DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1650
Pizza med kød, tomat og ost, fastfood
Engelsk navn
Pizza with meat, tomato and cheese, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1081 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1080 kJ 1003
Energi (kcal) 257 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 257 kcal 1003
Protein 11,8 g 11,75 7,43 - 16 9 2004
Protein, deklaration 11,8 g 11,75 7,43 - 16 9 2004
Kulhydrat difference 31,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 29,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 29,5 g 1003
Kostfibre 1,9 g 1 2004
Fedt 9,8 g 11,2 5,5 - 14,8 9 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,56 g 9 1003
Aske 2,5 g 2,49 1,31 - 3,67 9 2004
Tørstof 55,5 g 56,3 44,7 - 60,9 9 2004
Vand 44,5 g 43,7 39,1 - 55,3 9 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,117 mg 0,112 0,079 - 0,191 9 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,102 mg 0,105 0,054 - 0,154 9 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 625 mg 645,0 294 - 1040 9 2004
Kalium 202 mg 204,0 169 - 235 9 2004
Calcium 136 mg 135,0 77 - 209 9 2004
Magnesium 21,8 mg 21,1 19,9 - 24,4 9 2004
Jern 0,853 mg 0,84 0,62 - 1,06 9 2004
Kobber 0,0917 mg 0,085 0,068 - 0,148 9 2004
Zink 1,53 mg 1,62 1,03 - 2,06 9 2004
Mangan 0,308 mg 0,275 0,239 - 0,53 9 2004
Fosfor 162 mg 159,0 103 - 212 9 2004
Chlorid 984 mg 1090, 500 - 1560 9 2004
Sum mineraler 2130 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 1,80 g 1 2141
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 27,7 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,149 1,74 2004
C6:0 0,089 1,03 2004
C8:0 0,053 0,613 2004
C10:0 0,118 1,37 2004
C12:0 0,154 1,79 2004
C14:0 0,477 5,56 2004
C15:0 0,052 0,601 2004
C16:0 2,140 24,9 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,830 9,68 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,046 0,536 2004
C16:1,n-7 0,139 1,61 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,123 1,43 2004
C18:1,n-9 2,573 30 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,012 0,138 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,193 2,25 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,168 13,6 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,202 2,35 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,046 0,531 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,010 0,119 2004
Sum mættede fedtsyrer 4,062 47,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,893 33,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,369 15,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,239 2,78 1003
Sum fedtsyrer 8,573 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,202 2,35 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,168 13,6 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,896 2004
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 21,7 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 9 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,877 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby