Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1650
Pizza med kød, tomat og ost, fastfood
Engelsk navn
Pizza with meat, tomato and cheese, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 9 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,877 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1081 kJ 1003
Energi, kcal 258 kcal 1003
total-N 1,896 g 1,880 1,19 - 2,57 9 2004
Protein, total 11,9 g 11,8 7,438 - 16,063 9 2004
Protein, deklaration 11,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 31,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 29,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 29,5 g 1003
Kostfiber 1,9 g 1 2004
Fedt, total 9,8 g 11,2 5,5 - 14,8 9 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 2,5 1,31 - 3,67 9 2004
Tørstof 55,5 g 56,3 44,7 - 60,9 9 2004
Vand 44,5 g 43,7 39,100 - 55,300 9 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,117 mg 0,112 0,079 - 0,191 9 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,102 mg 0,105 0,054 - 0,154 9 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 984 mg 1090 500 - 1560 9 2004
Natrium, Na 625 mg 645 294 - 1040 9 2004
Kalium, K 202 mg 204 169 - 235 9 2004
Calcium, Ca 136 mg 135 77 - 209 9 2004
Magnesium, Mg 21,8 mg 21,1 19,9 - 24,4 9 2004
Phosphor, P 162 mg 159 103 - 212 9 2004
Jern, Fe 0,853 mg 0,840 0,62 - 1,06 9 2004
Kobber, Cu 0,092 mg 0,085 0,068 - 0,148 9 2004
Zink, Zn 1,53 mg 1,62 1,03 - 2,06 9 2004
Mangan, Mn 0,308 mg 0,275 0,239 - 0,53 9 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,149 1,74 2004
C6:0 0,089 1,04 2004
C8:0 0,053 0,61 2004
C10:0 0,118 1,38 2004
C12:0 0,154 1,80 2004
C14:0 0,477 5,56 2004
C15:0 0,052 0,60 2004
C16:0 2,14 25,0 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,830 9,68 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,046 0,53 2004
C16:1,n-7 0,139 1,62 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 2,57 30,0 2004
C18:1,n-7 0,123 1,44 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,012 0,14 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,193 2,25 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,17 13,6 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,202 2,36 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,046 0,53 2004
Andre fedtsyrer 0,010 0,11 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 4,06 47,4 1003
Sum monoumættede 2,89 33,7 1003
Sum polyumættede 1,37 16,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,239 2,79 1003
Fedtsyrer, total 8,57 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,202 2,36 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,17 13,6 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby