DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1649
Pizza med grønt og frugt, tomat og ost, fastfood
Engelsk navn
Pizza with vegetables, fruit, tomato and cheese, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 921 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 922 kJ 1003
Energi (kcal) 220 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 220 kcal 1003
Protein 8,1 g 8,062 7,18 - 9 4 2004
Protein, deklaration 8,1 g 8,062 7,18 - 9 4 2004
Kulhydrat difference 29,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 26,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 26,8 g 1003
Kostfibre 2,4 g 1 2004
Fedt 8,4 g 8,4 5,7 - 11 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,25 g 4 1003
Aske 2,1 g 2,01 1,56 - 2,74 4 2004
Tørstof 47,7 g 47,4 45,8 - 50,2 4 2004
Vand 52,3 g 52,6 49,8 - 54,2 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0898 mg 0,09 0,077 - 0,102 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,120 mg 0,128 0,089 - 0,135 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 498 mg 477,5 308 - 730 4 2004
Kalium 187 mg 193,5 144 - 216 4 2004
Calcium 143 mg 141,0 103 - 185 4 2004
Magnesium 19,6 mg 20,0 17,9 - 20,4 4 2004
Jern 0,763 mg 0,785 0,462 - 1,02 4 2004
Kobber 0,0975 mg 0,092 0,081 - 0,124 4 2004
Zink 0,970 mg 0,95 0,84 - 1,14 4 2004
Mangan 0,329 mg 0,269 0,207 - 0,57 4 2004
Fosfor 135 mg 133,5 114 - 160 4 2004
Chlorid 840 mg 810,0 550 - 1190 4 2004
Sum mineraler 1820 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,40 g 1 2141
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 24,4 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,167 2,26 2004
C6:0 0,108 1,46 2004
C8:0 0,064 0,867 2004
C10:0 0,136 1,85 2004
C12:0 0,185 2,51 2004
C14:0 0,495 6,73 2004
C15:0 0,056 0,761 2004
C16:0 1,700 23,1 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,512 6,97 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,045 0,615 2004
C16:1,n-7 0,082 1,11 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,100 1,36 2004
C18:1,n-9 2,265 30,8 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,029 0,391 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,106 1,44 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,055 14,3 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,222 3,02 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,024 0,319 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 3,423 46,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,521 34,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,277 17,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,130 1,76 1003
Sum fedtsyrer 7,351 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,222 3,02 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,055 14,3 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,293 2004
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,878 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby