Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1651
Pizza med kød og fisk, tomat og ost, fastfood
Engelsk navn
Pizza with meat and seafood, tomato and cheese, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,874 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 958 kJ 1003
Energi, kcal 229 kcal 1003
total-N 2,050 g 2,030 1,88 - 2,26 4 2004
Protein, total 12,8 g 12,7 11,750 - 14,125 4 2004
Protein, deklaration 12,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 24,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 22,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 22,4 g 1003
Kostfiber 2,1 g 1 T 1647
Fedt, total 9,3 g 9,1 6,5 - 12,4 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,8 g 2,8 1,94 - 3,67 4 2004
Tørstof 49,4 g 49,6 46,7 - 51,7 4 2004
Vand 50,6 g 50,5 48,300 - 53,300 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,160 mg 0,170 0,085 - 0,216 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,106 mg 0,097 0,085 - 0,144 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1148 mg 1155 680 - 1600 4 2004
Natrium, Na 727 mg 740 409 - 1020 4 2004
Kalium, K 184 mg 188 161 - 200 4 2004
Calcium, Ca 140 mg 134 122 - 171 4 2004
Magnesium, Mg 20,7 mg 20,7 19,5 - 21,8 4 2004
Phosphor, P 180 mg 178 157 - 206 4 2004
Jern, Fe 0,705 mg 0,655 0,438 - 1,07 4 2004
Kobber, Cu 0,099 mg 0,076 0,068 - 0,177 4 2004
Zink, Zn 1,43 mg 1,23 1,04 - 2,2 4 2004
Mangan, Mn 0,251 mg 0,243 0,186 - 0,334 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,159 1,96 2004
C6:0 0,105 1,30 2004
C8:0 0,064 0,78 2004
C10:0 0,136 1,68 2004
C12:0 0,183 2,26 2004
C14:0 0,518 6,39 2004
C15:0 0,059 0,72 2004
C16:0 2,10 25,9 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,725 8,94 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,039 0,48 2004
C16:1,n-7 0,125 1,54 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 2,48 30,6 2004
C18:1,n-7 0,128 1,58 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,032 0,39 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,136 1,68 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,877 10,8 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,189 2,33 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,037 0,45 2004
Andre fedtsyrer 0,014 0,17 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 4,05 49,9 1003
Sum monoumættede 2,81 34,6 1003
Sum polyumættede 1,07 13,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,173 2,13 1003
Fedtsyrer, total 8,11 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,189 2,33 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,877 10,8 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby