Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1649
Pizza med grønt og frugt, tomat og ost, fastfood
Engelsk navn
Pizza with vegetables, fruit, tomato and cheese, fast food
Synonymer
pizza vegetar, pizza vegetarian
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,878 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 921 kJ 1003
Energi, kcal 220 kcal 1003
total-N 1,293 g 1,290 1,15 - 1,44 4 2004
Protein, total 8,1 g 8,1 7,188 - 9,000 4 2004
Protein, deklaration 8,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 29,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 26,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 26,8 g 1003
Kostfiber 2,4 g 1 2004
Fedt, total 8,4 g 8,4 5,7 - 11 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,1 g 2,0 1,56 - 2,74 4 2004
Tørstof 47,7 g 47,4 45,8 - 50,2 4 2004
Vand 52,3 g 52,6 49,800 - 54,200 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,090 mg 0,090 0,077 - 0,102 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,120 mg 0,128 0,089 - 0,135 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 840 mg 810 550 - 1190 4 2004
Natrium, Na 498 mg 478 308 - 730 4 2004
Kalium, K 187 mg 194 144 - 216 4 2004
Calcium, Ca 143 mg 141 103 - 185 4 2004
Magnesium, Mg 19,6 mg 20,0 17,9 - 20,4 4 2004
Phosphor, P 135 mg 134 114 - 160 4 2004
Jern, Fe 0,763 mg 0,785 0,462 - 1,02 4 2004
Kobber, Cu 0,098 mg 0,093 0,081 - 0,124 4 2004
Zink, Zn 0,970 mg 0,950 0,84 - 1,14 4 2004
Mangan, Mn 0,329 mg 0,269 0,207 - 0,57 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,167 2,27 2004
C6:0 0,108 1,47 2004
C8:0 0,064 0,87 2004
C10:0 0,136 1,85 2004
C12:0 0,185 2,52 2004
C14:0 0,495 6,73 2004
C15:0 0,056 0,76 2004
C16:0 1,70 23,1 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,513 6,98 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,045 0,61 2004
C16:1,n-7 0,082 1,12 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 2,27 30,8 2004
C18:1,n-7 0,100 1,36 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,029 0,39 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,106 1,44 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,06 14,4 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,222 3,02 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,024 0,32 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,42 46,6 1003
Sum monoumættede 2,52 34,3 1003
Sum polyumættede 1,28 17,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,130 1,77 1003
Fedtsyrer, total 7,35 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,222 3,02 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,06 14,4 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby