Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 165
Fiskeboller, konserves
Engelsk navn
Fish balls, canned
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 261 kJ 1003
Energi, kcal 62 kcal 1003
total-N 1,330 g 2 1059
Protein, total 8,3 g 2 1059
Protein, deklaration 8,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 1,0 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1347
Tørstof 16,0 g 1347
Vand 84,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0 - 6 2 1024
ß-caroten 0 µg 1655
E-vitamin 0,400 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,400 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,060 mg 0,057 - 0,067 3 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,115 mg 1 1022
Niacin 2,33 NE 1003
niacin 0,500 mg 0,42 - 0,53 3 1018
B6-vitamin 0,080 mg 0,056 - 0,103 5 1025
B12-vitamin 0,380 µg 0,34 - 0,43 4 1044
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 432 mg 410 - 456 3 1058
Kalium, K 92,0 mg 88 - 101 3 1058
Calcium, Ca 60,0 mg 47 - 66 4 1030
Magnesium, Mg 8,20 mg 8,0 - 8,4 3 1058
Phosphor, P 100 mg 1347
Jern, Fe 0,450 mg 0,33 - 0,57 3 1043
Kobber, Cu 0,011 mg 1 1099
Zink, Zn 0,300 mg 1 1099
Jod, I 65,0 µg 12 - 120 7 1041
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 40 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 439 330 1059
Leucin 652 490 1059
Lysin 771 580 1059
Methionin 266 200 1059
Cystin 52 39 1059
Phenylalanin 359 270 1059
Tyrosin 346 260 1059
Threonin 372 280 1059
Tryptofan 110 83 1059
Valin 519 390 1059
Arginin 466 350 1059
Histidin 186 140 1059
Alanin 439 330 1059
Asparaginsyre 811 610 1059
Glutaminsyre 1220 920 1059
Glycin 319 240 1059
Prolin 346 260 1059
Serin 412 310 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby