostfibre 2,4 g 1 2004
Fedt, total 8,4 g 8,4 5,7 - 11 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,1 g 2,01 1,56 - 2,74 4 2004
Tørstof 47,7 g 47,4 45,8 - 50,2 4 2004
Vand 52,3 g 52,6 49,8 - 54,2 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,0898 mg 0,09 0,077 - 0,102 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,120 mg 0,128 0,089 - 0,135 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 840 mg 810 550 - 1190 4 2004
Natrium, Na 498 mg 477,5 308 - 730 4 2004
Kalium, K 187 mg 193,5 144 - 216 4 2004
Calcium, Ca 143 mg 141 103 - 185 4 2004
Magnesium, Mg 19,6 mg 20 17,9 - 20,4 4 2004
Fosfor, P 135 mg 133,5 114 - 160 4 2004
Jern, Fe 0,763 mg 0,785 0,462 - 1,02 4 2004
Kobber, Cu 0,0975 mg 0,0925 0,081 - 0,124 4 2004
Zink, Zn 0,970 mg 0,95 0,84 - 1,14 4 2004
Mangan, Mn 0,329 mg 0,269 0,207 - 0,57 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,167 2,26 2004
C6:0 0,108 1,46 2004
C8:0 0,064 0,867 2004
C10:0 0,136 1,85 2004
C12:0 0,185 2,51 2004
C14:0 0,495 6,73 2004
C15:0 0,056 0,761 2004
C16:0 1,700 23,1 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 0,512 6,97 2004
C20:0 0,000 0 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,045 0,615 2004
C16:1,n-7 0,082 1,11 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-9 2,265 30,8 2004
C18:1,n-7 0,100 1,36 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,029 0,391 2004
C22:1,n-9 0,000 0 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,106 1,44 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,055 14,3 2004
C18:2,conjugerede 0,000 0 2004
C18:3,n-3 (ALA) 0,222 3,02 2004
C18:3,n-6 0,000 0 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,024 0,319 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 2004
Sum mættede 3,423 46,5 1003
Sum monoumættede 2,521 34,2 1003
Sum polyumættede 1,277 17,3 1003
Transfedtsyrer, total 0,130 1,76 1003
Fedtsyrer, total 7,351 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,222 3,02 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,055 14,3 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby