DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1651
Pizza med kød og fisk, tomat og ost, fastfood
Engelsk navn
Pizza with meat and seafood, tomato and cheese, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 958 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 959 kJ 1003
Energi (kcal) 228 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 229 kcal 1003
Protein 12,8 g 12,68 11,7 - 14,1 4 2004
Protein, deklaration 12,8 g 12,68 11,7 - 14,1 4 2004
Kulhydrat difference 24,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 22,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 22,4 g 1003
Kostfibre 2,1 g 1 T 1647.0
Fedt 9,3 g 9,1 6,5 - 12,4 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,82 g 4 1003
Aske 2,8 g 2,795 1,94 - 3,67 4 2004
Tørstof 49,4 g 49,55 46,7 - 51,7 4 2004
Vand 50,6 g 50,45 48,3 - 53,3 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,160 mg 0,17 0,085 - 0,216 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,105 mg 0,096 0,085 - 0,144 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 727 mg 740,0 409 - 1020 4 2004
Kalium 184 mg 188,0 161 - 200 4 2004
Calcium 140 mg 134,0 122 - 171 4 2004
Magnesium 20,7 mg 20,7 19,5 - 21,8 4 2004
Jern 0,705 mg 0,655 0,438 - 1,07 4 2004
Kobber 0,0990 mg 0,075 0,068 - 0,177 4 2004
Zink 1,42 mg 1,23 1,04 - 2,2 4 2004
Mangan 0,251 mg 0,242 0,186 - 0,334 4 2004
Fosfor 180 mg 178,0 157 - 206 4 2004
Chlorid 1150 mg 1155, 680 - 1600 4 2004
Sum mineraler 2400 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,00 g 1 2141
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 20,4 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,159 1,96 2004
C6:0 0,105 1,29 2004
C8:0 0,064 0,783 2004
C10:0 0,136 1,67 2004
C12:0 0,183 2,25 2004
C14:0 0,517 6,38 2004
C15:0 0,059 0,724 2004
C16:0 2,098 25,8 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,725 8,94 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,039 0,484 2004
C16:1,n-7 0,125 1,54 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,128 1,57 2004
C18:1,n-9 2,482 30,6 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,032 0,391 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,136 1,67 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,878 10,8 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,189 2,33 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,037 0,456 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,014 0,172 2004
Sum mættede fedtsyrer 4,045 49,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,806 34,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,067 13,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,173 2,12 1003
Sum fedtsyrer 8,105 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,189 2,33 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,878 10,8 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,050 2004
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,874 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby